magda222 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Paros pytałam o drugiego psiaka, który podobno tam został... Quote
Redpit Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Mam za słaby net, by przebrnąć przez wszystko - Pieseczku :( dla Ciebie :candle: - a jeśli tak działają i chcą działać poniektóre "organizacje" (co sam ostatnio stwierdziłem u siebie) organizacje PRO... - to życzę, by trwały jak najkrócej - a zastąpiły je Prawdziwie Pomagające. IX-XII... bez komentarza :( Quote
magda222 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Shania napisał(a):Co się dalej dzieje??bo cisza... Collie napisał(a):Co z drugim psiakiem ...? Chyba się nie dowiemy... :( Quote
Cleo2008 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 siciliana, przykro mi ze dopiero teraz odkrylam ten watek :( sprobuj dowiedziec sie co z tym drugim psem. czy on jest na tej samej "posesji"? takie sytuacje trzeba oglaszac przez PW, robic wydarzenia na FB itd - co z tym drugim psem??? ja sie chetnie wlacze jesli jakos moge pomoc. chocby temu drugiemu pieskowi... ale gdzie on jest (watku jeszcze nie czytalam , zaraz sie za to biore) Quote
Recommended Posts