Tora&Faro Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Nutusia napisał(a):Wszystkich siedzących w weekend w domach i mających z tego powodu doła, a chcących wyjechać - zapraszam do nas! Oferujemy: - psie i kocie futra do głaskania w ilości łącznej szt. 6, - leżak, huśtawkę ogrodową, grilla, zadaszony taras - dla aktywniejszych: wycieczkę pieszą lub rowerową - dla mniej aktywnych fotel lub kanapę (z dostępem do TV) lub tapicerskie krzesło (z dostępem do Dogo) Nie wpadać mi tu w dołki, tylko wsiadać w autobusik i przyjeżdżać! - przyjmuję zgłoszenia na PW :) A, Mysza... ja też nie mogę nigdzie wyjechać z powodu wzwyż wzmiankowanych 6 szt. "pogłowia" i powiem Ci szczerze, że... bardzo się z tego cieszę! :) Przynajmniej nie muszę sobie szukać wymówki, żeby móc spokojnie w domu posiedzieć (i w ogrodzie, jeśli aura zezwoli) :) Nutusiu gdyby nie to że wyjeżdżam normalnie bym wpadła, z takiej oferty grzech nie skorzystać;):) Quote
Nutusia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Tora&Faro napisał(a):Nutusiu gdyby nie to że wyjeżdżam normalnie bym wpadła, z takiej oferty grzech nie skorzystać;):) Ależ nic straconego! Oferta jest całkowicie bezterminowa! :) No, może z nadejściem zimy z niektórych atrakcji trzeba będzie zrezygnować, ale w ich miejsce pojawią się inne, np. grzane winko przy kominku :) Quote
Tora&Faro Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Nutusia napisał(a):Ależ nic straconego! Oferta jest całkowicie bezterminowa! :) No, może z nadejściem zimy z niektórych atrakcji trzeba będzie zrezygnować, ale w ich miejsce pojawią się inne, np. grzane winko przy kominku :) Grzane winko przy kominku, do tego w otoczeniu czworonogów....marzenie...;):) Quote
mysza 1 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ja tez lubie byc w domu, rzadko mam okazje, bo w wolne dni ganiam, wiec cenie sobie jesli moge posiedziec z moimi stworami. Quote
Nutusia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 mysza 1 napisał(a):Ja tez lubie byc w domu, rzadko mam okazje, bo w wolne dni ganiam, wiec cenie sobie jesli moge posiedziec z moimi stworami. I tego Ci na ten wydłużony weekend życzę! :) Quote
Tora&Faro Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Nie dojechałam dzisiaj do chłopaków bo były okropne korki:(...przemówiłam się z Natalią na jutro rano:) Quote
Wisełka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Bazarek dla chłopaków i 2 innych piesków http://www.dogomania.pl/threads/186888-Bazarek-ksi%C4%85%C5%BCkowy-dla-Kajka-Kokosza-Bianki-Misia-do-14-czerwca-godz.-22.00 Quote
Tora&Faro Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='Wisełka']Bazarek dla chłopaków i 2 innych piesków http://www.dogomania.pl/threads/186888-Bazarek-ksi%C4%85%C5%BCkowy-dla-Kajka-Kokosza-Bianki-Misia-do-14-czerwca-godz.-22.00 Dziękujemy Ciociu Wisełko:loveu::loveu::loveu: Quote
Ewanka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Chłopaki ... hop do góry ... po nowe domki :) ... cioteczki, a może naszą wieś nawiedzicie, wprawdzie dopiero rozkręcamy się z pogłowiem ;) ... ale winko własnej roboty stoi i czeka :):):) Quote
Wisełka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ewanka napisał(a): ... cioteczki, a może naszą wieś nawiedzicie, wprawdzie dopiero rozkręcamy się z pogłowiem ;) ... ale winko własnej roboty stoi i czeka :):):) WINKO własnej roboty - pyszotkaaaaaaaaaaaaaaa :lol: Quote
mysza 1 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='Wisełka']Bazarek dla chłopaków i 2 innych piesków http://www.dogomania.pl/threads/186888-Bazarek-ksi%C4%85%C5%BCkowy-dla-Kajka-Kokosza-Bianki-Misia-do-14-czerwca-godz.-22.00 Dziękujemy bardzo :) Quote
obraczus87 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Chlopcy są super :loveu::loveu::loveu::loveu: Dałam im po kosteczce, to.... mieli wszystkich generalnie w nosie :evil_lol: musieli tu i teraz rozprawic sie z kostka :D Quote
Ellig Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kajo wyraznie "rozrabia":):) Do Kokosza mam slabosc, cudowny czarnulek:) Sliczne chlopaki i Brutus wspanialy:) Quote
Wisełka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Mnie zawsze rozbraja z kolei Kajko :loveu: A tam wyżła widzę, czyżby to Diana?? :cool3: Quote
obraczus87 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Wisełka napisał(a):Mnie zawsze rozbraja z kolei Kajko :loveu: A tam wyżła widzę, czyżby to Diana?? :cool3: Tak, Dianka :) Quote
Ewa Marta Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ellig napisał(a):Kajo wyraznie "rozrabia":):) Do Kokosza mam slabosc, cudowny czarnulek:) Sliczne chlopaki i Brutus wspanialy:) Mnie rozbrajają obaj! Zwłaszcza tempem, w jakim stali się na nowo dzieciakami:-) A kosteczkę trzeba było zjeść od razu, bo kto wie, kiedy się następny taki przysmak trafi;-) Quote
Wisełka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ci dwaj uroczy ;) pewnie już dawno śpią, na mnie też już pora :p Mam nadzieję maluchy że dzisiejsza burza was ominęła :cool3: Quote
mysza 1 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Wisełka napisał(a):Ci dwaj uroczy ;) pewnie już dawno śpią, na mnie też już pora :p Mam nadzieję maluchy że dzisiejsza burza was ominęła :cool3: Nie sądzę :( to niedaleko ode mnie a u mnie był koniec świata. Quote
beka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 mysza 1 napisał(a):Nie sądzę :( to niedaleko ode mnie a u mnie był koniec świata. U Ciebie tez?? myślałm ze to po mojej stronie Wisły było piekło.... Quote
Tora&Faro Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Wpadłam sprawdzić co u chłopaków:) Wczoraj jak u nich byliśmy nie dało się z nimi pobawić bo takie pyszne kosteczki im Ciocia Obraczus przywiozła, że nic innego ich nie interesowało;) Nie dość że wcinali swoje, to jeszcze Brutuskowi zabierali, mają swoje "charakterki" łobuzy małe:loveu: A w ogóle to mam wrażenie że urośli od niedzieli....no i nie da się ukryć że kochają Ciocię Astaroth która się nimi opiekuje:loveu: Dzisiaj chłopcy mieli się szczepić przeciwko wściekliźnie, jak mi się uda to w niedzielę do nich zajrzę, bo smakołyczki zostały w samochodzie;) PS Dzięki za śliczne fotki Martuś:buzi: Quote
Wisełka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 A chłopaków nie zalało wczoraj mam nadzieję :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts