Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Sprawa wydaje mi się dziwna , wiadomo niby tylko , że pes zdechł , ale żadnych informacji z jakiego powodu itd. Moim zdaniem jeżeli nie wzięto go z tego domu i zdechł to można mu było pomóc .... a szkoda:angryy:
Może będzie więcej informacji ....

Posted

lika1771 napisał(a):
To znaczy ze co?

To znaczy, że ja z smsa wiem, że pies nie żyje, nie wiem tylko na jakiej podstawie Siciliana ma taką wiedzę. Od Asi, z tego, co mi Asia powiedziała i o ile dobrze zrozumiała Sicilianę wiem, że psa nie ma (tak to zresztą sama Asia sformułowała na wątku). To, że psa nie ma nie jest dla mnie, póki co, równoznaczne z jego śmiercią.

Posted

no dokładnie.. daleka jestem od wysuwania teorii spiskowych i twierdzenia, ze facet załatwił psa.... może go przeniósł gdzieś, gdzie nie nachodzili by go miłośnicy zwierząt w osobie siciliany ;)
A tamtego drugiego zostawił, bo np wiedział, ze siciliana jest zainteresowana tym drugim.... :roll:
oczywiście istnieje taka szansa, że facet psa się pozbył, ale nie zakładajmy od razu najgorszego.. Postaram sie zadzwonić do gminy ale dopiero w poniedziałek, niestety mam chore dziecko i nie jestem w biurze.....