Tora&Faro Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Napisałam jeszcze wczoraj maila do Państwa z Tarnowa...zobaczymy co odpiszą... Quote
Ellig Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Tora&Faro napisał(a):Napisałam jeszcze wczoraj maila do Państwa z Tarnowa...zobaczymy co odpiszą... To teraz czekamy i trzymamy kciuki:) Quote
Nutusia Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ellig napisał(a):To teraz czekamy i trzymamy kciuki:) Z całej siły! Cudnie byłoby, gdyby nie zostały rozdzielone. A jak wiadomo, cuda się zdarzają, więc co nam szkodzi pomarzyć.;) Quote
Tora&Faro Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Póki co jest cisza.....a ja się staram na nic nie nastawiać... Quote
Ewanka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Maluchy razem do domku w Tarnowie ... to byłoby wspaniałe rozwiązanie :) Quote
Ellig Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Tora&Faro napisał(a):Troche sie denerwuję tą dzisiejszą wizytą... Spokojnie:)Moze byc tylko dobrze,jezeli jakas dziwna osoba to zawsze mozna powiedziec ,ze sa jeszcze inni chetni i odpowiec dacie jutro. O ktorej godzinie jest to spotkanie? Quote
Tora&Faro Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ellig napisał(a):Spokojnie:)Moze byc tylko dobrze,jezeli jakas dziwna osoba to zawsze mozna powiedziec ,ze sa jeszcze inni chetni i odpowiec dacie jutro. O ktorej godzinie jest to spotkanie? Masz rację...chyba niepotrzebnie się martwię na zapas...:) Spotkanie jest o 20.00... Quote
Ellig Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 To teraz wlacz sobie jakas muzyke i relaks......:) Quote
Tora&Faro Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Niezła fotka;):) Melduję że chłopcy mają się dobrze, nie bali się burzy i dopiero będą się szczepić:) Dobra lecę...zobaczymy... Quote
Wisełka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Ellig']To teraz wlacz sobie jakas muzyke i relaks......:) Gośka a skąd Ty takie łóżeczko masz wziąć?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Podnosimy chłopaków :loveu: Quote
Ewa Marta Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Trzymam kciuki i przy okazji: Zapraszam serdecznie na bazarek dla Idola i Rufusa:-) http://www.dogomania.pl/threads/187135-PIĘKNA-BIŻUTERIA!!!-Srebro-i-nie-tylko!-Do-dnia-17-czerwca-do-godziny-22-00?p=14834709#post14834709 Quote
Wisełka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Chyba dziś pójdziemy spać niedoinformowani ;) :cool3: Quote
Ellig Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Czesc Moherowa:) Czesc bable ide poczytac co tam u was..... Witam Wszystkich:) Quote
Tora&Faro Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Jestem:) No więc wizyta wypadła bardzo w porządku. Państwo mieszkają przy samym Centrum Wileńska, mają duże mieszkanie w kamienicy, dojrzewali do decyzji o tym żeby wziąć psiaka już od dłuższego czasu...Warunki maluch miałby naprawdę niezłe, jedyne "ale" jest takie że na spacer trzeba dojść jakieś 5 min do parku, ale to chyba nie jest problem:) W domu przeważnie ktoś jest ponieważ Państwo pracują na zmiany, no i jest trzech chłopców - 11,17 i 20 lat więc Kokosz przebywałby sam sporadycznie; urlop Państwo spędzają pod namiotem, z psem oczywiście bo przecież to "członek rodziny":) Nie wiem, ale wrażenia mam bardzo pozytywne, od wczoraj o niczym innym nie myślę...umówiliśmy się z Panią na tel wieczorem.... Quote
mala_czarna Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Dobre wieści!! Gosia, ja myślę, że najbardziej liczy się pierwsze wrażenie, i to co Ci podpowiada nie tylko serce, ale i rozum :) Z tym dojściem 5-minutowym to chyba rzeczywiście nie jest duży problem, ale czy maluch wytrzyma z siusianiem? Chyba, że tam po drodze są jakieś krzaczki do podlania ;) Quote
Tora&Faro Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 mala_czarna napisał(a):Dobre wieści!! Gosia, ja myślę, że najbardziej liczy się pierwsze wrażenie, i to co Ci podpowiada nie tylko serce, ale i rozum :) Z tym dojściem 5-minutowym to chyba rzeczywiście nie jest duży problem, ale czy maluch wytrzyma z siusianiem? Chyba, że tam po drodze są jakieś krzaczki do podlania ;) No właśnie te spacery mnie zastanawiają...mam nadzieję że Państwo sobie poradzą;) w końcu dla chcącego.... Quote
gusia0106 Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Tora&Faro napisał(a):No właśnie te spacery mnie zastanawiają...mam nadzieję że Państwo sobie poradzą;) w końcu dla chcącego....l Pewnie, to nie problem. Podtrzymuję to wszystko co powiedziałam Ci przez telefon ;) Czekamy do wieczora kciuki ściskając ;) Quote
Tora&Faro Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='gusia0106']Pewnie, to nie problem. Podtrzymuję to wszystko co powiedziałam Ci przez telefon ;) Czekamy do wieczora kciuki ściskając ;) Dzięki Malutka:calus: [quote name='Wisełka']Ja jestem ZA! :calus: Quote
Ellig Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Tora&Faro napisał(a):Jestem:) No więc wizyta wypadła bardzo w porządku. Państwo mieszkają przy samym Centrum Wileńska, mają duże mieszkanie w kamienicy, dojrzewali do decyzji o tym żeby wziąć psiaka już od dłuższego czasu...Warunki maluch miałby naprawdę niezłe, jedyne "ale" jest takie że na spacer trzeba dojść jakieś 5 min do parku, ale to chyba nie jest problem:) W domu przeważnie ktoś jest ponieważ Państwo pracują na zmiany, no i jest trzech chłopców - 11,17 i 20 lat więc Kokosz przebywałby sam sporadycznie; urlop Państwo spędzają pod namiotem, z psem oczywiście bo przecież to "członek rodziny":) Nie wiem, ale wrażenia mam bardzo pozytywne, od wczoraj o niczym innym nie myślę...umówiliśmy się z Panią na tel wieczorem.... Wyglada bardzo dobrze tylko jeszcze trzeba uprzedzic Pania i powiedziec o szczepieniach, warto zrobic chociaz jedno szczepienie zanim maluch pojdzie do nowego domu , czy jest taka szansa? Oczywiscie zapomnialam,ze juz byly szczepione:) Quote
Recommended Posts