Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Napisałam jeszcze wczoraj maila do Państwa z Tarnowa...zobaczymy co odpiszą...

To teraz czekamy i trzymamy kciuki:)

Posted

Ellig napisał(a):
To teraz czekamy i trzymamy kciuki:)

Z całej siły! Cudnie byłoby, gdyby nie zostały rozdzielone. A jak wiadomo, cuda się zdarzają, więc co nam szkodzi pomarzyć.;)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Troche sie denerwuję tą dzisiejszą wizytą...

Spokojnie:)Moze byc tylko dobrze,jezeli jakas dziwna osoba to zawsze mozna powiedziec ,ze sa jeszcze inni chetni i odpowiec dacie jutro.
O ktorej godzinie jest to spotkanie?

Posted

Ellig napisał(a):
Spokojnie:)Moze byc tylko dobrze,jezeli jakas dziwna osoba to zawsze mozna powiedziec ,ze sa jeszcze inni chetni i odpowiec dacie jutro.
O ktorej godzinie jest to spotkanie?

Masz rację...chyba niepotrzebnie się martwię na zapas...:)

Spotkanie jest o 20.00...

Posted

[quote name='Ellig']To teraz wlacz sobie jakas muzyke i relaks......:)

Gośka a skąd Ty takie łóżeczko masz wziąć?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Podnosimy chłopaków :loveu:

Posted

Jestem:)

No więc wizyta wypadła bardzo w porządku. Państwo mieszkają przy samym Centrum Wileńska, mają duże mieszkanie w kamienicy, dojrzewali do decyzji o tym żeby wziąć psiaka już od dłuższego czasu...Warunki maluch miałby naprawdę niezłe, jedyne "ale" jest takie że na spacer trzeba dojść jakieś 5 min do parku, ale to chyba nie jest problem:) W domu przeważnie ktoś jest ponieważ Państwo pracują na zmiany, no i jest trzech chłopców - 11,17 i 20 lat więc Kokosz przebywałby sam sporadycznie; urlop Państwo spędzają pod namiotem, z psem oczywiście bo przecież to "członek rodziny":)

Nie wiem, ale wrażenia mam bardzo pozytywne, od wczoraj o niczym innym nie myślę...umówiliśmy się z Panią na tel wieczorem....

Posted

Dobre wieści!! Gosia, ja myślę, że najbardziej liczy się pierwsze wrażenie, i to co Ci podpowiada nie tylko serce, ale i rozum :) Z tym dojściem 5-minutowym to chyba rzeczywiście nie jest duży problem, ale czy maluch wytrzyma z siusianiem? Chyba, że tam po drodze są jakieś krzaczki do podlania ;)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Dobre wieści!! Gosia, ja myślę, że najbardziej liczy się pierwsze wrażenie, i to co Ci podpowiada nie tylko serce, ale i rozum :) Z tym dojściem 5-minutowym to chyba rzeczywiście nie jest duży problem, ale czy maluch wytrzyma z siusianiem? Chyba, że tam po drodze są jakieś krzaczki do podlania ;)

No właśnie te spacery mnie zastanawiają...mam nadzieję że Państwo sobie poradzą;) w końcu dla chcącego....

Posted

Tora&Faro napisał(a):
No właśnie te spacery mnie zastanawiają...mam nadzieję że Państwo sobie poradzą;) w końcu dla chcącego....l

Pewnie, to nie problem.
Podtrzymuję to wszystko co powiedziałam Ci przez telefon ;)
Czekamy do wieczora kciuki ściskając ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Pewnie, to nie problem.
Podtrzymuję to wszystko co powiedziałam Ci przez telefon ;)
Czekamy do wieczora kciuki ściskając ;)

Dzięki Malutka:calus:

[quote name='Wisełka']Ja jestem ZA!

:calus:

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Jestem:)

No więc wizyta wypadła bardzo w porządku. Państwo mieszkają przy samym Centrum Wileńska, mają duże mieszkanie w kamienicy, dojrzewali do decyzji o tym żeby wziąć psiaka już od dłuższego czasu...Warunki maluch miałby naprawdę niezłe, jedyne "ale" jest takie że na spacer trzeba dojść jakieś 5 min do parku, ale to chyba nie jest problem:) W domu przeważnie ktoś jest ponieważ Państwo pracują na zmiany, no i jest trzech chłopców - 11,17 i 20 lat więc Kokosz przebywałby sam sporadycznie; urlop Państwo spędzają pod namiotem, z psem oczywiście bo przecież to "członek rodziny":)

Nie wiem, ale wrażenia mam bardzo pozytywne, od wczoraj o niczym innym nie myślę...umówiliśmy się z Panią na tel wieczorem....

Wyglada bardzo dobrze tylko jeszcze trzeba uprzedzic Pania i powiedziec o szczepieniach, warto zrobic chociaz jedno szczepienie zanim maluch pojdzie do nowego domu , czy jest taka szansa?

Oczywiscie zapomnialam,ze juz byly szczepione:)