Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ellig napisał(a):
No nie ,BOMBA !!!!!!!!!!!!!!!

A swoja droga to jaki jest "klucz" to tego ,ze ogloszenia sa zamieszczane w Metrze , czy ktos je wybiera z portalu psy.pl?

Wisełka mnie przeszkoliła, że na cafeanimal trzeba wrzucać psiaki ok godz. 14.00, jak mają szczęście to na drugi dzień są w papierowej wersji metra:)

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj rano miałam tel w sprawie chłopaków...wszystko było ok dopóki nie powiedziałam że konieczna będzie wizyta przedadopcyjna...zobaczymy czy Pani się jeszcze odezwie....

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Wisełka mnie przeszkoliła, że na cafeanimal trzeba wrzucać psiaki ok godz. 14.00, jak mają szczęście to na drugi dzień są w papierowej wersji metra:)

Ok. dziekuje bardzo:)

Posted

Tora&Faro napisał(a):

Najlepiej ok południa chyba. Ja tak zawsze celuję.
O której dodawałaś, pamiętasz?

Posted

Jutro spędzę trochę czasu z Kokoszem:), ponieważ odbieram go od Natalii ok 18.00 z lecznicy na Gocławiu i będę miała dobrą godzinę zanim pojedziemy dalej:)

Nowych telefonów niestety brak.....

Posted

Z Kokoszkiem randki zazdroszczę ;)

A co do Kajko to kurcze dziwne że nikt się nie zainteresował, a tak się ucieszyłam ze w Metrze był, sądziłam że ma spore szanse skoro szczeniak :(

Posted

dziewczyny nie ma co sie przejmowac niestety zastuj lekki jest ale jak juz minie to bedzie kolejka po chlopaka i bedziecie myslec ktory dom dla niego bardziej idealny-bedzie dobrze przeciez i tak juz jeden ma domek z drugim takze pojdzie szybko

Posted

Wakacje się zbliżają... Niestety nie każdy, kto myśli o adopcji psiaka wpada na pomysł, że urlop to świetny czas na taki krok, bo można poświęcić nowemu domownikowi dużo czasu i uwagi...

Posted

mysza 1 napisał(a):
Trzeba będzie zrobić nowe zdjęcia, bo pewnie trochę urósł ;) i polecimy z pojedyńczymi ogłoszeniami dla Kajko.

Poproszę Natalię o kilka nowych fotek...nie mam na razie jak pojechać do hoteliku bo nam autko padło...i chyba rzeczywiście trzeba dalej ogłaszać.

Posted

Nutusia napisał(a):
O matko, co ślepemu po oczach?!?!!? Przeczytałam "sikamy sobie" i szukam zdjęcia sikającego malucha :)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ciocia Wisełka dba o to żeby chłopcy za bardzo nie spadali:loveu:

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Nikt nie zajrzał do Maluchów.....wstyd Ciotki:mad:

Powiem w takim razie tylko tyle że Kokosz - już Frodo:) - pozdrawia ze swojego nowego domku:)

Super wiadomość!!!!! A wiesz coś jak się zachowuje po jego odjeździe Kajko? Czy mieszka w domu, czy z Brutuskiem?