beka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 super , wyglada no to ze chłopaki wkrótce beda w domach:) Quote
Cudak Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 PILNIE SZUKAMY TRANSPORTU DLA SUCHEJ KARMY Z MAREK pod WARSZAWĄ do okolic SZCZECINA!! Gdyby ktoś coś wiedział o jakimś transporcie na tej trasie, bardzo proszę o kontakt na pw! Przepraszam za OT Quote
mala_czarna Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ellig napisał(a): Nie martw sie mala_czarna nie oddamy psiakow w zle rece. Toć ja nawet nie podejrzewam, że oddacie maluchy w złe ręce, tylko rzeczywiście to co napisała Kostek wydaje się być troszkę podejrzane. Tylko tyle. Ale ok, nie zabiorę już więcej zdania w sprawie maluchów. Quote
Tora&Faro Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 mala_czarna napisał(a):Toć ja nawet nie podejrzewam, że oddacie maluchy w złe ręce, tylko rzeczywiście to co napisała Kostek wydaje się być troszkę podejrzane. Tylko tyle. Ale ok, nie zabiorę już więcej zdania w sprawie maluchów. Kamuś....zabieraj zdanie i to jak najczęściej, przecież po to jest wątek żeby znaleźć maluchom jak najlepsze domki...wszystkim nam leży na sercu ich los.... Quote
Tora&Faro Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Fotka specjalnie dla Cioci malej_czarnej:loveu: Lubimy Boberka:loveu: Quote
mala_czarna Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Jakie mają te łapinki grubiutkie. Duże psiaki z nich wyrosną :) Quote
Kostek Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ellig napisał(a):Ja bym z gory nie przekreslala kogos z kim nie bylo jeszcze kontaktu osobistego, dokładnie bo ogólnie dom zapowiada się dość fajnie tylko mnie strasznie dziwi fakt ze pani czeka na jednego psa a sklada "oferte" na drugiego, nie wiem moze mysli ze jak z jednym nie wyjdzie to zawsze jest alternatywa(biore poprawke na to ze my znamy procedury i myslimy troche inaczej)...w kazdym razie Tora moge Ci wyslac odpowiedzi pani do naszej ankiety przed adopcyjnej zebys miala poglad na dom Quote
Tora&Faro Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Kostek napisał(a):...w kazdym razie Tora moge Ci wyslac odpowiedzi pani do naszej ankiety przed adopcyjnej zebys miala poglad na dom Poproszę:) Quote
Nutusia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 A może Pani po prostu niecierpliwa jest! :) Skoro podjęła decyzję o adopcji psiaka, chciałaby go mieć jak najszybciej, żeby się... nie rozmyślić :) Powiem szczerze, że gdy byłam nowicjuszką na dogo, nie miałam pojęcia jak wygląda "droga" psa do DT czy DS, też byłam zdziwiona, że skoro podjęłam decyzję, to muszę (a właściwie pies musi) czekać ponad 2 tygodnie! Pod tym względem, w pełni tę Panią rozumiem :) Myślę, że spotkanie i rozmowa rozwieją wszelkie wątpliwości, czego życzę wszystkim! Quote
Ellig Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 mala_czarna napisał(a):Toć ja nawet nie podejrzewam, że oddacie maluchy w złe ręce, tylko rzeczywiście to co napisała Kostek wydaje się być troszkę podejrzane. Tylko tyle. Ale ok, nie zabiorę już więcej zdania w sprawie maluchów. No co Ty o co tu sie obrazac?Twoje zdanie jest tak samo wazne jak i moje czy innych ale chyba mamy prawo sobie odpowiadac i mamy prawo do refleksji, nie chcialabym, zeby atmosfera na tym watku zmienila sie. Jezeli poczulas sie urazona to przepraszam:) Quote
obraczus87 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Chłopcy jutro przy okazji odwiedzin u Brutuska zajrze i do Was :) daleko nie mam :evil_lol: Quote
mala_czarna Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Nie przepraszaj, ja dzisiaj jakoś na wszystko nerwowo reaguję. Pewnie dlatego, że zamiast gdzieś na weekend wyjechać to w domu siedzę :( Quote
