Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Dostałam maila od państwa Teosia i oczywiście aktualne fotki:)

"Teodor rośnie nam w oczach, więc przesyłamy kilka fotek zrobionych w biegu ,by podzielić się radością jaką nam przynosi:)
Z wiekiem i wzrostem staje się coraz bardziej rozpustny, ale ma też swoje zalety bo jest niesamowity przytulasek i niestety zazdrośnik- nawet o Rafała.....

Tedo wprowadza swoje zasady, ma być pełna miska, dziennie 2 tabletki minerałów i kot nie ma prawa zajmować ani centymetra łóżka;) czasami się zagalopuje i podjada po złości kotce jedzenie;) kochają się z kotką mimo wad;) tylko czasami nie zdaje sobie jeszcze sprawy ze swojej wielkości i wagi przez co bywa zaskakująco śmieszny....

Potrafi już dać znać kiedy chce iść na długi spacer , pokochał bieganie za kijem z braku laku może być piłka, musimy się trochę wstydzić za niego bo mniejszm psom wydziera z pyska kija i przynosi żeby mu rzucać, piłki też kradnie i to nie tylko psom;)

Wariat z niego ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu....."

• 2 years later...
Posted

Hej! Właśnie mijają 4lata odkąd prowadzę hotel i w związku z tym postanowiłam się wreszcie zebrać i posprawdzać wszystkie adopcje. Mam prośbę jakbyście miały jakieś wiadomości o Teodorze i Frodo, najlepiej ze zdjęciami będę bardzo wdzięczna.