erka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Ja juz chyba pytałam, ale powtórzę, bo nie pamiętam, czy Lord ma ogłoszenia ? Quote
ewelinka_m Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 ostatnie ogłoszenia robiła mu Linssi 26 lipca,więc warto je odnowić..póki co aktualne ma allegro na 3 województwa u Elizy_sk , jak tylko będę miala chwilę spróbuje go poogłaszać ;) Quote
erka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Dzięki ewelinko_m, a póki co podnosimy Lorda, który jakos nikogo oprócz nas nie obchodzi. Widziałam na dogo jakis inny watej ślepego, starszego On-ka, tam mnóstwo osób na wątku pomaga, a pies jeszcze trudniejszy do adopcji, bo boi sie ludzi. A Lordzik tak się garnie do człowieka, tak bardzo chciałby mieć swoejgo pana i nikt nie cche mu pomóc:(. Quote
divia_gg Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Erko a moze tam wkleic watek? Moze kogos przekieruje? Czy juz to zrobilas. Jak cos to podesli pozapraszam nadzielniej pomagajacych;) Wkleilam watek Lorda na watek Jaspera. To o tego Ci chodzilo erko? Jak tak to juz tam Lord zagoscil;) Quote
andegawenka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Od ponad 2 miesięcy mam niewidomego psa. Jest najgrzeczniejszy, zupełenie niekłopotliwy, cichutki i niewymagający. Przez pierwszy miesiąc nie było kontaktu a potem nagle się otworzył i przytulił... Quote
erka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Andegawenka, nasz Lord jest bardzo kontaktowy, cały czas chce sie przytulać. Niestety nie za bardzo ma do kogo, bo jest sam na działce, a osoba, która go karmi nie ma zbyt dużo czasu dla niego:(. Tak divia_gg, właśnie o tego psiaka mi chodziło:). Quote
edyta12 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Lordzik to "moj" pierwszy pies z dogomani. przypadkowo go znalazlam, bo ktos podal link na onet.pl biedny lord.... mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto go wezmie na stale.... Quote
andegawenka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Ja nie pamiętam "swojego pierwszego", tyle juz tych bied było....ale ten jest piękny....a to że nie widzi kazdy myśli że to straszny problem a to nie prawda. Psy bardzo dzielnie znoszą swoje dolegliwości. Ktos na spacerku mi powiedział że tylko po oczach widać że jest slepy.. Quote
papatkiole Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Witam Może mi ktoś podrzucić link do banerka Lorda, najlepiej z krótką instrukcją obsługi ;) Mizianki dla Lorda Quote
erka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Ja też kiedyś miałam psiaka-Misiunia, ktory oślepł, jak miał 4 -lata. Dożył 14 lat i nikt na ulicy nie wiedział, że on nie widzi/ a jeszcze był kudłaczem i oczek nie było widac/, tak doskonale sobie radził. Quote
kika22 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Przypominam o bazarku dla LORDA ;-) http://www.dogomania.pl/threads/191061-Bazarek-różności-dla-Lorda-25-08-2010/page4?p=15234668 Quote
kika22 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 [quote name='papatkiole']Witam Może mi ktoś podrzucić link do banerka Lorda, najlepiej z krótką instrukcją obsługi ;) Mizianki dla Lorda Prosze bardzo ;-) Quote
kika22 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Nikt juz nie zaglada do Lordzika ;-( Quote
erka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Niewidomy pies naprawdę nie sprawia wielu problemów, dlaczego nikt nie chce Lorda:(:(. On tak bardzo potrzebuje bliskości człowieka. Quote
Elka_Ka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Nikt dziś u piesia nie był:shake: w górę Lordzik:sweetCyb: po domek Quote
Linssi Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Wrocilam!! :) I podnosze Lordziaka! Za dlugo juz czeka na domek. Czas sie wziac za ogloszenia ;) Quote
beataczl Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 na watku niewidomego Witusia byl odzew z gazety , jakas Pani chce piesia przygarnac... moze i Lord mialby szanse na dom , trzeba zamiescic ogloszenie, sprobowac chociaz... Quote
andegawenka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 papatkiole napisał(a):Witam Może mi ktoś podrzucić link do banerka Lorda, najlepiej z krótką instrukcją obsługi ;) Mizianki dla Lorda Dostałaś? w poscie 11 jest chyba podlinkowany banerek do pobrania... Quote
Recommended Posts