Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokłądnie Energy, ja myślę, że jest szansa dla chłopaka! w końcu leżeli razem na tej trawie, dał Adze do siebie podejść, lizał ją po ręce, szedł z nią.... on się musi potwornie bać, złe doświadczenia wciąż siedzą mu w głowie, ale mam nadzieję, że rozwaga i prawdziwa natura sznupa wyjdzie na jaw... one są mądre, świetnie wyczuwają emocje i intencje, tyle, że łatwo je zranić...

Posted

ależ ja nie pisałam, że dla niego nie ma szansy - oczywiście, że jest, ale nie będzie to łatwe, może potrwać, a do tego potrzebne jest wsparcie dogomaniaków, żeby miał szansę być w hotelu tyle, ile będzie potrzebował :modla:

Posted

malawaszka napisał(a):
ależ ja nie pisałam, że dla niego nie ma szansy - oczywiście, że jest, ale nie będzie to łatwe, może potrwać, a do tego potrzebne jest wsparcie dogomaniaków, żeby miał szansę być w hotelu tyle, ile będzie potrzebował :modla:

a czy ja pisałam, że Ty pisałaś, że nie ma? :lol:

to ja dam dobry przykład i mówię - 30 zł stałej deklaracji

Posted

inteligentny pies i dobrze, teraz trafił na Was dziewczyny, ale kto wie co się działo wcześniej, jedno jest pewne: cokolwiek się nie działo nauczyło go ostrożności względem człowieka...
pozdrawiam i podrzucam chociaż

Posted

[quote name='jambi_']a czy ja pisałam, że Ty pisałaś, że nie ma? :lol:

to ja dam dobry przykład i mówię - 30 zł stałej deklaracji

no tak :splat: hahaha tak wprost nie, ale jakoś tak zrozumiałam, że mi imputujesz, że nie ma hahaha :evil_lol:

Dzięki za deklarację :Rose:

DEKLARACJE :Rose:
30 zł/mies jambi_

Posted

Łomatko ale miałam nerwa jak Gustaw nawiał :( Biedne przerażone psisko. Cóż trzeba czasu, dużo czasu....

malawaszko rozumiem że ten miesiąc mamy załatwiony jeśli chodzi o kasę? Daj tylko znać jak to będziemy robić. A ja się na kolejny miesiąc wpisuję też z AFN - powiedzmy póki co na 50% kosztów

Posted

[quote name='weszka']
malawaszko rozumiem że ten miesiąc mamy załatwiony jeśli chodzi o kasę? Daj tylko znać jak to będziemy robić. A ja się na kolejny miesiąc wpisuję też z AFN - powiedzmy póki co na 50% kosztów

tak - teraz pójdzie z AFN, zadzwonię do Ciebie później ok?

Posted

Hejka dopiero przeczytałam o uciekinierze Gustawie :(
Oczywiście deklaruje 50 PLN w październiku (chociaż myślałam, że do tego czasu może uda się go adoptować - nie możemy się doczekać ;)

Posted

J_ulia napisał(a):
Będę u Gucia znowu w przyszły wtorek :) Mam nadziej ,że się uda mu się już zrobić mu ładną sesje na jesiennym tle.

Warto czekać! :-)

Posted

Rozmawiałam z Agą. Z Gustawem wszytko dobrze, powoli daje się głaskać, bardzo dobrze dogaduje się z psią dziewczyną, którą dostał do towarzystwa :) Prawdziwy gentlemen z niego. Powolutku , powolutku , ale są postępy. Ja dodam ,że jak oswajałam mojego Batona , który z tego co wiem 8 miesięcy żył sam na ulicy, to widoczne efekty było widać dopiero po miesiącu , a o oswojeniu można było mówić dopiero po upływie dwóch...

Tak na marginesie, nie znacie kogoś kto mógłby dać DT 4 szczeniaczkom, nawet kojcowy... ja już nie mam pomysłów...
http://www.dogomania.pl/threads/195030-%C5%9Al%C4%85sk-Pilnie-potrzebny-tymczas-dla-4-szczeniak%C3%B3w