Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki ewelinko_m, a póki co podnosimy Lorda, który jakos nikogo oprócz nas nie obchodzi.
Widziałam na dogo jakis inny watej ślepego, starszego On-ka, tam mnóstwo osób na wątku pomaga, a pies jeszcze trudniejszy do adopcji, bo boi sie ludzi. A Lordzik tak się garnie do człowieka, tak bardzo chciałby mieć swoejgo pana i nikt nie cche mu pomóc:(.

Posted

Erko a moze tam wkleic watek? Moze kogos przekieruje? Czy juz to zrobilas. Jak cos to podesli pozapraszam nadzielniej pomagajacych;)

Wkleilam watek Lorda na watek Jaspera. To o tego Ci chodzilo erko? Jak tak to juz tam Lord zagoscil;)

Posted

Od ponad 2 miesięcy mam niewidomego psa. Jest najgrzeczniejszy, zupełenie niekłopotliwy, cichutki i niewymagający. Przez pierwszy miesiąc nie było kontaktu a potem nagle się otworzył i przytulił...

Posted

Andegawenka, nasz Lord jest bardzo kontaktowy, cały czas chce sie przytulać. Niestety nie za bardzo ma do kogo, bo jest sam na działce, a osoba, która go karmi nie ma zbyt dużo czasu dla niego:(.

Tak divia_gg, właśnie o tego psiaka mi chodziło:).

Posted

Lordzik to "moj" pierwszy pies z dogomani. przypadkowo go znalazlam, bo ktos podal link na onet.pl

biedny lord.... mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto go wezmie na stale....

Posted

Ja nie pamiętam "swojego pierwszego", tyle juz tych bied było....ale ten jest piękny....a to że nie widzi kazdy myśli że to straszny problem a to nie prawda. Psy bardzo dzielnie znoszą swoje dolegliwości. Ktos na spacerku mi powiedział że tylko po oczach widać że jest slepy..

Posted

Ja też kiedyś miałam psiaka-Misiunia, ktory oślepł, jak miał 4 -lata. Dożył 14 lat i nikt na ulicy nie wiedział, że on nie widzi/ a jeszcze był kudłaczem i oczek nie było widac/, tak doskonale sobie radził.

Posted

[quote name='papatkiole']Witam
Może mi ktoś podrzucić link do banerka Lorda, najlepiej z krótką instrukcją obsługi ;)
Mizianki dla Lorda

Prosze bardzo ;-)

Posted

papatkiole napisał(a):
Witam
Może mi ktoś podrzucić link do banerka Lorda, najlepiej z krótką instrukcją obsługi ;)
Mizianki dla Lorda

Dostałaś? w poscie 11 jest chyba podlinkowany banerek do pobrania...