Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
no to super, że powolutku do przodu :loveu: ja sie nie mogłam dodzwonić więc dobrze, że ci sie udało i mamy wieści :)

Do Agi jak się dzwoni to trzeba próbować, w Czarkowie zasięg ,że... Czasem nawet słyszę ... "że nie ma takiego numeru..."

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

J_ulia napisał(a):
Do Agi jak się dzwoni to trzeba próbować, w Czarkowie zasięg ,że... Czasem nawet słyszę ... "że nie ma takiego numeru..."

nooo tak słyszałam, jak było łapanie Gutka i mało na zawał nie zeszłam :mdleje:

Posted

malawaszka napisał(a):
nooo tak słyszałam, jak było łapanie Gutka i mało na zawał nie zeszłam :mdleje:

Wierze... ;) Swoją drogą Gutek to kawał cwaniaka... uwielbiam takie ;)

Posted

J_ulia napisał(a):
Wierze... ;) Swoją drogą Gutek to kawał cwaniaka... uwielbiam takie ;)

hehehe... poczekaj aż sie troche bardziej oswoi, dopiero zacznie cwaniaczyć :evil_lol:

J_ulia napisał(a):
Rozmawiałam z Agą. Z Gustawem wszytko dobrze, powoli daje się głaskać, bardzo dobrze dogaduje się z psią dziewczyną, którą dostał do towarzystwa :) Prawdziwy gentlemen z niego. Powolutku , powolutku , ale są postępy.

wspaniałe wieści! super, że ma towarzystwo, a "dżentelmeny" to one są ... gorzej z tą samą płcią bywa...

Posted

W sobotę spróbujemy :) Na razie bardzo intensywnie zaprzyjaźniam się z Gutkiem i jesteśmy na dobrej drodze. Nie chciałam na starcie majstrować mu przy karki. W sobotę na spokojnie, po wymianie obróżki ;) wyprowadzimy go na długiej lince. Pomalutku jak zaufa zabierzemy się też do "kosmetyki".

Gucio zaczął szczekać ;) i cieszyć się, choć na zasadzie chciałbym a się boje. Rosnie nam kawał chłopa z porządknym charakterkiem ;)

Posted

J_ulia napisał(a):
W sobotę spróbujemy :) Na razie bardzo intensywnie zaprzyjaźniam się z Gutkiem i jesteśmy na dobrej drodze. Nie chciałam na starcie majstrować mu przy karki. W sobotę na spokojnie, po wymianie obróżki ;) wyprowadzimy go na długiej lince. Pomalutku jak zaufa zabierzemy się też do "kosmetyki".

Gucio zaczął szczekać ;) i cieszyć się, choć na zasadzie chciałbym a się boje. Rosnie nam kawał chłopa z porządknym charakterkiem ;)

super - pomału do przodu :kciuki:

Posted

malawaszka napisał(a):
i co tam u Gutka? udało się coś w sobotę?

I tak i nie. Koń Agi bardzo poważnie zachorował i miałyśmy straszne urwanie głowy. Ale za to udało mi się troszkę Gustawa wyczesać ;) okazało się, że chłopak uwielbia drapanie po pleckach , a jak się przestawało to Pan "chce ,ale się boje " walił łapą ;) Widocznie przytył bo trzeba mu było obróżkę poszerzać i robi się z niego "pierwszy" hotelikowy szczekacz.