Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

2010-06-01 50,00 pln Marta Barbara O.
2010-06-01 30,00 pln Magdalena B.
2010-06-01 10,00 pln Dobrogniewa L.
2010-06-01 39,00 pln Joanna Marta K.

to nam daje łącznie 229 zł. na koncie fundacyjnym

koosiek, tak zrobie!

Posted

czytam tylko bo dogo nie pozwala mi odpisywac,nie wiedziec czemu...jakos sie udalo?!
trzymam kciuki bardzo mocno, to mlody psiak wiec musi dac rade!!!

Posted

Dziewczyny, NiJaSe pomaga, jak tylko może.Jej i Omenowi tez musimy pomóc! Mam deklarację wpłaty dla Omena z Białej Podlaskiej. Pani wpłaciła 100 złotych.

Trzymam kciuki!!!

Posted

elmira napisał(a):
Dziewczyny, NiJaSe pomaga, jak tylko może.Jej i Omenowi tez musimy pomóc! Mam deklarację wpłaty dla Omena z Białej Podlaskiej. Pani wpłaciła 100 złotych.

Tak masz racje, ja juz pomoglam i dalej jestem otwarta na dalsza pomoc, szukam tez innych mozliwosci....

Posted

elmira napisał(a):

Trzymam kciuki!!!

Ellig napisał(a):
Tak masz racje, ja juz pomoglam i dalej jestem otwarta na dalsza pomoc, szukam tez innych mozliwosci....

Ellig, kochana, ja widziałam, jak Ty pomagasz:) To była odezwa do jeszcze niezdecydowanych;)

Posted

elmira napisał(a):
Ellig, kochana, ja widziałam, jak Ty pomagasz:) To była odezwa do jeszcze niezdecydowanych;)

Ale masz racje trzeba ludzi dopingowac!:)
Ja nie wzielam tego co powiedzialas doslownie do siebie:)

Posted

ojej co za cisza.... :roll:

nowe wpłaty:

2010-06-02 200,00 PLN KUNDELKOWA SKARBONKA
2010-06-02 10,00 PLN OBRACZUS87
2010-06-02 35,00 PLN PLICHA

dziękujemy :loveu: to razem 474 zł. na koncie fundacyjnym!

Posted

złe wieści. stan ciagle ciężki :( doszły krwiste wymioty

najgorsze jest to, że on się okropnie męczy :( nie wiadomo co z nim będzie - czy przeżyje czy nie, czy wróci do zdrowia czy nie, ale męczy się strasznie i zdne zwierze tak nie powinno się męczyć! to jest dobijające...!

moj wet powiedział, że jeśli to beztlenowce to przy lekach jakie bierze powinna być dziś poprawa
tylko kiedy? no i te wymioty :( boże!!!!!!!!!!!!!!!

weci nie wiedzą co mu jest :-(:-(:-( co robić??????

Posted

Omen, nie wygłupiaj się... Masz wyzdrowieć i w weekend poznać Lilkę, bawić się z nią, chodzić na spacery, a na koniec znaleźć cudowny dom... Nie poddawaj się!

:(