Nikus Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 superek:) dalej więc trzymamy kciuki za chłopaka- byle tak dalej:) Quote
Livka Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Cieszą te pozytywne wiadomości - szczęścia Brutku :loveu: Quote
3 x Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 obraczus87 napisał(a):Nikt nie pyta jak minęła noc Brutkowi?? :mad: :razz: Nie chcecie wiedzieć to nie :evil_lol: ------------------------------------------------------------------------------- No dobra, napiszę :cool1: Noc minęła super, już dzisiaj dwa razy był na spacerku. Apetyt Brutkowi dopisuje, ale Pani wie aby Go nie przekarmić. Ładnie śpi na swoim legowisku :) Troszkę jest jeszcze wystraszony, ale to normalne. Córka Go głaszcze, przytula - jest dobrze :) i niech już tak zostanie :) Quote
obraczus87 Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 3 x napisał(a):i niech już tak zostanie :) Oj tak :) No nic, deklaracje tak jak prosił Nikus wcześniej, proszę jeszcze przytrzymać....wierzę jednak, ze wszystko bedzie OK :) Quote
phase Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 O matko, czytam te wieści z takim uśmiechem na twarzy...Oby tak dalej! Quote
sylwija Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 'jest dobrze' - i się człowiekowi łezka w oku kręci ;) Quote
Aldrumka Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 sylwija napisał(a):'jest dobrze' - i się człowiekowi łezka w oku kręci ;) oj tak, tak Quote
obraczus87 Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Kolejna noc minęła dobrze. :) Pani zostawiła Brutka samego, bo musiała odwieźć córkę do szkoły. GDy wróciła - wszystko było na swoim miejscu. Tak więc Brutek spisuje sie dobrze :) Pani Gosia na zakończenie smska napisała: " fajnie, że mi sie trafił taki psiak jak Brutek" :) Quote
Ziutka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 obraczus87 napisał(a):Kolejna noc minęła dobrze. :) Pani zostawiła Brutka samego, bo musiała odwieźć córkę do szkoły. GDy wróciła - wszystko było na swoim miejscu. Tak więc Brutek spisuje sie dobrze :) Pani Gosia na zakończenie smska napisała: " fajnie, że mi sie trafił taki psiak jak Brutek" :) Super wieści :):):) Quote
Cantadorra Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Podczytuję cichutko i cieszę się niezmiernie :) Quote
Nikus Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 dzielny Brutek:) poszła opłata do hoteliku - mam nadzieję,że ostatnia:) Quote
Lu_Gosiak Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 nie było mnie tak długo a tu takjie wiesci:):) superowo!!:multi: oby to byl juz domek na zawsze:) pozwodzenia psiaku;) Obraczus czyzby i Brutek i Nemok w koncu??:cool3: Quote
obraczus87 Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Lu_Gosiak napisał(a):nie było mnie tak długo a tu takjie wiesci:):) superowo!!:multi: oby to byl juz domek na zawsze:) pozwodzenia psiaku;) Obraczus czyzby i Brutek i Nemok w koncu??:cool3: Za Nemoka trzymam bardzo mocno kciuki :) mam nadzieję, że z tym DS sie uda. Quote
kaskadaffik Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Wow udało się wreszcie, Butusku szcęścia !!!! Quote
Aryste Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Trzymam kciuki zeby to byl domek na zawsze! powodzenia brutusku! Quote
Akrum Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Bardzo mnie cieszy fakt, że Brutek odnalazł się tak fajnie w nowym domku. A czy Pani dostała namiary na ten wątek? Moze sama się tutaj odezwie i raz po raz napisze co u Brutka słychać? Quote
obraczus87 Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Akrum napisał(a):Bardzo mnie cieszy fakt, że Brutek odnalazł się tak fajnie w nowym domku. A czy Pani dostała namiary na ten wątek? Moze sama się tutaj odezwie i raz po raz napisze co u Brutka słychać? Namiarów nie dostała, bo Pani w nowym domu nie ma jeszcze podłaczonego internetu :) jak tylko dostanę info o tym, że ma net zaproszę Ją na wątek :) Quote
Maciek777 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Czyli jednak jest szczęśliwe zakończenie:) Super, że mu się udało tak trafić! Pora żebym i ja zmienił sobie banerek...:) Quote
obraczus87 Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Ja jeszcze poczekam kilka/kilkanaście dni zanim bede sie cieszyc :) i dziekować za pomoc. Quote
Ziutka Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Ja nadal kciuki trzymam, ale jestem dobrej myśli i wiem, że będzie dobrze - innej opcji nie ma :) Quote
kizimizi Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 to ja niesmialo sie usmiechne -zeby jeszcze nie zapeszac. Quote
__Lara Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='obraczus87']Ja jeszcze poczekam kilka/kilkanaście dni zanim bede sie cieszyc :) i dziekować za pomoc.[/QUOTE] :) :) :) wszyscy będziemy się cieszyć :) Quote
Recommended Posts