Energy Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 malawaszka napisał(a):no niestety ja też nie :( Ale na pewno przy cierpliwym i mądrym podejściu zrozumie;) Quote
jambi Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Dokłądnie Energy, ja myślę, że jest szansa dla chłopaka! w końcu leżeli razem na tej trawie, dał Adze do siebie podejść, lizał ją po ręce, szedł z nią.... on się musi potwornie bać, złe doświadczenia wciąż siedzą mu w głowie, ale mam nadzieję, że rozwaga i prawdziwa natura sznupa wyjdzie na jaw... one są mądre, świetnie wyczuwają emocje i intencje, tyle, że łatwo je zranić... Quote
malawaszka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 ależ ja nie pisałam, że dla niego nie ma szansy - oczywiście, że jest, ale nie będzie to łatwe, może potrwać, a do tego potrzebne jest wsparcie dogomaniaków, żeby miał szansę być w hotelu tyle, ile będzie potrzebował :modla: Quote
jambi Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 malawaszka napisał(a):ależ ja nie pisałam, że dla niego nie ma szansy - oczywiście, że jest, ale nie będzie to łatwe, może potrwać, a do tego potrzebne jest wsparcie dogomaniaków, żeby miał szansę być w hotelu tyle, ile będzie potrzebował :modla: a czy ja pisałam, że Ty pisałaś, że nie ma? :lol: to ja dam dobry przykład i mówię - 30 zł stałej deklaracji Quote
argusiowa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 inteligentny pies i dobrze, teraz trafił na Was dziewczyny, ale kto wie co się działo wcześniej, jedno jest pewne: cokolwiek się nie działo nauczyło go ostrożności względem człowieka... pozdrawiam i podrzucam chociaż Quote
malawaszka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [quote name='jambi_']a czy ja pisałam, że Ty pisałaś, że nie ma? :lol: to ja dam dobry przykład i mówię - 30 zł stałej deklaracji no tak :splat: hahaha tak wprost nie, ale jakoś tak zrozumiałam, że mi imputujesz, że nie ma hahaha :evil_lol: Dzięki za deklarację :Rose: DEKLARACJE :Rose: 30 zł/mies jambi_ Quote
mala_czarna Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Bardzo skromne 5 zł ode mnie miesięcznie pójdzie. Pod koniec października przeleję. Quote
malawaszka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Grosik do grosika - DZIĘKI!!!!! DEKLARACJE :Rose: 30 zł/mies jambi_ 5 zł/mies mala_czarna Quote
Borówka16 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 J_ulia napisał(a):Gucio złapany ! Już bezpieczny w hotelowym kojcu :) Uffffffff..........:):):):) Extra :loveu: Quote
weszka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Łomatko ale miałam nerwa jak Gustaw nawiał :( Biedne przerażone psisko. Cóż trzeba czasu, dużo czasu.... malawaszko rozumiem że ten miesiąc mamy załatwiony jeśli chodzi o kasę? Daj tylko znać jak to będziemy robić. A ja się na kolejny miesiąc wpisuję też z AFN - powiedzmy póki co na 50% kosztów Quote
malawaszka Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='weszka'] malawaszko rozumiem że ten miesiąc mamy załatwiony jeśli chodzi o kasę? Daj tylko znać jak to będziemy robić. A ja się na kolejny miesiąc wpisuję też z AFN - powiedzmy póki co na 50% kosztów tak - teraz pójdzie z AFN, zadzwonię do Ciebie później ok? Quote
weszka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ok. Wprawdziem w pracy ale najwyżej jakbym była nie do gadania to później oddzownię ;) Quote
flamingica Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Hejka dopiero przeczytałam o uciekinierze Gustawie :( Oczywiście deklaruje 50 PLN w październiku (chociaż myślałam, że do tego czasu może uda się go adoptować - nie możemy się doczekać ;) Quote
minia7 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Witam cioteczki! 20zł miesięcznie deklaruję stale na łobuza uciekiniera :) I już młody nie uciekaj bo cioteczki i tak Cie upolują :mad: Quote
malawaszka Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 DZIĘKI Kochana!!!!! DEKLARACJE :Rose: 30 zł/mies jambi_ 5 zł/mies mala_czarna 20 zł/mies minia7 Quote
J_ulia Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Będę u Gucia znowu w przyszły wtorek :) Mam nadziej ,że się uda mu się już zrobić ładną sesje na jesiennym tle. Quote
malawaszka Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 ja też się wybieram tylko muszę do Agi zadzwonić się umówić :) Quote
malawaszka Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Gustaw zaprasza na bazarek - wizytówki na zamówienie!!!! http://www.dogomania.pl/threads/195019-WIZYT%C3%93WKI-na-zam%C3%B3wienie-dla-sznaucera-Gustawa-do-30.X-godz.20.00-w%C5%82%C4%85cznie-%29 Quote
majqa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 J_ulia napisał(a):Będę u Gucia znowu w przyszły wtorek :) Mam nadziej ,że się uda mu się już zrobić mu ładną sesje na jesiennym tle. Warto czekać! :-) Quote
kameralna Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 majqa napisał(a):Warto czekać! :-) No pewnie! Fotki pokażą urodę Gustawa :) Quote
LeCoyotte Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Kolejny bazarek dla m.in. Gustawa:p http://www.dogomania.pl/threads/195139 Quote
J_ulia Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Rozmawiałam z Agą. Z Gustawem wszytko dobrze, powoli daje się głaskać, bardzo dobrze dogaduje się z psią dziewczyną, którą dostał do towarzystwa :) Prawdziwy gentlemen z niego. Powolutku , powolutku , ale są postępy. Ja dodam ,że jak oswajałam mojego Batona , który z tego co wiem 8 miesięcy żył sam na ulicy, to widoczne efekty było widać dopiero po miesiącu , a o oswojeniu można było mówić dopiero po upływie dwóch... Tak na marginesie, nie znacie kogoś kto mógłby dać DT 4 szczeniaczkom, nawet kojcowy... ja już nie mam pomysłów... http://www.dogomania.pl/threads/195030-%C5%9Al%C4%85sk-Pilnie-potrzebny-tymczas-dla-4-szczeniak%C3%B3w Quote
malawaszka Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 no to super, że powolutku do przodu :loveu: ja sie nie mogłam dodzwonić więc dobrze, że ci sie udało i mamy wieści :) Quote
weszka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Fajnie czytać, że Gustaw jest na dobrej drodze do zaufania światu. Quote
Recommended Posts