Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leonarda napisał(a):
A - wyniki konsultowałam telefonicznie z panią Szymańską - tą, która z mężem uratowała Zulusa. Potwierdziła sposób leczenia na teraz.

To dobrze. Trzymam mocno kciuki za Dafne!

Posted

Nadal wymioty i biegunka Nie mam jej już czego podkładać. Leży na grubej wykładzinie, piorę po kawałku, bo wszystkie rzeczy nadające się na legowiska już albo brudne albo mokre.

Za chwilę droga do Katowic do dr Czogałówny. Kroplówka pewnie znów zajmie sporo, więc wrócę późno. Jest przeraźliwie biedna.

Posted

Leonarda, ja poprosiłam weta żeby mnie nauczył podawać kroplówki, oszczędza to długotrwałego siedzenia w lecznicy, tylko żeby wenflon był założony. Prosze o nr konta na pw.

Posted

Wygląda na to, że Dafne dostanie najwyższe możliwe wsparcie ze skarpety im. Talcott, czyli 150 zł. Dwie cioteczki już poparły ideę, jeszcze tylko jedna musi się wypowiedzieć.
Leonardo, wpłata ze skarpety ma być na to samo konto, co dla Zulusa?

Posted

Dziewcczyny, dzięki za wszystko, na razie nie mam siły nic pisać, w tej chwili wróciłam. Kroplówkę dopiero podam, dostała już coś chyba elektrolity. Problem z żołądkiem, dr Czogałówna bardzo fajna. Dafne skrajnie wycieńczona. W nocy może być różnie, ale na razie mam nadzieję, że nic się nie stanie. Nie mogę jeść od wczoraj, chyba z nerwów, nie mam czasu spać, a rano znów do kliniki. Wybaczcie, że napiszę więcej potem. Najbardziej liczymy na Lusec - taki lek. Idę do psa pilnować kroplówki, ja nie umiem podać, ale przywiozłam siłę fachową w postaci siostry - było po drodze. Dafne ma 36 stopni temperatury. Zaraz dostanie termofor, zresztą będę z nią spać. Nie może sama wstać ani nawet sama się położyć. Ale patrzy na mnie.