J_ulia Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 malawaszka napisał(a):no to super, że powolutku do przodu :loveu: ja sie nie mogłam dodzwonić więc dobrze, że ci sie udało i mamy wieści :) Do Agi jak się dzwoni to trzeba próbować, w Czarkowie zasięg ,że... Czasem nawet słyszę ... "że nie ma takiego numeru..." Quote
malawaszka Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 J_ulia napisał(a):Do Agi jak się dzwoni to trzeba próbować, w Czarkowie zasięg ,że... Czasem nawet słyszę ... "że nie ma takiego numeru..." nooo tak słyszałam, jak było łapanie Gutka i mało na zawał nie zeszłam :mdleje: Quote
J_ulia Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 malawaszka napisał(a):nooo tak słyszałam, jak było łapanie Gutka i mało na zawał nie zeszłam :mdleje: Wierze... ;) Swoją drogą Gutek to kawał cwaniaka... uwielbiam takie ;) Quote
malawaszka Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 J_ulia napisał(a):Wierze... ;) Swoją drogą Gutek to kawał cwaniaka... uwielbiam takie ;) pies z charakterem - w końcu sznup :loveu: Quote
jambi Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 J_ulia napisał(a):Wierze... ;) Swoją drogą Gutek to kawał cwaniaka... uwielbiam takie ;) hehehe... poczekaj aż sie troche bardziej oswoi, dopiero zacznie cwaniaczyć :evil_lol: J_ulia napisał(a):Rozmawiałam z Agą. Z Gustawem wszytko dobrze, powoli daje się głaskać, bardzo dobrze dogaduje się z psią dziewczyną, którą dostał do towarzystwa :) Prawdziwy gentlemen z niego. Powolutku , powolutku , ale są postępy. wspaniałe wieści! super, że ma towarzystwo, a "dżentelmeny" to one są ... gorzej z tą samą płcią bywa... Quote
minia7 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Cześć Gutek!!!! Całusy od ciotki w gumowego nochala :loveu: Quote
LeCoyotte Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 A tu kolejny... bazarek... dla Gutka;) http://www.dogomania.pl/threads/195139 Quote
J_ulia Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/146779-Hotel-u-Agnieszki-3-wolne-miejsca!/page31?p=15630572#post15630572 Po więcej ;) Quote
malawaszka Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Julia a jak próby ze spacerkiem? udało się cokolwiek? Quote
J_ulia Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 W sobotę spróbujemy :) Na razie bardzo intensywnie zaprzyjaźniam się z Gutkiem i jesteśmy na dobrej drodze. Nie chciałam na starcie majstrować mu przy karki. W sobotę na spokojnie, po wymianie obróżki ;) wyprowadzimy go na długiej lince. Pomalutku jak zaufa zabierzemy się też do "kosmetyki". Gucio zaczął szczekać ;) i cieszyć się, choć na zasadzie chciałbym a się boje. Rosnie nam kawał chłopa z porządknym charakterkiem ;) Quote
malawaszka Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 J_ulia napisał(a):W sobotę spróbujemy :) Na razie bardzo intensywnie zaprzyjaźniam się z Gutkiem i jesteśmy na dobrej drodze. Nie chciałam na starcie majstrować mu przy karki. W sobotę na spokojnie, po wymianie obróżki ;) wyprowadzimy go na długiej lince. Pomalutku jak zaufa zabierzemy się też do "kosmetyki". Gucio zaczął szczekać ;) i cieszyć się, choć na zasadzie chciałbym a się boje. Rosnie nam kawał chłopa z porządknym charakterkiem ;) super - pomału do przodu :kciuki: Quote
renee Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 :multi:same dobre wieści, oby tak dalej :kciuki: Quote
kameralna Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Gucio odzyskuje wiarę i siły! Jeszcze odkryje przed nami swoje możliwości ;) Quote
malawaszka Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 kameralna napisał(a):Gucio odzyskuje wiarę i siły! Jeszcze odkryje przed nami swoje możliwości ;) oby tylko te pozytywne :lol: :kciuki: Quote
Energy Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 malawaszka napisał(a):oby tylko te pozytywne :lol: :kciuki: Na pewno będzie z niego super psiak:lol: Quote
jambi Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 tak, jest piękny! ma przepiękne oczy... i ten nochal.... sznupowy.... jest cudny :) :) dawno, żaden psiak mi sie tak nie podobał Quote
Borówka16 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Przepiękne fotki , cudny pysio :loveu: Quote
zerduszko Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Rozczulające ma uchi :) I w ogóle kochana morda :loveu: Quote
minia7 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Cześć Gustaw, ale bombowy z Ciebie chłopak :loveu: Quote
weszka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Świetna morda z niego :) Kciuki za dalsze przełamywanie lodów! Quote
malawaszka Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 i co tam u Gutka? udało się coś w sobotę? Quote
ewakus Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 widzę że wszystko ok ! pamiętam ! wkrótce wspomogę pozdrawiam ! Quote
J_ulia Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 malawaszka napisał(a):i co tam u Gutka? udało się coś w sobotę? I tak i nie. Koń Agi bardzo poważnie zachorował i miałyśmy straszne urwanie głowy. Ale za to udało mi się troszkę Gustawa wyczesać ;) okazało się, że chłopak uwielbia drapanie po pleckach , a jak się przestawało to Pan "chce ,ale się boje " walił łapą ;) Widocznie przytył bo trzeba mu było obróżkę poszerzać i robi się z niego "pierwszy" hotelikowy szczekacz. Quote
Recommended Posts