ewelinka_m Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 jutro jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem..zamierzamy odwiedzić Lorda..a przy okazji zaszczepić :) Quote
papatkiole Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='kika22']Prosze bardzo ;-) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/188834-LORD-onek-ktory-widzi-sercem-czy-poradzi-sobie-na-ulicy?p=15008135#post15008135"][IMG]http://s3.tinypic.com/2ho8h0o_th.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] To jeszcze jakaś krótka instrukcja wstawiania tego banerka do profilu by się przydała ;) Quote
Nayantara Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Trzeba wejść w ustawienia, potem w sygnaturę, wkleić tam banerek (zaznaczasz banerek dajesz prawym przyciskiem myszy kopiuj adres url obrazka, potem w sygnaturze prawym przyciskiem i klikasz w klej. Jeżeli masz już adres to na początku adresu dajesz [img] a na końcu adresu piszesz [/img].) zaznaczamy odnośnik po czym u góry jest symbol kuli ziemskiej z taką jakby odwróconą ósemką. Klikamy go i pokaże nam się pole do którego wklejamy adres wątku dajemy ok i zapisz ; )) Quote
papatkiole Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='CarolineS']Trzeba wejść w ustawienia, potem w sygnaturę, wkleić tam banerek (zaznaczasz banerek dajesz prawym przyciskiem myszy kopiuj adres url obrazka, potem w sygnaturze prawym przyciskiem i klikasz w klej. Jeżeli masz już adres to na początku adresu dajesz [img] a na końcu adresu piszesz [/img].) zaznaczamy odnośnik po czym u góry jest symbol kuli ziemskiej z taką jakby odwróconą ósemką. Klikamy go i pokaże nam się pole do którego wklejamy adres wątku dajemy ok i zapisz ; ))[/QUOTE] Dziękuje bardzo ;) Quote
Linssi Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Papatkiole, nie skopiowal Ci sie link, tylko sam obrazek. Skrocona instrukcja kopiowania do swojego podpisu podlinkowanych banerkow: zaznacz banerek np. z mojego podpisu, kliknij (koniecznie na pasku zadan!!) edycja->kopiuj, a nastepnie wchodzisz w edycje swojego podpisu, ustawiasz kursor, i znow na pasku zadan klikasz edycja->wklej. i zapisujesz. i tyle :) Quote
savahna Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Zacznę ogłaszać Lorda, ale poczekam na nowe zdjęcia, bo ewelinka miała tam chyba jechac.:user: Quote
Linssi Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Savahna, Lord ma komplet nowych ogloszen. Jest obstawiony ze wszystkich stron :) Zrobie nowe jak bedziemy miec nowe zdjecia ;) Poki co, daje rade :D Quote
savahna Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Linssi napisał(a):Savahna, Lord ma komplet nowych ogloszen. Jest obstawiony ze wszystkich stron :) Zrobie nowe jak bedziemy miec nowe zdjecia ;) Poki co, daje rade :D No to jestem wyautowana.:shock:Będe sobie w taki mrazie tu zaglądać itrzymać kciuki.:kciuki: Powodzenia psiak. Quote
Elka_Ka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 savahna napisał(a):No to jestem wyautowana.:shock:Będe sobie w taki mrazie tu zaglądać itrzymać kciuki.:kciuki: Powodzenia psiak. A może nie? Może porozgłaszasz Lordzia po forum? Ja też to będę robić, ale co cztery ręce to nie dwie;) Quote
Linssi Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 O właśnie! Reklama na dogo BARDZO mile widziana :) Quote
Linssi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Nikt dzis u Lordusia nie byl :( A moje auto znow w warsztacie..... no comment... Quote
Elka_Ka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Bo ja dopiero teraz zasiadłam przed kompem:oops: a w pracy nie mogę piesia odwiedzać:sad: Quote
savahna Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Właśnie wpadłam.:lol:I przykro z powodu autka!:flop: Quote
