Tora&Faro Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Nad morzem też mu się chyba podobało:) Quote
Tora&Faro Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Koniec:) Normalnie napatrzeć się nie mogę:loveu: Quote
lilk_a Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 cudny :loveu: a jakie ma podgardle ( to łałok się chyba nazywa :)) i szeroką kufę.... ja do suczych pysków przyzwyczajona :) Quote
mala_czarna Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Podmienili psa!!! To niemożliwe, że ten krasnal tak urósł :) :) Quote
Nutusia Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Nie poznałabym go, gdyby nie... USZY! :) Quote
Wisełka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Tora&Faro'] Opalanko :loveu: Śliczny i jaki już wyrośnięty ;) Quote
mysza 1 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Matko kochana:loveu: ale wyrósł:loveu: To owczar po prostu tylko uszka troszkę klapnięte. Jak widać i na żaglach i nad morzem był, super :loveu::loveu::loveu: Quote
Tora&Faro Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ja też patrzyłam na te uszka klapnięte....zboczenie takie:evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Dostałam maila od państwa Teosia i oczywiście aktualne fotki:) "Teodor rośnie nam w oczach, więc przesyłamy kilka fotek zrobionych w biegu ,by podzielić się radością jaką nam przynosi:) Z wiekiem i wzrostem staje się coraz bardziej rozpustny, ale ma też swoje zalety bo jest niesamowity przytulasek i niestety zazdrośnik- nawet o Rafała..... Tedo wprowadza swoje zasady, ma być pełna miska, dziennie 2 tabletki minerałów i kot nie ma prawa zajmować ani centymetra łóżka;) czasami się zagalopuje i podjada po złości kotce jedzenie;) kochają się z kotką mimo wad;) tylko czasami nie zdaje sobie jeszcze sprawy ze swojej wielkości i wagi przez co bywa zaskakująco śmieszny.... Potrafi już dać znać kiedy chce iść na długi spacer , pokochał bieganie za kijem z braku laku może być piłka, musimy się trochę wstydzić za niego bo mniejszm psom wydziera z pyska kija i przynosi żeby mu rzucać, piłki też kradnie i to nie tylko psom;) Wariat z niego ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu....." Quote
Nutusia Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Ufoludek koci terrorysta! :) Cudaczek! Quote
mysza 1 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Ale świetny :loveu::loveu::loveu: tylko imię ma okropnie poważne ;) Quote
obraczus87 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Jeju ale On wyrósł :) świetnie teraz wygląda :) Quote
Astaroth Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Hej! Właśnie mijają 4lata odkąd prowadzę hotel i w związku z tym postanowiłam się wreszcie zebrać i posprawdzać wszystkie adopcje. Mam prośbę jakbyście miały jakieś wiadomości o Teodorze i Frodo, najlepiej ze zdjęciami będę bardzo wdzięczna. Quote
Recommended Posts