Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kika22']Prosze bardzo ;-)

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/188834-LORD-onek-ktory-widzi-sercem-czy-poradzi-sobie-na-ulicy?p=15008135#post15008135"][IMG]http://s3.tinypic.com/2ho8h0o_th.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

To jeszcze jakaś krótka instrukcja wstawiania tego banerka do profilu by się przydała ;)

Posted

Trzeba wejść w ustawienia, potem w sygnaturę, wkleić tam banerek (zaznaczasz banerek dajesz prawym przyciskiem myszy kopiuj adres url obrazka, potem w sygnaturze prawym przyciskiem i klikasz w klej. Jeżeli masz już adres to na początku adresu dajesz [img] a na końcu adresu piszesz [/img].) zaznaczamy odnośnik po czym u góry jest symbol kuli ziemskiej z taką jakby odwróconą ósemką. Klikamy go i pokaże nam się pole do którego wklejamy adres wątku dajemy ok i zapisz ; ))

Posted

[quote name='CarolineS']Trzeba wejść w ustawienia, potem w sygnaturę, wkleić tam banerek (zaznaczasz banerek dajesz prawym przyciskiem myszy kopiuj adres url obrazka, potem w sygnaturze prawym przyciskiem i klikasz w klej. Jeżeli masz już adres to na początku adresu dajesz [img] a na końcu adresu piszesz [/img].) zaznaczamy odnośnik po czym u góry jest symbol kuli ziemskiej z taką jakby odwróconą ósemką. Klikamy go i pokaże nam się pole do którego wklejamy adres wątku dajemy ok i zapisz ; ))[/QUOTE]

Dziękuje bardzo ;)

Posted

Papatkiole, nie skopiowal Ci sie link, tylko sam obrazek. Skrocona instrukcja kopiowania do swojego podpisu podlinkowanych banerkow: zaznacz banerek np. z mojego podpisu, kliknij (koniecznie na pasku zadan!!) edycja->kopiuj, a nastepnie wchodzisz w edycje swojego podpisu, ustawiasz kursor, i znow na pasku zadan klikasz edycja->wklej. i zapisujesz. i tyle :)

Posted

Linssi napisał(a):
Savahna, Lord ma komplet nowych ogloszen. Jest obstawiony ze wszystkich stron :) Zrobie nowe jak bedziemy miec nowe zdjecia ;) Poki co, daje rade :D

No to jestem wyautowana.:shock:Będe sobie w taki mrazie tu zaglądać itrzymać kciuki.:kciuki: Powodzenia psiak.

Posted

savahna napisał(a):
No to jestem wyautowana.:shock:Będe sobie w taki mrazie tu zaglądać itrzymać kciuki.:kciuki: Powodzenia psiak.

A może nie? Może porozgłaszasz Lordzia po forum? Ja też to będę robić, ale co cztery ręce to nie dwie;)

Posted

Elka_Ka napisał(a):
A może nie? Może porozgłaszasz Lordzia po forum? Ja też to będę robić, ale co cztery ręce to nie dwie;)

Chętnie, tylko co miałabym zrobić? Bo ja nie z tej epoki i trochę mam problem.Powoli przyswajam.

Posted

Piszesz krótki tekścik, wklejasz sobie adres pierwszej strony tematu, zalinkowany ([url.] aaaadres [/url] tylko bez spacji i bez tej kropki w pierwszym nawiasie) kopiujesz całość po czym np. po ostatnich odpowiedziach wchodzisz sobie na porfile użytkowników i albo komentarzem do profilu albo na pw wklejasz tekścik. Zwinęli nam listę użytkowników więc trzeba człapać od znajomego do znajomego znajomego itd ;D

Posted

Dokładnie:) Ja właśnie tak robię, tylko powoli kończą mi się forumowicze do których mogę przesyłać pw:roll: I tak pewnie do niektórych trafiłam ze trzy razy, w końcu mnie zlinczują:diabloti: A niestety nie wszyscy mają ochotę choćby zajrzeć na wątek nie mówiąc już o jakielkolwiek pomocy:shake:

Posted

podniosę z wieczora....nie wiem jak znaleźć domek dla staruszka...ba...nawet nie wiem jak znaleźć dom dla młodego psiaka:( wszędzie kasy puste, ciężko o każdą złotówkę na cokolwiek, domów jak na lekarstwo, psów za to jak mrówków...czy nie idzie się załamać???:(

Posted

Elka_Ka napisał(a):
Dokładnie:) Ja właśnie tak robię, tylko powoli kończą mi się forumowicze do których mogę przesyłać pw:roll: I tak pewnie do niektórych trafiłam ze trzy razy, w końcu mnie zlinczują:diabloti: A niestety nie wszyscy mają ochotę choćby zajrzeć na wątek nie mówiąc już o jakielkolwiek pomocy:shake:

W sumie to się nie dziwię, sama nie lubię otrzymywać od obcych osób PW z prośbą o pomoc, szczególnie, że każdy ma inne psy pod swoją opieką ;) Nikt nie zbawi całego świata, niestety...

Posted

Elka_Ka napisał(a):

...niestety doba ma tyle ile ma i musimy godzinki podzielić nie tylko na pracę zawodową, a nasze konta zasilane są raz w miesiącu polską pensją;)

Posted

No pewnie, że nie zbawi:-( ale zawsze można chociaż wejść na wątek i podrzucić. Gdybyś wiedziała ile ja się tego nawysyłałam:mdleje: Ja też bym chciała temu pomóc i tamtemu też, ale brak możliwości, nawet sobie samej pomóc nie umiem:placz:

Posted

Ja też się ostatnio na wysyłałam. W sumie na razie tylko w taki sposób mogę pomagać, więc robię co mogę. A prawda jest taka, że zauważane są tylko te najtragiczniejsze historie, a taki zwykły szary porzucony pies ma ciężko.

Posted

Niestety z roku na rok jest coraz gorzej , coraz trudniej znaleźć dom dla psa, nawet dla młodego i zdrowego, coraz mniej ludzi wrażliwych, empatycznych, którzy by chcieli tym najbiedniejszym okazać serce:shake:.