Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

loozerka napisał(a):
hmm, wysłałam 30 złotych na Viki na AFN, tyle, ze teraz doczytałam jaki ma być dopisek, ja dalam "na Viki u octawii", mam jednak nadzieję, że nie będzie problemu ze znalezieniem adresata.

miniaga- przepraszam za poprzednie uwagi :). Dobrze Cię tu znowu widzieć :)

AFN odpowiada, ze kazdy zapis, ktory jest opisany na tyle, ze da sie go konkretnie okreslic jest przekazywany do skarbonki odpowiedniego psiaka ;)

pzdr
GreenEvil

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja napisałam "Wiktoria z Łodzi" bo tak było podane wcześniej w tym wątku.
Czekam z niecierpliwością na nowe fotki.
Hm, ciekawe, czy biust naszej Miss wstąpi się trochę po kastracji... Może by tak opracować dla niej jakieś fitnesy :eviltong:

Posted

Plisssssssss Oktawio czekamy na zdjęcia Viki.
Pracować dziś nie mogłąm przez tego szkraba - jak mnie wywalą to trudno ;) Postaram się jutro przesłać choć parę złotych na naszą nową miss.
Niestety nie mogę wyzbyć się chęci mordu na cz`łowieku, który to zrobił :angryy:
Ukoją mnie tylko nowe zdjątka i wieści :eviltong:

Posted

Wiktoria jest piękna, a Wy dogomaniacy wielcy. Czytałam ten wątek do 40 strony, a dalej przejrzałam, bo już nie dałam rady. Jestem w szoku. Oktawia zrobiła chyba jakiś cud. Okatwio, czekamy na więcej fotek Wikusi... Może pojawią się w nocy ;) Po tym co Wikusia przeszła, zasługuje na wszystko co najlepsze.

Posted

SuperGosia napisał(a):
Za wczesna pora na Oktawie :evil_lol:

-----------------------------------------------------------------------
a zgadza się:evil_lol: bo komp już wolny-nie wiem jak to Wam powiedzieć-ale:oops: nie potrafię wgrać tych fotek:motz: :comp26: -są ze wczoraj i z dzisiaj po strzyżeniu-teraz to ona wygląda:razz: nawet jakiś dzieciak się pytał na spacerze"czy mogę pieska pogłaskać?". Aparat jest jeszcze inny jak miałam ostatnio-więc jutro znajoma mi te foty wgra odbierając go-więc zdjęcia jutro.
To bardzo przykre, że jest zerowe zainteresowanie Viktorią:-( trzeba wytłumaczyć, że ona sobie świetnie radzi, bo tak jest na początku tak niepewnie schodziła ze schodów=powoli a teraz tak drałuje, że ledwo nadążam:crazyeye: gdy niewidomy pies pozna topografię mieszkania-gdzie co stoji, to nie będzie już przykrego widoku, że uderza się główką o sprzęty-wie wszystko a do łóżka trafia bezbłędnie-też warto to dodać-poza tym lubi się w nocy przytulić, całą noc tak śpi-nie wierci się. Poza tym te wpuszczania kropelek 3 razy dziennie w odstępach 10 minutowych 3 rodzaje kropli w odpowiedniej kolejności to nie jest kłopotliwe-będzie sterylizowana 5 września, ma badania krwii, do tego ten guzek się zdiagnozuje więc nie będzie niepewności co do jej stanu zdrowia, poza tym na spacerze w ogóle nie reaguje na inne psy-nie szczeka, nie ciągnie, trupta powoli, trzeba tylko odpowiednio manipulować smyczą by nie zawadziła o coś-załatwia się na trawce-nie na środku chodnika-to też jest zaleta-nie przyniesie wstydu.
Z jej wad, których nie powinnam ukrywać-jest to że nie lubi=może bardziej-nie cierpi-strzyżenia przy 2 tylnich nogach-kategorycznie:shake: całe ciało dała sobie wystrzyc i wygolić cichą maszynką-spokojnie siedziała-nawet jej to frajdę sprawiało=ale przy tych 2 łapach tylnich absolutnie-ugryzła moją przyjaciółkę fryzjerkę-ale nie leciała jej krew-to nie jej wina-nie mam kagańca-nie był pysk zabezpieczony sznureczkiem-więc żadnych pretensji nie mam-jest zaszczepiona przeciwko wściekliźnie więc nie ma problemu-wszystko jej sprawiało przyjemność-nawet przy oczkach, przy pysku ale tam:angryy: tak reaguje. Moje małe mają podobnie, Gryfik z zadku i po bokach nie daje-jakby mógł też by dziabnął, Dandi nie cierpi strzyżenia przy głowie z koleji a cała reszta jest super-ona ma newralgiczne tylnie łapki-nic na nich się nie dzieje-przyszły właściciel jak da ją do strzyżenia to Viktoria będzie miała materiałowy kaganiec i nic się nie stanie-poza tym moja przyjaciółka przyjedzie do domu i ją wypielęgnuje.
Wiesz Malawszka są ludzie, którzy mają same kalekie psy, bez łapki, głuche i niewidome, czy z innym kalectwem-żeby taka osoba się właśnie trafiła dla Viktorii:roll: -a Viktoria załapała się do "Mojego Psa"?