savahna Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Elka_Ka napisał(a):A może nie? Może porozgłaszasz Lordzia po forum? Ja też to będę robić, ale co cztery ręce to nie dwie;) Chętnie, tylko co miałabym zrobić? Bo ja nie z tej epoki i trochę mam problem.Powoli przyswajam. Quote
Nayantara Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Piszesz krótki tekścik, wklejasz sobie adres pierwszej strony tematu, zalinkowany ([url.] aaaadres [/url] tylko bez spacji i bez tej kropki w pierwszym nawiasie) kopiujesz całość po czym np. po ostatnich odpowiedziach wchodzisz sobie na porfile użytkowników i albo komentarzem do profilu albo na pw wklejasz tekścik. Zwinęli nam listę użytkowników więc trzeba człapać od znajomego do znajomego znajomego itd ;D Quote
Elka_Ka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Dokładnie:) Ja właśnie tak robię, tylko powoli kończą mi się forumowicze do których mogę przesyłać pw:roll: I tak pewnie do niektórych trafiłam ze trzy razy, w końcu mnie zlinczują:diabloti: A niestety nie wszyscy mają ochotę choćby zajrzeć na wątek nie mówiąc już o jakielkolwiek pomocy:shake: Quote
andzia69 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 podniosę z wieczora....nie wiem jak znaleźć domek dla staruszka...ba...nawet nie wiem jak znaleźć dom dla młodego psiaka:( wszędzie kasy puste, ciężko o każdą złotówkę na cokolwiek, domów jak na lekarstwo, psów za to jak mrówków...czy nie idzie się załamać???:( Quote
LadyS Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Elka_Ka napisał(a):Dokładnie:) Ja właśnie tak robię, tylko powoli kończą mi się forumowicze do których mogę przesyłać pw:roll: I tak pewnie do niektórych trafiłam ze trzy razy, w końcu mnie zlinczują:diabloti: A niestety nie wszyscy mają ochotę choćby zajrzeć na wątek nie mówiąc już o jakielkolwiek pomocy:shake: W sumie to się nie dziwię, sama nie lubię otrzymywać od obcych osób PW z prośbą o pomoc, szczególnie, że każdy ma inne psy pod swoją opieką ;) Nikt nie zbawi całego świata, niestety... Quote
andegawenka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Elka_Ka napisał(a):Dokładnie:) Ja właśnie tak robię, tylko powoli kończą mi się forumowicze do których mogę przesyłać pw:roll: I tak pewnie do niektórych trafiłam ze trzy razy, w końcu mnie zlinczują:diabloti: A niestety nie wszyscy mają ochotę choćby zajrzeć na wątek nie mówiąc już o jakielkolwiek pomocy:shake: ...niestety doba ma tyle ile ma i musimy godzinki podzielić nie tylko na pracę zawodową, a nasze konta zasilane są raz w miesiącu polską pensją;) Quote
Elka_Ka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 No pewnie, że nie zbawi:-( ale zawsze można chociaż wejść na wątek i podrzucić. Gdybyś wiedziała ile ja się tego nawysyłałam:mdleje: Ja też bym chciała temu pomóc i tamtemu też, ale brak możliwości, nawet sobie samej pomóc nie umiem:placz: Quote
Nayantara Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ja też się ostatnio na wysyłałam. W sumie na razie tylko w taki sposób mogę pomagać, więc robię co mogę. A prawda jest taka, że zauważane są tylko te najtragiczniejsze historie, a taki zwykły szary porzucony pies ma ciężko. Quote
Elka_Ka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Niestety masz rację. Ludzie najprędzej łapią się na tragizm i makabre:sad: Ja też nie mam wielkich możliwości pomocy, więc choćby w ten sposób Quote
erka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Niestety z roku na rok jest coraz gorzej , coraz trudniej znaleźć dom dla psa, nawet dla młodego i zdrowego, coraz mniej ludzi wrażliwych, empatycznych, którzy by chcieli tym najbiedniejszym okazać serce:shake:. Quote
Nayantara Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 A biduj tylko przybywa. I na forum i w schroniskach... :shake: Quote
Linssi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Mimo wszystko dziekuje dziewczyny, ze podrzucacie naszego slepka. To naprawde sie liczy! Quote
Recommended Posts