Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

edyta12, Lord na szczęście nie ma cukrzycy. szczepić będziemy go niebawem, bo musiałyśmy zaczekać, aby chłopak nabrał trochę ciałka. Specjalnej diety jako takiej nie wymaga. Oprócz tego, że wysokokalorycznej, aby trochę przytył, bo po tygodniu u pani Izy zdążył przytyć nieco, choć w momencie ważenie waga pokazywała niecałe 28 kg :(
Rozliczenie pieniążków psiaka jest na pierwszej stronie.
No niestety nie ma dużo dla niego. Dlatego jesteśmy wdzięczni za każdą złotówkę!! Jutro zrobię foty rzeczy na bazarek, a jak tylko się ochajtam i wrócę do normalnego życia, mam zamiar ruszyć z akcją promocyjną Lorda. Nie mam jeszcze co prawda pomysłu, ale coś tam będę działać. Zapraszam do przyłączenia się!! :D

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Linssi napisał(a):
Bardzo pięknie dziękuję wszystkim za pomoc dla Lorda! W tej chwili Lord ma na swoim koncie 208 zł, co oznacza, że wkrótce będziemy mogli go zaszczepić i kupić dla niego jedzonko.
Kika22, wyślę Ci zaraz pw z moimi danymi do przelewu, bo od jutra czy środy, będę już praktycznie niedostępna.

Linssi to czekam na pw ;-)

Posted

Ja Wam jeszcze wisze obiecana kase,ale siedze jak durna i czekam na przelewy za psy.Nie bede z taka kwota leciec na poczte.Cierpliwosci i wybaczcie.W tym tyg
juz powinnam miec pieniadze na koncie.

Posted

Linssi napisał(a):
Strasznie cicho... i tylko podrzucanie :( A Lord jest takim swietnym psem!!

Linssi Ty nawet dzis to zagladasz:) Hehe ja tez jakos tak w ramach relaksu:) Wszystkiego najlepszego:)

Posted

Mam kilka fotek Lorda, ale chłopak był tak podekscytowany i ruchliwy, że większość nie wyszła :shake:
Ale widać, że jego stan się zdecydowanie poprawił ;)

Posted

Dzięki mag.dzie podrzucilismy trochę karmy dla Lordzika:). Już zdecydowanie lepiej wygląda, niż wtedy, gdy go widzialam pierwszy raz.
Lord jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem, bardzo się cieszy, jak ktoś wejdzie na teren działki, gdzie przebywa. I chyba on nie jest taki stary, bo ogromnie ruchliwy, mag.da nie mogła mu z tego powodu zrobić dobrej fotki.

Za płotem toczy sie życie, jest stado psów, a po drugiej stronie on samiutki , tez by chciał mieć juz swój dom i swojego człowieka .

Dobrze by było, gdyby mógł trafic do domu z pieskiem, bo on byłby jego przewodnikiem.