lilk_a Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 filmik :) [video=youtube;w4onejsTaa8]http://www.youtube.com/watch?v=w4onejsTaa8[/video] i następne allegro maluszków , dzięki Ellig :) Quote
Ellig Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Lilka alez to jest piekne film i Allegro bardzo, bardzo Ci dziekuje:) No maluchy ale macie Cioteczke takie piekne ogloszenie i film wam zrobila!:) Quote
Tia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Przepraszam! Potrzebuję osoby do przeprowadzenia wizyty przed-adopcyjnej w miejscowość Łochów to jest koło Warszawą, okolice Wyszkowa. Może jest ktoś z okolic kto mógłby przeprowadzić tą wizytę dla suczki owczarka Wiki, która jest z Trzcianki z województwa Wielkopolskiego? Tu wątek: http://www.dogomania.pl/threads/186196-3-WYCHUDZONE-SZCZENIAKI-potrzebny-transport-do-DS-i-spr.-domu!-potrzebna-karma-i-DS Quote
Guest Madziadalena Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Jakie słodziaki :loveu: filmik świetny :) I one jeszcze domku nie mają?! Quote
Wisełka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Madziadalena napisał(a):Jakie słodziaki :loveu: filmik świetny :) I one jeszcze domku nie mają?! No właśnie kurczaki jeszcze nie :shake: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Wisełka Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 No chłopaki szybko biegusiem po domek!!!! :Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
Tora&Faro Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='Wisełka']A chłopaków nie zalało wczoraj mam nadzieję :cool3: :cool3: :cool3: Ja też mam nadzieję że u maluchów wszystko ok....:) [quote name='lilk_a']filmik :) [video=youtube;w4onejsTaa8]http://www.youtube.com/watch?v=w4onejsTaa8[/video] i następne allegro maluszków , dzięki Ellig :) Filmik jest super:)...allegro też...dziękujemy z całego serca:loveu::loveu::loveu: Dziękujemy Elu:):loveu::) Miałam dwa telefony w sprawie chłopaków: na obydwa jeszcze oddzwonię, ale generalnie maluchy mają być "dla dzieci" cokolwiek to znaczy....zobaczymy... Quote
Ellig Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Bardzo prosze!Ale bez wspanialej bezinteresownej pracy Lilki nie byloby tak pieknego Allegro. Kajko i Kokosz to sa moi chrzesniacy:)Tym bardziej musze o nich dbac:) Quote
obraczus87 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 TORA nie masz za co dziekowac! Robic zdjecia maluchom to czysta przyjemnośc! I moim zdaniem tez urosli! WIdziałam ich tydzień temu w sobotę i teraz we czwartek i mam takie samo zdanie jak Ty :loveu: Filmik i allegro cudowne!!!!!!:loveu: Quote
lilk_a Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 było pytanie z allegro o dwa maluchy , odesłałam pod adres podany na aukcji :) napiszcie czy się ktoś odezwał :) Quote
Wisełka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Kostek napisał(a):wiadomo cos o domku na targowej? Jeśli to ten o którym myślę, Gosia z Myszą mają jechać na wizytę w najbliższym tygodniu. Quote
Kostek Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 super bardzo jestem ciekawa o co tak naprawde chodzi do nas pani juz sie nie odzywa wiec moze faktycznie zdecydowala sie na Kokosza :) Quote
Wisełka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Kostek napisał(a):super bardzo jestem ciekawa o co tak naprawde chodzi do nas pani juz sie nie odzywa wiec moze faktycznie zdecydowala sie na Kokosza :) Zobaczymy... na pewno nie oddadzą Kokoszka w złe ręce :p Quote
Tora&Faro Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 lilk_a napisał(a):było pytanie z allegro o dwa maluchy , odesłałam pod adres podany na aukcji :) napiszcie czy się ktoś odezwał :) Właśnie ściągnęłam pocztę po powrocie z weekendu, rzeczywiście jest mail z pytaniem o nich...zacytuję: "Witam jesteśmy zainteresowani adopcja Kajko i Kokosza chcieliśmy się tylko dowiedzieć czy jest możliwość przewiezienia psiaków do Tarnowa. Pozdrawiam." Kostek napisał(a):wiadomo cos o domku na targowej? Do Pani Agnieszki wybieramy się jutro, sama jestem ciekawa jak wypadnie ta wizyta... Miałam też niedawno tel od Pani która chciała żeby jej przywieźć któregoś malucha do Ząbek - na wieś jak się Pani wyraziła...piesek miałby się uczyć "przysbasabiać przy krowach" - nie wiem czy nie przekręciłam słowa bo nieco mnie zatkało. Jutro rano oddzwonię w dwa miejsca gdzie Państwo byli zainteresowani wzięciem chłopaków dla dzieci....chociaż szczerze mówiąc sama nie wiem.... Quote
Ellig Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 "Witam jesteśmy zainteresowani adopcja Kajko i Kokosza chcieliśmy się tylko dowiedzieć czy jest możliwość przewiezienia psiaków do Tarnowa. Pozdrawiam." Czy to znaczy ,ze ci Panstwo chca adoptowac dwoch braci? Tak by bylo dla nich najlepiej:) Na wszelki wypadek kontakt na drakule z watku transprtowego:"Jeśli mnie znasz to masz mój nr tel jeśli jeszcze nie - to mój mail [email protected] Proszę o kontakt osoby zdecydowane na "szbkie akcje" i chętne pogłówkowac jak połączyć kilka transportów żeby obniżyć koszt do mninimum. Zbyt dużo psów czeka na transport a możliwości jest naprawdę wiele." Quote
mysza 1 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Gosia, jesli chodzi o Tarnów, to zapytaj jakie warunki Państwo zapewniają, żeby mieć jasność ;) Quote
Recommended Posts