Akrum Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 ale z Brutusa piękny psiak. Ten ogon dumnie zadarty do góry i łepek :) Quote
piescofajnyjest Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 alez Brutek przystojny!!!!!!!!!!!!!! Quote
obraczus87 Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='Maciek777']To już tu człowiekowi kilku dni urlopu żałują;) Brutusek ma się dobrze. Już bez problemu przechodzi przez te swoje nieszczęsne pasy:) Względem niektórych psów to zrobił się z niego niezły chojrak:roll: ][/QUOTE] Maćku, gdybym Ci żałowała urlopu, to bym Cie gnębiła telefonicznie :evil_lol: a tak cierpliwie czekałam ;) A do niektórych psów - startuje pierwszy?? [quote name='Ziutka']Martusia, wyślij mi tekst i najpiękniejsze fotki Brutka, ogłoszę i wyróznię tablice, może ktoś się zgłosi wreszcie, ehh[/QUOTE] Słoneczko, Brutek ma wyróżnioną tablicę do 05.12 [URL]http://tablica.pl/oferta/brutus-w-typie-doga-piekny-madry-do-pokochania-od-zaraz-ID1LuyP.html[/URL] dodam tam te nowe fotki, może ktos się Nim zainteresuje :roll: Chyba, że zmienię tekst i wtedy zrobisz tablicę na inne województwo?? Nie wiem czy tak można?? :razz: Quote
Ziutka Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='obraczus87'] Chyba, że zmienię tekst i wtedy zrobisz tablicę na inne województwo?? Nie wiem czy tak można?? :razz:[/QUOTE] Pewnie, że można :) Zmień troszkę w takim razie i zrobię na inne województwo i też wyróżnię, może się coś ruszy ;) Quote
obraczus87 Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='Ziutka']Pewnie, że można :) Zmień troszkę w takim razie i zrobię na inne województwo i też wyróżnię, może się coś ruszy ;)[/QUOTE] Dobrze Sandruś :) tylko to później - pewnie wieczorkiem, bo muszę się wziąć za nauke do obrony mgr :angryy: Quote
Ziutka Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='obraczus87']Dobrze Sandruś :) tylko to później - pewnie wieczorkiem, bo muszę się wziąć za nauke do obrony mgr :angryy:[/QUOTE] Nie ma problemu, czekam sobie spokojnie na Bruteczka :) Odpisz na pw ;p Quote
piescofajnyjest Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 zagladam do Brutka, zanim dogo mi padnie..... Quote
Ziutka Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='piescofajnyjest']zagladam do Brutka, zanim dogo mi padnie.....[/QUOTE] Wszystkim niestety pada o północy, yhhh Quote
Nikus Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Wczoraj wpłynęła deklaracja od Aliszcze:loveu: Stan uzupełniony w poście rozliczeniowym..mam małe utrudnienie bo padła mi w domu klawiatura z lapka:( Quote
Penny Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Brutusek jest w naszej gazecie :) (chodzi o tą, do której Akrum przesłała ogłoszenie Brutusa). Quote
obraczus87 Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='Penny']Brutusek jest w naszej gazecie :) (chodzi o tą, do której Akrum przesłała ogłoszenie Brutusa).[/QUOTE] Miałam to właśnie pisać :) Brutek pojawił się, teraz bardzo prosze trzymac kciuki :) Quote
Juldan Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 To ja też kciuki trzymam, a póki co zapraszam wszystkich na bazarki z mojej sygnatury Quote
Akrum Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 i ja kciuki zaciskam. i czekam na rozwój akcji. Quote
Maciek777 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='obraczus87']Maćku, gdybym Ci żałowała urlopu, to bym Cie gnębiła telefonicznie :evil_lol: a tak cierpliwie czekałam ;)[/QUOTE] Dziękuję za wyrozumiałość:evil_lol: [quote name='obraczus87']A do niektórych psów - startuje pierwszy?? [/QUOTE] Różnie. W każdym razie ostro obszczekują się wzajemnie, ale jest to zaledwie kilka wybranych psów. To teraz tylko czekać na odzew z gazety:) Quote