P.S. Seaside-Twoje marzenie jest za "proste" ja oprawcę Viktorii "wychodowałabym" tak samo jak ona ją-tak Viktoria jest u mnie jako resydent-tymczasowo-jeszcze jest poważny problem-14 listopada wyprowadzam się-będę kątem mieszkać u mamy z moimi dwoma pieskami-narzeczony kątem u kolegi-nasze kolejne mieszkanie jest w trakcie budowy-i mama już teraz jest negatywnie nastawiona bym zamieszkała u niej na miesiąc czy 2 z 2 pieskami-o Viktorii nie ma mowy-TZ w cudzym mieszkaniu też powiedziała że nie będzie się zajmował (może jakbym go poprosiła:roll: ) a że będzie przebywał w ścisłym centrum Warszawy-gdzie jest zero zieleni i miejsc do spacerowania to już inny problem-o to się martwię, co to będzie jak do tego czasu nikt jej nie zechce-w dodatku osoba odpowiednia!:sadCyber:

Posted

no własnie nie wiem czy jest w MP - ja dostałam maila, że tak, ale czy już jest MP wrześniowy w kioskach? trzeba sprawdzić czy jest o Wikuni

co do listopada to myślę, że do tego czasu znajdziemy domek!!!! innej opcji nie ma - domek się znajdzie :kciuki: to jeszcze dużo czasu

Posted

malawaszka napisał(a):
no własnie nie wiem czy jest w MP - ja dostałam maila, że tak, ale czy już jest MP wrześniowy w kioskach? trzeba sprawdzić czy jest o Wikuni

co do listopada to myślę, że do tego czasu znajdziemy domek!!!! innej opcji nie ma - domek się znajdzie :kciuki: to jeszcze dużo czasu

-----------------------------------------------------------------------
ja prenumeruję "Mojego Psa" więc do skrzynki trafia jeszcze zanim jest wkiosku:multi: więc może jutro lub po jutrze będę mieć go w swojej skrzynce?:lol:
powiem jescze coś tak "rozpaskudziłam" Viktorię, że włazi na łózko-zanim je skończę pościelić-nie patrzy na nic tylko się gramoli:razz: wcześniej to jeszcze zaczekała zanim poduchy poukładam a teraz? od razu! dzisiaj w nocy coś złego jej się śniło-około 3 w nocy-nagle się poderwałą na środek łózka i zaczęła przed siebie szczekać-jak ją przytuliłam to się uspokoiła-na dworze była cisza-bo ja nie spałąm-tylko leżałam-a ona miała jakiś zły sen ewidentnie-poza tym nie wygryza sobie tych łapa tak natarczywie jak na początku-to nerwica natręctw-tak jak wygryzanie sobie boków-teraz robi to o wiele mniej=dawałam jej kostkę wapienną by się czymś zajęła-ale ona kompletnie nie wie do czego ona służy-zobaczymy jeszcze czy wyhodują jakieś grzybki ze szkiełek-bo wstępnie zeskrobiny są bez zmian-ale reszta jeszcze w trakcie hodowli-to wygryzanie wygląda jak nerwica-teraz w ciągu dnia robi to 5-6 razy tylko a na samym początku co chwila:-( :nerwy:

Posted

Dzisiaj to już chyba na p[ewno doczekamy się zdjęć ;)
:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:
MAm nadzieję ze komputer nie zawiedzie :)

Posted

Oktawio daj znać co z transportem Viki do lekarza - ja 5 nie mogę się zwolnic, ale dogadałam się już z taksówkarzem i wrazie czego przyjedzie po Was i zabierze was z powrotem. Napisz mi tylko (może być na pw) trasę z jakiej ulicy na jąką? I októrej trzeba po was przyjechać>

Wciąż szukam innej opcji ale gdyby nie udało się to mamy jakieś rozwiązanie. Żałuję jedynie że nie zobaczę Viki osobiście....

Posted

Hop do góry złotko
Octawio mam pytanie czy na PW mogłabyś przesłąć mi anumer swojego konta?? Chciałąbym przesłać Grosik na zabieg Wiktorii i wydaje mi się, że szybciej będzie jak to zrobię bezpośrednio niż przez AFN.Wyjeżdzam w sobotę na dwa tygodnie, w międzyczasie stuknie 5.09 a chciałabym być pewna że pieniążki doszły na czas
Jeśli jednak wolisz tak to nie ma problemu :)
Pozdrawiam gorąco
FANKA VIKI ;)

Posted

Seaside napisał(a):
Dzisiaj to już chyba na p[ewno doczekamy się zdjęć ;)
:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:
MAm nadzieję ze komputer nie zawiedzie :)
CHYBA JEDNAK NIE !!!!:placz: :placz: :placz:

Posted

:mad: Oktawia, specjalnie tak robisz aby napiecie roslo-co to za nowy serial, po 23-ciej, bedzie? :cool1: Vikunia w stringach bedzie czy co?:-o

Posted

Ja już nie mogę wytrzymać !!!!! ;)
Rozumiem, że Oktawia prowadzi późno-nocny tryb życia ale my tu usychamy z tęsknoty za widokiem naszej MISS :loveu: Zakochałąm się w tym psiaku :oops:

Posted

No to jestem spalona:oops: nie wiem:niewiem: jak przegrać zdjęcia z tego aparatu:mad: w tamtym było dziecinnie proste a w tym-za bardzo skoplikowane:oops: zaraz dostanę łomot:mad: :oops: dzisiaj nie spełniłam obietnicy-szlag z tym aparatem:wallbash: jutro zrobię kolejne innej suni-a potem to po prostu poproszę kobietę od której go pożyczałam i przy zwrocie sprzętu mi je wgra-tak będzie najprościej.

Seaside-pieniążki na Viktorię wpłaca się na AFN-z dopiskiem "na niewidomą Viktorię"

wszystkie namiary są w tym zielonym banerku AFN;) -dziękuję

Miniaga-transport z Nowolipek na Gagarina o 8:45 pod domem-potem jest przerwa-następnie po południu z Gagarina na Nowlipki.

Tymczasem uciekam:scared: :scared: bo za foty cięgi zbiorę:-x :motz: