Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jambi_']ja tu widzę pięknego psa! błyszczące oko, piękne białe zęby, czarny włos - cudo!!! i jakie ma piękne spojrzenie i nos... do całowania :oops:[/QUOTE]

Oczka błyszczące to prawda, ząbki bielutkie, ale włos suchy, łamliwy i szorstki z niedożywienia. Spojrzenie piękne to fakt, ale patrząc na niego i na jego zachowanie będzie jak się troszkę oswoi naprawdę wspaniały pies, o mocnym charakterze.

Posted

[quote name='J_ulia']Oczka błyszczące to prawda, ząbki bielutkie, ale włos suchy, łamliwy i szorstki z niedożywienia. Spojrzenie piękne to fakt, ale patrząc na niego i na jego zachowanie będzie jak się troszkę oswoi naprawdę wspaniały pies, o mocnym charakterze.

J_ulia ja go widzę oczami serca ;)

[quote name='malawaszka'] a Ty jambi_ szykuj sie pomału na wizytę u flamingicy :)

czekam tylko na info

Posted

[quote name='Energy']Jest piękny:lol:jak ktoś go mógł wyrzucić, może się jednak zgubił? Nigdy tego nie pojmę:shake:

trudno to pojąć, na szczęście Gustaw już nie musi się błąkać
Jest cudowny i jakie ma cudne ślipia.... zakochałam się w nim:loveu:

Posted

Rozmawiałam teraz z Agą bo miałam jechac do Gustawka, ale ustaliłyśmy, że teraz to nie ma sensu jeszcze bo w kojcu to widać go na zdjęciach, a on jeszcze za bardzo się boi, żeby pozwolił się wyprowadzić na spacerek - póki co on wychodzi sam na wybieg i wraca do kojca, ale o smyczy nie ma mowy. Biedactwo kochane, pojadę jak poczuje się troszkę pewniej, jeszcze niech ma kilka dni na oswojenie się z nową sytuacją bo po kilku miesiącach koczowania w wielkim stresie, przeganiania przez ludzi, on musi się przekonać, że nic mu złego nie grozi.

Także na moją relację trzeba poczekać, a póki co chłopak apetyt ma ogromny, odpoczywa, i byle do przodu - pomalutku, ale do przodu :kciuki:

Posted

[quote name='jambi_']noooo mam podobne skojarzenie :grins:[/QUOTE]

na pewno nie masz tego co ONA :shake: ja też nie miałam i w życiu bym na to nie wpadła - pokrętne są ścieżki mysli zerduszkowych :evil_lol:

Posted

Gustaw swoim spojrzenia i postawa przypomina mi zdziczałego psa , którego oswajałam przez ponad 2 miesiące. Teraz leży koło mnie na swoim pontonie i jest najwspanialszym (dla mnie ;) ) psem pod słońce. Uwilbiam takie przypadki ;) Jak będę u Agi w przyszłym tygodniu to utne sobie z Guciem dłuższe rozmowy, może w końcu mi odpowie ;)

Posted

[quote name='malawaszka']na pewno nie masz tego co ONA :shake: ja też nie miałam i w życiu bym na to nie wpadła - pokrętne są ścieżki mysli zerduszkowych :evil_lol:[/QUOTE]
Phi! :obrazic:Logiczne, że jak przypomina, to z wyglądu :no-no-no:

Posted

Witam wszystkich.
Psiak jest super. Poznalam go jak bylam w Polsce na wakacjach. Jest bardzo przyjazny ale byl takze bardzo przestraszony.
Lubi jak sie na niego gwizdze - to jakis taki jego magiczny ulubiony dzwiek.
THEWITCHEZ Company chetnie zasponsoruja/przesla donacje dla psa. Czy mozemy poprosic o informacje jak mozemy to zrealizowac.

Best wishes,

THEWITCHEZ Team

Posted

THEWITCHEZ witaj!!!!!!! :Rose: cudownie wiedzieć, że Gustawek ma wielbicieli nawet na Wyspach :loveu: ewakus mi mówiła, że miałaś na Gustawa dobry wpływ :)

posyłam pw i wielkie dzięki za wsparcie :Rose: