Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nutusia napisał(a):
Wszystkich siedzących w weekend w domach i mających z tego powodu doła, a chcących wyjechać - zapraszam do nas!
Oferujemy:
- psie i kocie futra do głaskania w ilości łącznej szt. 6,
- leżak, huśtawkę ogrodową, grilla, zadaszony taras
- dla aktywniejszych: wycieczkę pieszą lub rowerową
- dla mniej aktywnych fotel lub kanapę (z dostępem do TV) lub tapicerskie krzesło (z dostępem do Dogo)
Nie wpadać mi tu w dołki, tylko wsiadać w autobusik i przyjeżdżać! - przyjmuję zgłoszenia na PW :)

A, Mysza... ja też nie mogę nigdzie wyjechać z powodu wzwyż wzmiankowanych 6 szt. "pogłowia" i powiem Ci szczerze, że... bardzo się z tego cieszę! :) Przynajmniej nie muszę sobie szukać wymówki, żeby móc spokojnie w domu posiedzieć (i w ogrodzie, jeśli aura zezwoli) :)

Nutusiu gdyby nie to że wyjeżdżam normalnie bym wpadła, z takiej oferty grzech nie skorzystać;):)

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Nutusiu gdyby nie to że wyjeżdżam normalnie bym wpadła, z takiej oferty grzech nie skorzystać;):)

Ależ nic straconego! Oferta jest całkowicie bezterminowa! :) No, może z nadejściem zimy z niektórych atrakcji trzeba będzie zrezygnować, ale w ich miejsce pojawią się inne, np. grzane winko przy kominku :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Ależ nic straconego! Oferta jest całkowicie bezterminowa! :) No, może z nadejściem zimy z niektórych atrakcji trzeba będzie zrezygnować, ale w ich miejsce pojawią się inne, np. grzane winko przy kominku :)

Grzane winko przy kominku, do tego w otoczeniu czworonogów....marzenie...;):)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ja tez lubie byc w domu, rzadko mam okazje, bo w wolne dni ganiam, wiec cenie sobie jesli moge posiedziec z moimi stworami.

I tego Ci na ten wydłużony weekend życzę! :)

Posted

Chłopaki ... hop do góry ... po nowe domki :)

... cioteczki, a może naszą wieś nawiedzicie, wprawdzie dopiero rozkręcamy się z pogłowiem ;) ... ale winko własnej roboty stoi i czeka :):):)

Posted

Ewanka napisał(a):

... cioteczki, a może naszą wieś nawiedzicie, wprawdzie dopiero rozkręcamy się z pogłowiem ;) ... ale winko własnej roboty stoi i czeka :):):)

WINKO własnej roboty - pyszotkaaaaaaaaaaaaaaa :lol:

Posted

Ellig napisał(a):
Kajo wyraznie "rozrabia":):) Do Kokosza mam slabosc, cudowny czarnulek:)
Sliczne chlopaki i Brutus wspanialy:)

Mnie rozbrajają obaj! Zwłaszcza tempem, w jakim stali się na nowo dzieciakami:-)
A kosteczkę trzeba było zjeść od razu, bo kto wie, kiedy się następny taki przysmak trafi;-)

Posted

Wisełka napisał(a):
Ci dwaj uroczy ;) pewnie już dawno śpią, na mnie też już pora :p
Mam nadzieję maluchy że dzisiejsza burza was ominęła :cool3:

Nie sądzę :( to niedaleko ode mnie a u mnie był koniec świata.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Nie sądzę :( to niedaleko ode mnie a u mnie był koniec świata.

U Ciebie tez??
myślałm ze to po mojej stronie Wisły było piekło....

Posted

Wpadłam sprawdzić co u chłopaków:)

Wczoraj jak u nich byliśmy nie dało się z nimi pobawić bo takie pyszne kosteczki im Ciocia Obraczus przywiozła, że nic innego ich nie interesowało;) Nie dość że wcinali swoje, to jeszcze Brutuskowi zabierali, mają swoje "charakterki" łobuzy małe:loveu: A w ogóle to mam wrażenie że urośli od niedzieli....no i nie da się ukryć że kochają Ciocię Astaroth która się nimi opiekuje:loveu:

Dzisiaj chłopcy mieli się szczepić przeciwko wściekliźnie, jak mi się uda to w niedzielę do nich zajrzę, bo smakołyczki zostały w samochodzie;)

PS Dzięki za śliczne fotki Martuś:buzi: