Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwoniłam do Agi - Gustawek już w hotelu, jeszcze trochę przycpany, ale stoi na łapach, z auta wysiadł, mało nie uciekł bo coś tam nie tak z obrożą było, ale Agi doświadczenie zapanowało nad sytuacją :loveu: psisko spokojne, Aga go głaskała bez problemu - no teraz musimy poczekać co będzie dalej - jak przestaną działać tabletki - to już jutro będą wieści :)

Dziękuję Bart, ewakus i całej Waszej Rodzinie! że nie pozwoliliście Gustawa zabić, ze daliście mu szansę :Rose:

Posted

[quote name='jambi_']zmieńcie tytuł, już go nikt nie zastrzeli... może: GUSTAW, olbrzym, który uciekł przed kulą myśliwego - już w hotelu ;)[/QUOTE]

chyba poproszę moda o przydzielenie mi pierwszego postu bo i rozliczenia i wieści teraz będą ode mnie

Posted

[quote name='malawaszka']chyba poproszę moda o przydzielenie mi pierwszego postu bo i rozliczenia i wieści teraz będą ode mnie[/QUOTE]
Eee, no jakby to powiedzieć, słowo ciałem się stało. ;-) Dobry pomysł!!! :-)

Posted

[quote name='malawaszka']ja się dzisiaj tak cieszę z tego, że gustaw już bezpieczny, że nawet możecie mnie bezkarnie od cioteczek przezywać :evil_lol: i nawet od pedantycznych :lol:[/QUOTE]

Też się bardzo cieszę Malawaszka:lol:

Posted

[quote name='majqa']Dopiero hotelik by nas opitolił za namolność. ;-)[/QUOTE]

Albo może nie nas i wieści by częściej były:evil_lol:

Edit:
może od razu dopiszę, że żartowałam, bo Malawaszka dzisiaj straci w końcu cierpliwość:evil_lol:

Posted

[quote name='Energy']Albo może nie nas i wieści by częściej były:evil_lol:

Edit:
może od razu dopiszę, że żartowałam, bo Malawaszka dzisiaj straci w końcu cierpliwość:evil_lol:

hahah spokojna głowa - jak pozwoliłam się przezywać od cioteczek to znaczy, że na wiele jestem w stanie pozwolić :evil_lol:

Bart - opisz jak minęła podróż :modla:

Posted

Witaj
Ja na dogo jestem od dzisiaj, chciałam adoptować tego psiaka ("sznaucera olbrzyma").
Niestety nie bardzo wiem jak mam się tutaj poruszać.
Szukam kontaktu telefonicznego do osoby, z którą mogłabym ustalić adopcje (jeśli jest nadal aktualna).
Będę wdzięczna za pomoc ;).
Pozdrawiam serdecznie.
Sylwia
798 936 919
[email protected]

Posted

Podróż ok. Jakoś dotarliśmy. Był lekki problem, bo jak zakładałem obroże to się naprężył i później okazała się za luźno. Jak mieliśmy go wysadzać to się już trochę stawiał i nie chciał iść. Musiałem go nieść 60m!!! Na pewno ma więcej niż 30kg. Jego głowa była nade mną a nogi i tak o ziemię zawadzały. Wielkie bydle. Trochę było marudzenia, że jechał na tabletkach, bo akurat jak dojechaliśmy to się wybudził i bały się, że się wnerwi. Ale jest ok. Gustaw ma na koty olewkę. Mogą koło niego spać a on nic. Moje tak robiły, mimo, że panicznie się psów boją. Podejrzewamy, że był kiedyś w domu/mieszkaniu. Jak wpadł na teren to od razu do kuchni.