Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wisełka']A jeszcze wspomnę że bardzoooooo jest potrzebna pomoc finansowa dla maluchów! Nie ma pieniędzy nawet na opłacenie miesięcznego pobytu Kajko i Kokoszka w hoteliku!! :shake: :shake: :shake:

Z góry dziękujemy za każdą złotówkę!!!!!!!

to może ja wstawię taką informację na allegro , że jeżeli ktoś chce pomóc w utrzymaniu maluchów w czasie ich pobytu w DT to niech pisze na maila podanego na aukcji ?

Posted

Super fotki:-) Ale ciekawskie łepeczki w tej torbie:-)
Staram się zawsze każdemu psiakowi zabieranemu do DT, czy hoteliku dać zabawkę. Czasami niektóre zadziwiają tym, jak chętnie się do nich dorywają:-) Tak było z Rufusem złapanym pod Realem. Namówiłam AnięGucio żeby zawiozła mu zabawkę i ku jej zdziwieniu Rufusek złapal ją i bawil się cały czas. A co mówić o takich maluchach, ciekawskich i otwartych na wszystko:-) Zapewniamy im domy, jedzenie, a taka zabawka wbrew pozorom czasami też jest ważna:-)

Edit: dopiero teraz zobaczyłam kolejne fotki! HURRRAAAAA!!! Nareszcie roześmiany pycholek!!!! Wzruszyłam się:-)

Posted

lilk_a napisał(a):
to może ja wstawię taką informację na allegro , że jeżeli ktoś chce pomóc w utrzymaniu maluchów w czasie ich pobytu w DT to niech pisze na maila podanego na aukcji ?

Myślę że to dobry pomysł...może ktoś zechce wesprzeć chłopaków...dotąd był w ich sprawie jeden tel i nie będę nawet pisać jak przebiegła rozmowa....

Posted

Ewa Marta napisał(a):

Edit: dopiero teraz zobaczyłam kolejne fotki! HURRRAAAAA!!! Nareszcie roześmiany pycholek!!!! Wzruszyłam się:-)

Zobaczysz Ewuś jak na dalszych fotkach maluchy się pięknie bawią:) serce mi rosło jak na nich dzisiaj patrzyłam:)

Posted

[quote name='Tora&Faro']

Rozpływam się:-) Tak powinny wyglądać szczeniorki:-) Gdybyś ich nie zabrała z tej strzelnicy, siedziałyby skulone na werandzie i przerażone deszczem. A tutaj mogą się schować w budzie, zamknąć oczka i spać:-)
A najważniejsze jest to, że mają pełne brzuszki i pewnie lepiej im bez robali w środku...
One są śliczne!!!

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Rozpływam się:-) Tak powinny wyglądać szczeniorki:-) Gdybyś ich nie zabrała z tej strzelnicy, siedziałyby skulone na werandzie i przerażone deszczem. A tutaj mogą się schować w budzie, zamknąć oczka i spać:-)
A najważniejsze jest to, że mają pełne brzuszki i pewnie lepiej im bez robali w środku...
One są śliczne!!!

Fajne są chłopaki:loveu:...naprawdę mam nadzieję że szybko znajdą swoje domki....

Mała sunieczka która jest na fotkach z chłopakami i Brutuskiem to Boberek;):loveu:...ktoś ją przyniósł do Natalii jak miała 4 tyg i ot tak po prostu zostawił....:( niedługo też będzie szukała domku...

Posted

Oj widać że Brutusek to już większy pisak...... bankowo nie ma 4 m-cy jak na jego wątku podają... ale fajnie że trochę podchodzi do człowieka przy okazji podążania za koleżkami ;)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Pooglądałam, poprawiłam sobie nastrój, mogę iść spać:-) Dzięki za kapitalne zdjęcia!!! Dobranoc:-) Maluchy też pewnie śpią po dniu pełnym wrażeń;-)

Tak, ja też kończę na dzisiaj:) Maluchy pewnie śpią jak zabite...miały tyle wrażeń....:)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Strasznie jestem zmęczony ale pilnuję zabaweczek.....

Jak tu iść spać, kiedy takie cuda się pojawiają na wątku:-) Ten pyszczek jest do zacałowania!!!

Posted

Fantastyczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kajko chyba zgarnal wszystkie zabawki:)
I to zdjecie jak wszystkie cztery / jakis maluch dodatkowy/ ida sobie "gesiego" i budowniczy Kokosz na ceglach cudowne.......:)

Posted

Wisełka napisał(a):
Oj widać że Brutusek to już większy pisak...... bankowo nie ma 4 m-cy jak na jego wątku podają... ale fajnie że trochę podchodzi do człowieka przy okazji podążania za koleżkami ;)

Owieczka ma info z pierwszej reki, bo tatus Brutuska byl u Owieczki na DT ;) i wg Niej psiak ma max 6 miesiecy.... a chcialabys zobaczyc jaki wielki jest tatus Brutuska?? :) hihi.