Ellig Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 mala_czarna napisał(a):Nie przepraszaj, ja dzisiaj jakoś na wszystko nerwowo reaguję. Pewnie dlatego, że zamiast gdzieś na weekend wyjechać to w domu siedzę :( Dziekuje:)Ja tez musze siedziec i mam chora sunie a jakos tak nie ciekawie ....."Jutro bedzie lepiej":) Quote
Tora&Faro Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 mala_czarna napisał(a):Nie przepraszaj, ja dzisiaj jakoś na wszystko nerwowo reaguję. Pewnie dlatego, że zamiast gdzieś na weekend wyjechać to w domu siedzę :( :calus::calus::buzi: A ja po raz pierwszy od dawna chyba wyjadę na te kilka wolnych dni...mam nadzieję że będziecie zaglądać do maluchów:) zresztą może uda mi się wpadać.... Quote
Tora&Faro Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 obraczus87 napisał(a):Chłopcy jutro przy okazji odwiedzin u Brutuska zajrze i do Was :) daleko nie mam :evil_lol: Z góry dziękuję:):):) ja dzisiaj jadę podrzucić chłopakom i Brutuskowi karmę, już się cieszę:bigcool: Quote
mysza 1 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 mala_czarna napisał(a):Nie przepraszaj, ja dzisiaj jakoś na wszystko nerwowo reaguję. Pewnie dlatego, że zamiast gdzieś na weekend wyjechać to w domu siedzę :( Ja ciągle siedzę przez te 4 psy, uwiązały mnie łobuzy:evil_lol: Ale fajne te maluchy, śliczne są. Mnie się bardzo podoba Kajko, jest chyba bardziej przebojowy :loveu: Quote
obraczus87 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Tora&Faro napisał(a):Z góry dziękuję:):):) ja dzisiaj jadę podrzucić chłopakom i Brutuskowi karmę, już się cieszę:bigcool: I ja dziękuję oczywiście :) Dziękuje również Cioteczce która podarowała Brutuskowi zabawkę :loveu: chyba Ewa Marta :loveu: Quote
Tora&Faro Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 obraczus87 napisał(a): Dziękuje również Cioteczce która podarowała Brutuskowi zabawkę :loveu: chyba Ewa Marta :loveu: Tak, to Ewunia podarowała wszystkim maluchom torbę zabaweczek:) Quote
Nutusia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Wszystkich siedzących w weekend w domach i mających z tego powodu doła, a chcących wyjechać - zapraszam do nas! Oferujemy: - psie i kocie futra do głaskania w ilości łącznej szt. 6, - leżak, huśtawkę ogrodową, grilla, zadaszony taras - dla aktywniejszych: wycieczkę pieszą lub rowerową - dla mniej aktywnych fotel lub kanapę (z dostępem do TV) lub tapicerskie krzesło (z dostępem do Dogo) Nie wpadać mi tu w dołki, tylko wsiadać w autobusik i przyjeżdżać! - przyjmuję zgłoszenia na PW :) A, Mysza... ja też nie mogę nigdzie wyjechać z powodu wzwyż wzmiankowanych 6 szt. "pogłowia" i powiem Ci szczerze, że... bardzo się z tego cieszę! :) Przynajmniej nie muszę sobie szukać wymówki, żeby móc spokojnie w domu posiedzieć (i w ogrodzie, jeśli aura zezwoli) :) Quote
mysza 1 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ja sobie psy poodwiedzam, na parę godzinek mogę się wyrwać z domu, nawet mam plany ;) Ale dzięki za zaproszenie.;) Quote
Nutusia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 mysza 1 napisał(a):Ja sobie psy poodwiedzam, na parę godzinek mogę się wyrwać z domu, nawet mam plany ;) Ale dzięki za zaproszenie.;) Zedytowałam swój post, ale nie zdążyłam przed Twoim wpisem :) Quote
Ewa Marta Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 obraczus87 napisał(a):Dziękuje również Cioteczce która podarowała Brutuskowi zabawkę :loveu: chyba Ewa Marta :loveu: To czysta przyjemność oglądać potem na zdjęciach jak ucieka z jedną z nich:-) Quote
Recommended Posts