Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czyżby wszystkie ciocie zapomniały o Wikuni?? :-(
Octawio ja niedługo nocnym markiem się stanę ;)
Siedzę i co chwilę patrzę na wątek - a nuż są jakieś wieści ;>
A ty ostatnio ciągle po północy :mad:

Posted

Octawio, jeśli masz pożyczony aparat, to pewnie nie możesz zgrać zdjęć, bo nie masz sterowników. A może ta kobieta od której pożyczyłaś aparat zgra je na swój komp i prześle mailem? A fotki telefonem nie dałaby się zrobić? :)

Posted

kelko napisał(a):
Dzisiaj lecę zakupić "Mojego Psa" :lol:

ja to juz mysle o prenumeracie :evil_lol:

bo nasze dogomaniackie psiaki coraz czesciej tam goszcza :lol:

Posted

właśnie to zdjęcie Viktorii jest w "Moim Psie":lol: dzwoniły dzisiaj 2 osoby w sprawie Vitkorii: jedna pani z Legnicy-ale Warszawa dla niej za daleko i chciałaby Sznaucera Olbrzyma bo ostatnio jej zmarł i druga z Włocławka-fajna kobieta-ale Włocławek:roll: ma Sznaucerkę Miniaturkę (bez rodowodu-czyli kundel jakby nie patrzeć) mieszka z córką-Sznaucerka też ma na imię Viktoria i również śpi w łóżku:lol: powiedziałam jej, że Viktoria będzie sterylizowana 5 września-jej sunia nie jest po sterylce ale nie rozmnoży jej-Viktoria będzie -inaczej jej nie wydam.
Szkoda, że w ogłoszeniu nie jest podane, że Viktoria jest w WArszawie:roll: -jak sprawdzę dom? dom muszę zobaczyć-przecież Viktoria nie towar z domu wysyłkowego Elle-jest jeszcze druga opcja-jeśli osoba będzie sprawiała wrażenie godnej Viktorii-załatwimy transport-ja z nią wsiądę do samochodu a na miejscu okaże się, że "ooo piesek jest inny niżsądziła, przepraszam-dziękuję" albo inna rzecz-nie to bez sensu:shake: i co z powrotem...musi być umowa adopcyjna oprócz tego-co Ty na to wszystko Malawaszka?

I jeszcze oprócz tego zauważyłam, że mój mail jest źle podany-zamiast vp jes wp ale maile to mało ważne-rozmowa jest istotniejsza niż jakieś maile czy gg.
Zdjęcia są-naprawdę piękne:loveu: -wczoraj kolejne 2 pstryknęłam-po prostu nie mam płyty instalacyjnej do wgrywania fot-poprzedni aparat jak mi siostra pożyczała to dała z płytką-i teraz jakby co to tylko podłączam kabelek-i zdjęcia już są a tutaj płyty nie dostałam:roll: . Poproszę by jutro mi je wgrała:mad: -i już-sama nie mogę się doczekać kiedy je tu wstawię.

Posted

kurcze - ja podałam, że Wiki jest w domu tymczasowym w Warszawie i maila też podałam vp - a tu pewnie poprawili bo wp jest bardziej znane; no ale nie ma co marudzić - oby następne telefony były lepsze :kciuki: co do sprawdzenia domu to nawet jakby nie był w Warszawie to można poszukać dogomaniaka stamtąd żeby sprawdził domek - to jest powszechnie praktykowane i się sprawdza; no chyba że chcesz żeby Wiki mieszkała blisko, no ale na to nie mam już wpływu skąd ludzie będą dzwonić bo to miesięcznik ogólnopolski przecież :cool1:

czy podałaś tej Pani co chce olbrzyma moją stronę? plizz pamiętaj o nas bo może przy okazji tego ogłoszenia więcej psiaków znajdzie domki :kciuki:

a Włocławek jest tylko 160 km od Warszawy ;)

Posted

[quote name='malawaszka']
kurcze - ja podałam, że Wiki jest w domu tymczasowym w Warszawie i maila też podałam vp - a tu pewnie poprawili bo wp jest bardziej znane; no ale nie ma co marudzić - oby następne telefony były lepsze :kciuki: co do sprawdzenia domu to nawet jakby nie był w Warszawie to można poszukać dogomaniaka stamtąd żeby sprawdził domek - to jest powszechnie praktykowane i się sprawdza; no chyba że chcesz żeby Wiki mieszkała blisko, no ale na to nie mam już wpływu skąd ludzie będą dzwonić bo to miesięcznik ogólnopolski przecież :cool1:

czy podałaś tej Pani co chce olbrzyma moją stronę? plizz pamiętaj o nas bo może przy okazji tego ogłoszenia więcej psiaków znajdzie domki :kciuki:

a Włocławek jest tylko 160 km od Warszawy ;)

pamiętam Malawaszka o www.sznaucery.rix.pl :czytaj:
Viktoria już w przyszłym tygodniu będzie sterylizowana !!! i o ten guzek się zapytam również, który wymacałam.

Posted

Oktawio :loveu:

3.57 to dla niektórych dzien dobry :evil_lol:

ale co tam ! mój młody tez o tej porze mówi dobranoc

a ja o 5 wstaje wiec jestesmy niekompatybilni ;)

i rzadko sie widujemy ale jemu chyba o to chodzi :eviltong:

no troche zboczyłam z tematu Hopaj Wikunia na południaczka :multi:
/ w nastepnym tygodniu wpłace pare złotych na nasza miss dogo /

Posted

Ciocia z Bolesławca żegna się chwilowo z Wiki:placz:
Za dwa tyg wracam i mam nadzieję ze wydarzy się coś w jej sprawie :modla:
Slicznie prosimy w imieniu niuni - wszystkich czytelników "Mojego Psa" o pomoc
:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:
Sprawdzam cały czas AFN - dzisiaj to już chyba wpłynie na pewno, bo jak nie to wpadnę do banku i......:mad:
Ściskam mocno i do usłyszenia
:bluepaw:

Posted

Tak-od pani z Włocławka, z którą wczoraj rozmawiałam dizisiaj dostałam SMS-a, że podobno pan od którego wynajmuje mieszkanie nie zgodził się na drugiego psa:nono: -szkoda, że wcześniej się jego o to nie zapytała-albo to taka wymówka:cool1: .
Mimo wszystko Viktoria musi iść do domu gdzie nie ma innych psów.:Dog_run: :Dog_run:
Miniaga-możesz mi podać swoją komórkę:handy: co do ustaleń transportowych na sterylizację Viktorii na 05 września?

Zdjęcia-które mam-a są naprawdę śliczne będą dopiero w niedzielę-nadejdzie pomoc-no i płyta do tego modelu aparatu:user: .
Seaside ja też mam nadzieję, że w ciągu 2 tygodniu trafi się odpowiednia osoba dla Viktorii, wracaj do nas prędko:bye: .