Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
o nie mów, że szczekać - Gustaw! stróżowanie zostaw psom gospodarzom :lol:

a co z koniem? mam nadzieję, że w porządku juz? :kciuki:

Tylko ,że Gustaw to już w hoteliku powoli jak u siebie zaczyna się czuć ;)
Z koniem lepiej na szczęście , ale był już 2 kopytami za TM... nie ciekawie to wyglądało.

Posted

malawaszka napisał(a):
mógłby się z ludźmi zacząć czuć dobrze, a nie z miejscem gagatek jeden!

dobrze, że konik lepiej!

Z ludźmi jest lepiej, dużo lepiej . On szczeka by zwrócić na siebie uwagę, zaczepia , ale na zasadzie "chciałbym , ale jeszcze się boje". Podejdzie do wyciągniętej ręki, da się posmyrać i poczochrać za uszkami, ale trzeba to robić powoli i bez gwałtownych ruchów ;) Będą jeszcze z niego ludzie tfu...psy ;)

Posted

[quote name='jambi_']SERDECZNIE ZAPRASZAM NA BAZAREK DLA DWÓCH PANÓW "G"
- GACKA I GUSTAWA czyli SZNAUCERÓW W POTRZEBIE

a na bazarku: KSIĄŻKI, FILMY, PRAWDZIWY HIPOPOTAM I HIT - ŚWIECZNIK IKEA

ZAPRASZAM!!!

http://www.dogomania.pl/threads/195699-HIPOPOTAM-płyty-DVD-książki-świecznik-IKEA-na-DWÓCH-PANÓW-G-do-18.11-godz.-17.?p=15657794#post15657794

zapraszamy na bazarrrrr

[quote name='LeCoyotte']Mogę prosić na pw nr konta Gustawa?

konto to samo co bibi i inne nasze sznupy

Posted

[quote name='malawaszka']J_ulia jak tam? kroczki do przodu są? :)[/QUOTE]

Nie wiem :( W domu jestem...

ale może w sobotę uda mi się na chwilkę do Agi podskoczyć z aparatem... zobaczymy... Mam 4 szczeniaki w domu awaryjnie musiałam je zabierać i jestem trochę "uwiązana".

Posted

Dziś mija miesiąc Gustawka w hotelu, wieczorem będę rozmawiała z Agą bo teraz nie mogła

Wpłynęło dla Gustawa 15 zl od LeCoyotte - czy to od Ciebie czy z bazarku któregoś bo muszę odpowiednio opisać :Rose:
i 50 zł od flamingicy :Rose:

Posted

Gutek został dziś zaszczepiony, robi się z niego pies stróżujący :roll: nie wiem czy on się nada do mieszkania w mieszkaniu kurcze; no zobaczymy jak dalej będzie się sytuacja rozwijała, w każdym razie ciepłe kluchy to z niego nie będą - nowy opiekun musi być :hmmmm: kims, kto nie boi się psów, kto potrafi zapanować nad Gutkiem, zdobyć jego zaufanie - na pewno sporo pracy wymaga ten pies

Koszt szczepienia 60 zł

Posted

heh... to jest własnie to... tak myslałam, że jak się chłopak w końcu otworzy, to prawdziwa natura z niego wyjdzie, a to jest olbrzym, nie najmłodszy już ale w pełni sił... tenże "nowy opiekun" musi być silny (psychicznie), stanowczy, konsekwentny, ale z nerwami na wodzy

Posted

hejka to ja :) mam nadzieje "nowy opiekun" dla Gustawa.
Trochę martwi mnie to co przeczytałam ;(.
Dlaczego nie nadaje się do mieszkania ;(?
Czy to oznacza, ze nie będę mogła go adoptować.....