Tora&Faro Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ellig napisał(a):Poprosilam lil_ka o zrobienia Allegro dla Kajko i Kokosza jeden cykl ogloszeniowy kosztuje 12 zl, ja zaplace za 3 cykle , jezeli lil_ka znajdzie czas. To super:) bardzo dziękujemy:loveu: Wisełka napisał(a):No i oczywiście umowa adopcyjna! O umowie będę chyba informować jak już sie ktoś chętny zgłosi... Quote
Tora&Faro Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ellig napisał(a):Halo...czy ktos widzi co napisalam, czy Same Cioteczki robicie allegro? Widzimy....i pięknie prosimy o pomoc:loveu: Quote
Wisełka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ellig napisał(a):Halo...czy ktos widzi co napisalam, czy Same Cioteczki robicie allegro? Ellig poczekaj minutkę, Gocha ma teraz małe zawirowanie w pracy ;) Poczekajmy na jej decyzję, bo trzeba podać jakiś numer telefonu do ogłoszeń przecież. Quote
Wisełka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Tora&Faro napisał(a):Widzimy....i pięknie prosimy o pomoc:loveu: A namiary na Ciebie Gocha?? Quote
Wisełka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Ellig']Poprosilam lil_ka o zrobienia Allegro dla Kajko i Kokosza jeden cykl ogloszeniowy kosztuje 12 zl, ja zaplace za 3 cykle , jezeli lil_ka znajdzie czas. Dane Kontaktowe: Gosia tel. 606 918 769 e-mail: [email protected] Quote
lilk_a Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Ellig']Dziekuje wysylam maila do Lilki. jestem , poszperałam na wątku , allegro będzie ..... późną nocą albo wczesnym rankiem .... :):) Ellig... na początek zamieniam allegro Uszatki na allegro Kajko i Kokosza... tak ? Quote
Tora&Faro Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Ellig']Dziekuje wysylam maila do Lilki. Ellig naprawdę baaaardzo dziękuję za pomoc maluchom:loveu: [quote name='lilk_a']jestem , poszperałam na wątku , allegro będzie ..... późną nocą albo wczesnym rankiem .... :):) Ellig... na początek zamieniam allegro Uszatki na allegro Kajko i Kokosza... tak ? Super:):):) Quote
Ellig Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='lilk_a']jestem , poszperałam na wątku , allegro będzie ..... późną nocą albo wczesnym rankiem .... :):) Ellig... na początek zamieniam allegro Uszatki na allegro Kajko i Kokosza... tak ? Tak Lila , dziekuje:) Quote
Ellig Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Tora&Faro napisał(a):Ellig naprawdę baaaardzo dziękuję za pomoc maluchom:loveu: Super:):):) Ok, bardzo prosze....Lila robi wyjatkowe allegra i nie bierze za to pieniedzy wiec tez pomaga "naszym" bidakom":) Quote
Tora&Faro Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Uff.....skończyłam robić bazarek dla maluchów i Białaska: http://www.dogomania.pl/threads/186589-Przewodniki-i-inne-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-szczeniak%C3%B3w-i-Bia%C5%82aska-do-8-czerwca-do-godz.00.00?p=14774229#post14774229 Zapraszamy:) Quote
Ellig Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='lilk_a']allegro maluchów : Lila piekne Allegro, bardzo dziekuje:) Quote
lilk_a Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Ellig napisał(a):Lila piekne Allegro, bardzo dziekuje:) ale szybka jesteś :):) ...nie ma za co :) Quote
Tora&Faro Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Rzeczywiście przepiękne allegro mają nasze maluchy:) :loveu: Stokrotne dzięki lilk_a:Rose::Rose::Rose: Quote
mala_czarna Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Allegro jest przepiękne :) Ja się chyba będę musiała uśmiechnąć o Allegro dla Kostki, bo tyle ma nowych, pięknych zdjęć :oops: Quote
Wisełka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Ciotka, dawaj znać jak tylko jakieś telefony będą w sprawie chłopaków :) Quote
Wisełka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Wrzuciłam chłopaków do cafe: http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Szczeniaki-w-typie-Owczarka-porzucone-przez-wlasciciela,41468 Quote
mala_czarna Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Chłopakom nie dało się zrobić zdjęć, bo jak przyjechałyśmy z Brutuskiem to leżeli zmordowani uprzednim ganianiem po ogrodzie :) Ale słodkie są. Wymiziałam i pocałowałam i na rękach ponosiłam :) Nawet nie chciało się leniuchom na trawkę do mnie wyjść!! Odpoczynek na cegiełkach, a w tle nowy lokator i sąsiad ;) Quote
Tora&Faro Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 mala_czarna napisał(a):Chłopakom nie dało się zrobić zdjęć, bo jak przyjechałyśmy z Brutuskiem to leżeli zmordowani uprzednim ganianiem po ogrodzie :) Ale słodkie są. Wymiziałam i pocałowałam i na rękach ponosiłam :) Nawet nie chciało się leniuchom na trawkę do mnie wyjść!! Odpoczynek na cegiełkach, a w tle nowy lokator i sąsiad ;) Moje słodziaki kochane:loveu:...jutro ich wyściskam ile wlezie:) A dzisiaj chłopaki pojechali się szczepić....;) Quote
Tora&Faro Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='Wisełka']Wrzuciłam chłopaków do cafe: http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Szczeniaki-w-typie-Owczarka-porzucone-przez-wlasciciela,41468 Dzięki piękne Ciocia:loveu:...o każdym tel będę meldować na wątku:) póki co jest cisza.... Quote
Wisełka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 mala_czarna napisał(a): Nawet nie chciało się leniuchom na trawkę do mnie wyjść!! A to jakie wstręciuchy :P Quote
Tora&Faro Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Wisełka napisał(a):A to jakie wstręciuchy :P Tam zaraz wstręciuchy;)....przecież ganianie po ogrodzie to ciężka robota, co Ty myślisz Ciotka...zmęczyły się chłopaki:loveu: Quote
Wisełka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 No ale żeby nawet łebków nie wystawić :obrazic: Quote
Recommended Posts