Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tora&Faro napisał(a):

Odpływam.... No to zdjęcie jest powalające:-)
Przytula się do Brutuska, jak do Kokosza:-)
Oba psiaki są przecudne!!!!! Idę zagrać w lotka, a jak wygram, to kupię duży dom, w którym oba znajdą swoje miejsce...

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Odpływam.... No to zdjęcie jest powalające:-)
Przytula się do Brutuska, jak do Kokosza:-)
Oba psiaki są przecudne!!!!! Idę zagrać w lotka, a jak wygram, to kupię duży dom, w którym oba znajdą swoje miejsce...

To idź Ciotka idź :) trzymam kciuki abyś wygrała te miliony ;)

Posted

obraczus87 napisał(a):
To idź Ciotka idź :) trzymam kciuki abyś wygrała te miliony ;)

Oj, wtedy wzięłabym więcej psów.... Moim marzeniem jest takie miejsce, w którym chociaż 20 psiaków wiodłoby szczęśliwe życie.....

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Oj, wtedy wzięłabym więcej psów.... Moim marzeniem jest takie miejsce, w którym chociaż 20 psiaków wiodłoby szczęśliwe życie.....

To mamy podobne marzenia:):):)

Posted

[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Proszę podpisz te petycje,jeżeli możesz prześlij te wiadomośc dalej.[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Dziekuję[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Ellig[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial] [/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5481[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Aby podpis miał swoja moc musi być potwierdzony.[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial] [/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial] [/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]Nie zapomnij po wypełnieniu formularza poparcia petycji, na końcu kliknąć potwierdź
podpis
wtedy otrzymacie maila zwrotnego do potwierdzenia podpisu. Teraz już wystarczy zaczekać na
maila i w swoim mailu kliknąć podany link do potwierdzenia podpisu.[/FONT]
[/FONT]

Posted

Ellig napisał(a):
Tak Lila porosze, zaraz przeleje pieniadze:)Dziekuje za przypomnienie:)

Dzięki dziewczyny:):):)

Niestety wczoraj nie udało mi się zrobić żadnych ogłoszeń chłopakowi bo mam meksyk w pracy...może dzisiaj się uda...

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Dzięki dziewczyny:):):)

Niestety wczoraj nie udało mi się zrobić żadnych ogłoszeń chłopakowi bo mam meksyk w pracy...może dzisiaj się uda...

Mnie też ale nie traćmy nadziei ;) U mnie też był Meksyk, dopiero wieczorem weszłam na dogo. Może dzisiaj będzie lepiej.