malawaszka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 ja mam MEGA banana na biźce jak patrzę i jak myslę, ze się udało i Gustawek jest bezpieczny :loveu: a Ty jambi_ szykuj sie pomału na wizytę u flamingicy :) Quote
J_ulia Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='jambi_']ja tu widzę pięknego psa! błyszczące oko, piękne białe zęby, czarny włos - cudo!!! i jakie ma piękne spojrzenie i nos... do całowania :oops:[/QUOTE] Oczka błyszczące to prawda, ząbki bielutkie, ale włos suchy, łamliwy i szorstki z niedożywienia. Spojrzenie piękne to fakt, ale patrząc na niego i na jego zachowanie będzie jak się troszkę oswoi naprawdę wspaniały pies, o mocnym charakterze. Quote
jambi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='J_ulia']Oczka błyszczące to prawda, ząbki bielutkie, ale włos suchy, łamliwy i szorstki z niedożywienia. Spojrzenie piękne to fakt, ale patrząc na niego i na jego zachowanie będzie jak się troszkę oswoi naprawdę wspaniały pies, o mocnym charakterze. J_ulia ja go widzę oczami serca ;) [quote name='malawaszka'] a Ty jambi_ szykuj sie pomału na wizytę u flamingicy :) czekam tylko na info Quote
Energy Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Jest piękny:lol:jak ktoś go mógł wyrzucić, może się jednak zgubił? Nigdy tego nie pojmę:shake: No Jambi na pewno chętnie zrobi wizytę:multi: Quote
renee Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Energy']Jest piękny:lol:jak ktoś go mógł wyrzucić, może się jednak zgubił? Nigdy tego nie pojmę:shake: trudno to pojąć, na szczęście Gustaw już nie musi się błąkać Jest cudowny i jakie ma cudne ślipia.... zakochałam się w nim:loveu: Quote
Borówka16 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ależ on boski jest :loveu::loveu::loveu: I to spojrzenie :p Cudo ! :) Bardzo się cieszę ,że Gucio już bezpieczny :multi::multi::multi: Quote
ewakus Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Boże jak ja się cieszę widząc Gucia to będzie dobry przyjaciel . Trzymam kciuki! pozdrawiam. Quote
malawaszka Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Rozmawiałam teraz z Agą bo miałam jechac do Gustawka, ale ustaliłyśmy, że teraz to nie ma sensu jeszcze bo w kojcu to widać go na zdjęciach, a on jeszcze za bardzo się boi, żeby pozwolił się wyprowadzić na spacerek - póki co on wychodzi sam na wybieg i wraca do kojca, ale o smyczy nie ma mowy. Biedactwo kochane, pojadę jak poczuje się troszkę pewniej, jeszcze niech ma kilka dni na oswojenie się z nową sytuacją bo po kilku miesiącach koczowania w wielkim stresie, przeganiania przez ludzi, on musi się przekonać, że nic mu złego nie grozi. Także na moją relację trzeba poczekać, a póki co chłopak apetyt ma ogromny, odpoczywa, i byle do przodu - pomalutku, ale do przodu :kciuki: Quote
Energy Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Troszke czasu pewnie minie zanim zrozumie, że jest bezpieczny:roll: Quote
malawaszka Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='zerduszko']Przypomina mi pewnego psiaka ;)[/QUOTE] którego?????? Quote
jambi Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='zerduszko']Przypomina mi pewnego psiaka ;)[/QUOTE] noooo mam podobne skojarzenie :grins: Quote
malawaszka Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='jambi_']noooo mam podobne skojarzenie :grins:[/QUOTE] na pewno nie masz tego co ONA :shake: ja też nie miałam i w życiu bym na to nie wpadła - pokrętne są ścieżki mysli zerduszkowych :evil_lol: Quote
J_ulia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Gustaw swoim spojrzenia i postawa przypomina mi zdziczałego psa , którego oswajałam przez ponad 2 miesiące. Teraz leży koło mnie na swoim pontonie i jest najwspanialszym (dla mnie ;) ) psem pod słońce. Uwilbiam takie przypadki ;) Jak będę u Agi w przyszłym tygodniu to utne sobie z Guciem dłuższe rozmowy, może w końcu mi odpowie ;) Quote
zerduszko Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='malawaszka']na pewno nie masz tego co ONA :shake: ja też nie miałam i w życiu bym na to nie wpadła - pokrętne są ścieżki mysli zerduszkowych :evil_lol:[/QUOTE] Phi! :obrazic:Logiczne, że jak przypomina, to z wyglądu :no-no-no: Quote
THEWITCHEZ Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Witam wszystkich. Psiak jest super. Poznalam go jak bylam w Polsce na wakacjach. Jest bardzo przyjazny ale byl takze bardzo przestraszony. Lubi jak sie na niego gwizdze - to jakis taki jego magiczny ulubiony dzwiek. THEWITCHEZ Company chetnie zasponsoruja/przesla donacje dla psa. Czy mozemy poprosic o informacje jak mozemy to zrealizowac. Best wishes, THEWITCHEZ Team Quote
malawaszka Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 THEWITCHEZ witaj!!!!!!! :Rose: cudownie wiedzieć, że Gustawek ma wielbicieli nawet na Wyspach :loveu: ewakus mi mówiła, że miałaś na Gustawa dobry wpływ :) posyłam pw i wielkie dzięki za wsparcie :Rose: Quote
malawaszka Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='Energy']Czyli on się już długo błąkał?:shake:[/QUOTE] no długo na pewno całe lato :( Quote
Energy Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='malawaszka']no długo na pewno całe lato :([/QUOTE] Jak to dobrze, że mu się nic nie stało... Quote
jambi Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Energy, o ile dobrze pamiętam, bart pisał, że od maja pies biegał po wsi... Quote
Recommended Posts