zerduszko Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Fajnie się chłopak zapowiada. Dawaj zdjęcia :) Quote
malawaszka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 koniec tych okropnych zdjęć :shake: Quote
J_ulia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Jak to miło widzieć go z dala od "więziennymi" kratami :) Quote
jambi Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 malawaszka napisał(a): jak się wystraszył bo Agnieszka poszła do domu i ja zostałam tylko na wybiegu z nim i go molestować chciałam to zwiał do kojca :) Bożesz Ty mój.... Wasia...:mdleje: obcego chłopa molestować...każden jeden by zwiał... Po tej focie wnioskuję, że z innymi psami to on raczej spoko malawaszka napisał(a): I faktycznie w Typie Hena Quote
malawaszka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 ta w tle to sunia staruszka - razem są w boksie, nie wiem jak on z samcami - nie rzucał się do krat do astowatego, czy do ONka które tam są i szczekały Quote
flamingica Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 buuuuuuuuu :( nie dojechaliśmy rzesz mać....... byliśmy 20 kilosów od celu........Ogromne "podziękowania" dla Pani z okienka na stacji (babol pokieropwał nas do Kluczborka ;( ).I wielkiee dzięki dla malawaszki za cierpliwość i dużo chęci. I dla Agi, że rodzinną niedzielę poświęciła na dotarcie do hoteliku. Martwi mnie ta opcja z kiciusiami i fakt, że Gustaw wygląda na "mocnego" psa. Wydaje mi się, że powinien jednak mieć dom z ogrodem i być jedynym oczkiem w głowie (bez kocich spółek). Dajcie znać kiedy Gustaw będzie gotowy do adopcji to chętnie pomogę w znalezieniu takiego domu. Quote
majqa Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Czy to znaczy, że po przemyśleniu sprawy rezygnujesz Flamingico? Quote
malawaszka Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 jeśli chodzi o koty to rozmawiałam z ewakus i mówi, że koty koło Gutka chodziły swobodnie i on nie reagował, ale to był teren otwarty cały czas inna sprawa, że nie jestem w stanie przewidzieć jak Gustaw zachowywałby się w mieszkaniu - na pewno potrzebowałby czasu i ćwiczenia z nim Quote
flamingica Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 tak niestety rezygnuje ;(, wszystko to jakos takoś nie wychodzi, dlatego poddaje się (bez działania na siłę). bardzo mi zależy na adopcji Gutka ale nie za wszelką cenę ( jego cenę ). Quote
J_ulia Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Szkoda... Jak będziecie ogłaszać Gucia daj znać, pomogę. Może w przyszłym tygodniu uda mi się aparatem podjechać to pomogę (jeśli już się za to nie zbrano) Adze zrobić porządek z bródką i machnąć bardzie "twarzowo-ogłoszeniowe zdjęcie". Myślę ,że już nie będzie problemu, bo Gutek lubi drapanie szczotką ;) Quote
malawaszka Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 J_ulia a kiedy będziesz jechac? może by mi się udało też w tym samym czasie - daj znać tak ze dwa dni wcześniej co? Quote
J_ulia Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 malawaszka napisał(a):J_ulia a kiedy będziesz jechac? może by mi się udało też w tym samym czasie - daj znać tak ze dwa dni wcześniej co? Ok, nie ma problemu :) Jeśli bym jechała w weekend. Będzie mi miło cię poznać. Quote
winter7 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Witam, powiedzcie proszę czy Gustaw nadaje się do domu gdzie jest już jedna sznaucerka olbrzymka?? Moja koleżanka chętnie adoptuje drugiego sznaucera, zależy jej aby to był pies. Jedynym minusem jest to, że mieszkałby na dworze z tą drugą sunią. Warunki są dobre, jest tam dwójka dzieci w wieku ok. 11-13 lat. Miałby koleżankę, ale nie wiem czy szukacie dla niego pobytu w domu czy w ogrodzie. Miałby wolny wybieg i budę. Dajcie znać. A może znacie jakiegoś innego sznaucera olbrzyma, który mógłby zamieszkać w ogrodzie. Pozdrawiam Quote
malawaszka Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Gustaw jak najbardziej może mieszkać na zewnątrz - on nie zna innego życia - napisz więcej o tym domku - gdzie to jest, działka musi być dobrze ogrodzona, ludzie cierpliwi, czy suczka jest wysterylizowana? Gustaw się zgadza z suczkami bez problemu Najlepiej jakby osoba zainteresowana adopcją skontaktowała się ze mną Quote
winter7 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Dom jest pod Łodzią w Zgierzu. Napisz mi na prv numer telefonu, to przekażę go koleżance. Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie. Działka jest chyba dobrze ogrodzona, bo ich sznaucerka nigdy nie uciekła. I z tego co wiem, to raczej nie jest wysterylizowana. Quote
malawaszka Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 mój tel 608 464 683 - jeśli suczka niesterylizowana to Gustaw mógłby pojechać dopiero po kastracji Quote
minia7 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Trzymam kciuki za domek dla Gutka :kciuki: Quote
winter7 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Przekazałam numer i wszystkie instrukcje. Mam szczerą nadzieję, że piesio znajdzie domek. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts