Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ellig napisał(a):
Poprosilam lil_ka o zrobienia Allegro dla Kajko i Kokosza jeden cykl ogloszeniowy kosztuje 12 zl, ja zaplace za 3 cykle , jezeli lil_ka znajdzie czas.

To super:) bardzo dziękujemy:loveu:

Wisełka napisał(a):
No i oczywiście umowa adopcyjna!

O umowie będę chyba informować jak już sie ktoś chętny zgłosi...

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ellig napisał(a):
Halo...czy ktos widzi co napisalam, czy Same Cioteczki robicie allegro?

Ellig poczekaj minutkę, Gocha ma teraz małe zawirowanie w pracy ;) Poczekajmy na jej decyzję, bo trzeba podać jakiś numer telefonu do ogłoszeń przecież.

Posted

[quote name='Ellig']Dziekuje wysylam maila do Lilki.
jestem , poszperałam na wątku , allegro będzie ..... późną nocą albo wczesnym rankiem .... :):)
Ellig... na początek zamieniam allegro Uszatki na allegro Kajko i Kokosza... tak ?

Posted

[quote name='Ellig']Dziekuje wysylam maila do Lilki.

Ellig naprawdę baaaardzo dziękuję za pomoc maluchom:loveu:

[quote name='lilk_a']jestem , poszperałam na wątku , allegro będzie ..... późną nocą albo wczesnym rankiem .... :):)
Ellig... na początek zamieniam allegro Uszatki na allegro Kajko i Kokosza... tak ?

Super:):):)

Posted

[quote name='lilk_a']jestem , poszperałam na wątku , allegro będzie ..... późną nocą albo wczesnym rankiem .... :):)

Tak Lila , dziekuje:)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Ellig naprawdę baaaardzo dziękuję za pomoc maluchom:loveu:

Super:):):)

Ok, bardzo prosze....Lila robi wyjatkowe allegra i nie bierze za to pieniedzy wiec tez pomaga "naszym" bidakom":)

Posted

Chłopakom nie dało się zrobić zdjęć, bo jak przyjechałyśmy z Brutuskiem to leżeli zmordowani uprzednim ganianiem po ogrodzie :) Ale słodkie są. Wymiziałam i pocałowałam i na rękach ponosiłam :) Nawet nie chciało się leniuchom na trawkę do mnie wyjść!!

Odpoczynek na cegiełkach, a w tle nowy lokator i sąsiad ;)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Chłopakom nie dało się zrobić zdjęć, bo jak przyjechałyśmy z Brutuskiem to leżeli zmordowani uprzednim ganianiem po ogrodzie :) Ale słodkie są. Wymiziałam i pocałowałam i na rękach ponosiłam :) Nawet nie chciało się leniuchom na trawkę do mnie wyjść!!

Odpoczynek na cegiełkach, a w tle nowy lokator i sąsiad ;)

Moje słodziaki kochane:loveu:...jutro ich wyściskam ile wlezie:)

A dzisiaj chłopaki pojechali się szczepić....;)

Posted

Wisełka napisał(a):
A to jakie wstręciuchy :P

Tam zaraz wstręciuchy;)....przecież ganianie po ogrodzie to ciężka robota, co Ty myślisz Ciotka...zmęczyły się chłopaki:loveu: