Energy Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 jambi_ napisał(a):Energy, od Wasi z okna to raczej nie ;) ... przepraszam, to dla rozładowania atmosfery... ja mam nadzieję, że chłopak zmądrzeje, zatęskni za żarełkiem i wróci! :kciuki: No bardzo śmieszne:obrazic: Mam taką samą nadzieję Jambi, oby...:kciuki: Quote
malawaszka Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Energy napisał(a):Malawaszka nie widać go??? jest - właśnie Aga dzwoniła, że znowu miała telefon że jest niedaleko i wsiadała w samochód go lokalizować Quote
Energy Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 malawaszka napisał(a):jest - właśnie Aga dzwoniła, że znowu miała telefon że jest niedaleko i wsiadała w samochód go lokalizować Rany, żeby się dał złapać... Jemu się ludzie muszą bardzo źle kojarzyć:-( Quote
jambi Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 kurcze, ja mam nadzieję, że jak go już Aga namierzy to on podejdzie i da się zabrać.... takie mam ciche marzenie :kciuki: Quote
malawaszka Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 jambi_ napisał(a):kurcze, ja mam nadzieję, że jak go już Aga namierzy to on podejdzie i da się zabrać.... takie mam ciche marzenie :kciuki: tak się nie da niestety bo on się za bardzo boi - jak widzi, że ktoś się nim interesuje za bardzo to rozpływa się w powietrzu, już był blisko, że jakby chciał o by się dał złapać, ale nie chciał Quote
Aleksandra Bytom Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 a to łobuz jeden!!! trzymam kciuki żeby udało go się szybko złapać :) Quote
jambi Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 słuchajcie, ja przepraszam, że w wątku Gustawa... ale ten jest w nieco podobnej sytuacji : http://www.dogomania.pl/threads/173025-Tomasz%C3%B3w-Mazowiecki-i-jego-zwierz%C4%99ce-biedy?p=15568972#post15568972 ja zupełnie nie mam pomysłu!!! Quote
majqa Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Gutek, daj spokój, noce coraz zimniejsze, a opieka, bezpieczeństwo i micha ciepłego jedzonka czekają. Quote
malawaszka Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 jest znowu - Agnieszka miała telefon i pędzi tam bo w okolicy szkoły/boiska - może się uda na ogrodzony teren go zwabić jesli dziś się nie uda to prawdopodobnie jutro będzie próba odstrzelenia go palmerem ze środkiem usypiającym - nie ma na co czekac, bo on jest za cwany, stary wyjadacz uciekinier jak go Agnieszka określiła i on się tak łatwo nie da podejść jak nie będzie chciał Quote
majqa Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Dobry pomysł, bo rzeczywiście ten psiak zdaje się być cwany na potęgę. Swoje już przeszedł. Quote
malawaszka Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 jezu ja zawału zaraz dostanę :mdleje: Agnieszka dzwoniła, że lezy w trawie, Gustaw koło niej - polizał ją po ręce - on jednak szuka pomocy, ale się boi, poznał ją, są blisko siebie ona do niego mówi i uspokaja go, są bardzo blisko siebie i teraz najwazniejsze, żeby podszedł jeszcze ciut bliżej, żeby się nie wystraszył i nie odbiegł, matko trzymajcie kciuki :mdleje: Quote
Energy Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 furciaczek napisał(a):Zaciskam!! I ja zaciskam! No Gustaw proszę cię... Quote
J_ulia Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Gucio złapany ! Już bezpieczny w hotelowym kojcu :) Quote
malawaszka Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 aaaaaa JEST :laola: Aga się zaparła i najpierw siedziała w nim w trawie dość długo, ale podchodził nawet ją polizał po ręce, ale się bał i na każdy najmniejszy ruch uskakiwał :shake: w końcu ruszył i zaczął się oddalać, Agnieszka powolutku za nim, bez gonitwy, na spokojnie wszystko i tak idąc za nim zapędziła go na jakis ogrodzony teren i tam udało się zarzucić pętlę - wyrywał się ale na szczęście dobrze się zacisnęło i nie udało mu się już wyjąć głowy - już jest w hotelu, w kojcu bezpieczny :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: a ja z emocji zaraz ducha wyzionę - idę sobie nalać lampkę winka :drink1: AGA :klacz: za upór i determinację!!!!!! Teraz już nam gałganku nie uciekniesz! :painting: Quote
rita60 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 J_ulia napisał(a):Gucio złapany ! Już bezpieczny w hotelowym kojcu :) Uffffffff,jaka ulga:multi:nie uciekaj juz piesku:shake: Quote
furciaczek Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Super, teraz bedzie juz tylko lepiej!!! Quote
jambi Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 jaka ulga! a dla Agi należą się ogromne podziękowania i wyrazy uznania za upór, determinację, za to całe leżenie w trawie, za spokój, za wszystko!!!!!!!!! Quote
malawaszka Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 rany jak ja się cieszę :loveu: bałam się bardzo! stres jak diabli, pracować nie mogłam bo ciągle myśli koło Gustawa krążyły, a teraz dalej nie mogę pracować bo siedzę i mam radoszkę wielka :laola: ulga ulga ulga!!!! :loveu: Quote
renee Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Same dobre wieści, brawo dla Agi za determinację i malawaszki za sprawozdania. :Cool!: Mam nadzieje, ze Gucio zrozumie, co dla niego najlepsze Quote
Energy Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 renee napisał(a):Mam nadzieje, ze Gucio zrozumie, co dla niego najlepsze No na to bym za szybko nie liczyła:evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 [quote name='Energy']No na to bym za szybko nie liczyła:evil_lol: no niestety ja też nie :( dlatego bardzo Was proszę o wsparcie Gustawa - nie ma kompletnie deklaracji na drugi i ew. kolejne miesiące :( proszę pomóżcie :modla: chociaż jednorazowe grosiki to jakoś się uciuła zapraszam też na bazarki dla Gutka: http://www.dogomania.pl/threads/194570-KUBRACZKOWY-Bazarek!-Zbieramy-m.in.-na-powa%C5%BCn%C4%85-operacj%C4%99-uszu...-do-21-X-2010-22h00 http://www.dogomania.pl/threads/193969-Bi%C5%BCu-Nike-Zara-Ikea-ksi%C4%85%C5%BCki-NA-SZNAUCERY-do-20-10-g.17 http://www.dogomania.pl/threads/194455-W-sam-raz-pod-choink%C4%99-)-kubeczki-i-pluszaki-na-Gustawa-i-Sonieczk%C4%99-do-10XI-do-22.00. Quote
Recommended Posts