__Lara Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='obraczus87']Miałam to właśnie pisać :) Brutek pojawił się, teraz bardzo prosze trzymac kciuki :)[/QUOTE] Ja mocno zaciskam :) Quote
obraczus87 Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Nic konkretnego się nie zadziało w związku z Brutkiem :shake: dzwoniła jedna Pani, sensownie brzmiała... miała odezwać się, ale..... [B]Kochani czy ktoś mógłby wystawić jakiś bazar dla Brutka? Albo ma fanty, którymi mógłby się podzielić?? [/B] Brutka stać na opłacenie bieżącego miesiąca.. ale na następny miesiąc pieniędzy już nie ma.... ja już nie mam siły wysyłać PW do ludzi z prośbą o pomoc. Poszło w sumie ok. 800 PW... odzew fatalny... co kilka dni wysyłam jeszcze po około 15-20 PW, ale nic to nie daje.... A na pewnym wątku czytałam jak to panie "najmądrzejsze" twierdzą, że przecież przynajmniej połowa ludzi reaguje na wysyłane PW...a brak deklaracji u psa, to wynika z małej aktywności w szukaniu wsparcia :-( gucio prawda... Już teraz prosze o pomoc bazarkową, bo lada chwila będzie początek grudnia a wtedy to ludzie już tylko o świętach będą myśleć, o kupowaniu prezentów a nie o pomaganiu finansowo psiakom... A ja znowu jestem chora :roll: Quote
Maciek777 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='obraczus87']Nic konkretnego się nie zadziało w związku z Brutkiem :shake: dzwoniła jedna Pani, sensownie brzmiała... miała odezwać się, ale..... [/QUOTE] Czyli jest nadzieja:modla: [quote name='obraczus87']A na pewnym wątku czytałam jak to [B]panie "najmądrzejsze"[/B] twierdzą, że przecież przynajmniej połowa ludzi reaguje na wysyłane PW...a brak deklaracji u psa, to wynika z małej aktywności w szukaniu wsparcia :-( gucio prawda...[/QUOTE] Dobrze to określiłaś:) Tragedia ostatnio z finansami. Widzę po innych i...sobie:shake: [quote name='obraczus87']A ja znowu jestem chora :roll:[/QUOTE] Zdrowia życzę:thumbs: Quote
Aldrumka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Ja czekam na odzew Bonsai, bo miala po 11 listopada miec komplet fantów i bazarek wystawię Quote
Akrum Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 kolejny telefon był z naszej gazety, z tym że nie mogłam za długo z Panią rozmawiać, bo w pracy siedzę, więc nr przekazałam obraczus87. Quote
Olga7 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Od początku zagladam do pięknego,dużego Brutusa/zapisany wątek oczywiscie/ ,choć nie mogę za bardzo pomóc finans.,niestety to calym sercem wspieram Brutuska i wysylam dobre ,serdeczne życzenia by jak najpredzej doczekal swego wymarzonego domu. Taki duży,piekny pies musi w koncu znależc kogos kto go pokocha i da mu dom .:loveu::loveu::loveu: Bardzo ,bardzo tego życzymy !!! Quote
obraczus87 Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='Aldrumka']Ja czekam na odzew Bonsai, bo miala po 11 listopada miec komplet fantów i bazarek wystawię[/QUOTE] dziękuję za trzymanie ręki na pulsie :) [quote name='Akrum']kolejny telefon był z naszej gazety, z tym że nie mogłam za długo z Panią rozmawiać, bo w pracy siedzę, więc nr przekazałam obraczus87.[/QUOTE] Pani ma się ze mną skontaktować w następnym tygodniu.... takiego dostałam smsa [quote name='Olga7']Od początku zagladam do pięknego,dużego Brutusa/zapisany wątek oczywiscie/ ,choć nie mogę za bardzo pomóc finans.,niestety to calym sercem wspieram Brutuska i wysylam dobre ,serdeczne życzenia by jak najpredzej doczekal swego wymarzonego domu. Taki duży,piekny pies musi w koncu znależc kogos kto go pokocha i da mu dom .:loveu::loveu::loveu: Bardzo ,bardzo tego życzymy !!![/QUOTE] Dziękuję za życzenia dla Brutka :) [quote name='Maciek777'] Zdrowia życzę:thumbs:[/QUOTE] Dziękuję :) Quote
Recommended Posts