Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Akrum napisał(a):
A ja już wiem, że Państwu się Brutek bardzo spodobał i czekają teraz na wizytę przedadopcyjną, na którą jeśli Maciek moglby pojechać z którąś z nas 0 byłoby super, bo najlepiej wie jaki jest Brutusek i czego potrzebuje :)

Super wieści :)
To teraz czekamy na Maćka, czy zechce pojechać ;)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piszę z telefonu.
Państwu Brutus bardzo się spodobał, nie mogą doczekać się wizyty.
Pani w trakcie rozmowy telefonicznej powiedziała, że dla Niej to lepiej, że pies szczeka na obcych. :)

Acha Pani nie ma już auta, więc tak sobie pomyślałam, że jeśli byłaby opcja pojechania z Brutusem na wizyte to byłoby super.

Posted

[quote name='Ziutka']To teraz czekamy na Maćka, czy zechce pojechać ;)
Czy zechce? Jak jakiś król;)
Już zacząłem rozmawiać o szczegółach z Pyrdką:) Ogólnie chętnie bym się przejechał:)

To może taka skrócona relacja z wizyty Państwa:
Wyprowadziłem Brutuska na smyczy i coś tam szczeknął na Ich widok. Później poszliśmy na spacer, na którym był bardzo bardzo grzeczny:) Do tego siadał i dawał łapę co bardzo się spodobało przede wszystkim dziewczynce:)
Kiedy Brutus wrócił do boksu to obszczekał nas wszystkich przez siatkę, ale jak już wspomniała obraczus87 - to świadczy o umiejętności pilnowania swojego terenu:) Ogólnie Państwo bardzo fajni:)

Posted

[quote name='Maciek777']Czy zechce? Jak jakiś król;)

Ano :eviltong: :cool3:

[quote name='Maciek777']Już zacząłem rozmawiać o szczegółach z Pyrdką:) Ogólnie chętnie bym się przejechał:)

To czekamy na wyniki rozmów :)

[quote name='Maciek777']To może taka skrócona relacja z wizyty Państwa:
Wyprowadziłem Brutuska na smyczy i coś tam szczeknął na Ich widok. Później poszliśmy na spacer, na którym był bardzo bardzo grzeczny:) Do tego siadał i dawał łapę co bardzo się spodobało przede wszystkim dziewczynce:)
Kiedy Brutus wrócił do boksu to obszczekał nas wszystkich przez siatkę, ale jak już wspomniała obraczus87 - to świadczy o umiejętności pilnowania swojego terenu:) Ogólnie Państwo bardzo fajni:)
Mądre psisko z Brutka :loveu:

Posted

Już wróciłam. Bardzo dziekuję za pomoc :loveu:

Do czwartku włącznie będę mniej zaglądać (przynajmniej mam taka nadzieję), bo muszę się uczyć. Więc gdyby trzeba było cokolwiek ustalić odnośnie wizyty to proszę o kontakt telefoniczny. :)

Bardzo bym chciała, aby to był TEN dom....

Posted

obraczus87 napisał(a):
Nieśmiało zapytam czy są juz jakieś ustalenia odnośnie wizyty pa? Pani się dopytuje...

Pyrdka ma napięty plan. Jestem z nią w kontakcie.
Co do szczegółów to może niech sama Ci powie kiedy jest to możliwe bo ja, podobnie, też czekam, ale wiem, że czasem po prostu nie da się szybciej:roll:

Posted

Aryste napisał(a):
zeby tylko sie pani nie rozmyslila pzez ta zwloke :-((....

Pyrdka najprawdopodobniej będzie mogła pojechać na wizytę dopiero w niedzielę.

Jutro porozmawiam z Panią.

A tymczasem proszę o głosowanie w ankiecie KRAKVETU na wspólnego kadnydata - przytulisko p.Ali Orzechowskiej. Każdy głos na wagę złota.

Posted

Ja bym mogła pojechać w czwartek, ale... dopiero pod wieczór, a wówczas bynajmniej na dworze nie zobaczę jak wygląda ogrodzenie, czy nie ma żadnych dziur pod płotem itd... więc nie wiem, czy to się nie mija z celem.
Niestety jesteśmy ostatnio bardzo zabiegani zarówno każda w swojej pracy, jak również jeśli chodzi o naszych podopiecznych, co chwilę coś, non stop siedzimy u wetów i po prostu czasu brak.
jedyna opcja jeszcze - to Bambino, ona pracuje w Grodzisku Wlkp., więc może po pracy mogłaby od razu podjechać do Pani?
Spytam jeszcze Penny, jak ona czasowo.

Posted

Akrum, ja nie mam do Was pretensji o brak czasu ;) jestem bardzo wdzięczna za to, że pomożecie mi z ta wizytą.

Pani powiedziała, że niedziela Jej odpowiada. :) już się nie może doczekać.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Pani powiedziała, że niedziela Jej odpowiada. :) już się nie może doczekać.

Wydaje mi się, że im dłużej ktoś czeka tym bardziej mu zależy. W końcu nie adoptuje się byle psa tylko tego jednego konkretnego i nie myśli się o żadnym innym:)

Posted

wiesz Maciek.. tyle psiego nieszczescia w okolo ... trudno sie skupic na jednym....tyle psow szuka domu...
miejmy nadzieje ze niedzielna wizyta u pani wypadnie dobrze i brutus wreszcie zazna szczescia.

Posted

Wizyta u Pani odbyła się dzisiaj - bardzo dziękuję za pomoc :loveu:
Szczegółów nie znam... dostałam tylko smska od Pani, że warunki ma podobno dobre ;)

Jeśli faktycznie wizyta wypadła pomyślnie, to trzeba wykombinowac transport dla Brutka. Na razie jednak nie mam głowy do myślenia o tym.

Posted

Aryste napisał(a):
a daleko pani mieszka? jaka odleglosc by wchodzila w rachube?

PAni mieszka w Grodzisku Wlpk. Odłeglość nie jest duża, ale Pani została teraz bez auta i z tego co zrozumiałam nie ma nikogo z kim mogłaby po Brutka pojechać.

Posted

Spokojnie ciotki. Wizytę przeprowadziła Emma53. Wszystko ok. Zielone światło. Brutek może jechać.Ja jestem dyspozycyjna, dopiero w niedzielę i wstępnie tego dnia miałam zawieść chłopaka do domy. Pani TZ wrócił do domu z wyjazdu. Po Brutusa jedzie jutro, albo w sobotę bezpośrednio do hotelu. Wcześniej wstąpi do mnie podpisać umowę i odebrać smyczkę, o której zakup zostałam poproszona:lol:Jestem z Panią w kontakcie telefonicznym. Pisze się na wizytę poadopcyjną.;)

Posted

Maciek777 napisał(a):
Wychodzi na to, że jesteśmy o krok od szczęśliwego zakończenia:)

Tak więc kciuki trzymam z całych sił :) i tfuuu nie zapeszam ;)

Posted

Pyrdka napisał(a):
Spokojnie ciotki. Wizytę przeprowadziła Emma53. Wszystko ok. Zielone światło. Brutek może jechać.Ja jestem dyspozycyjna, dopiero w niedzielę i wstępnie tego dnia miałam zawieść chłopaka do domy. Pani TZ wrócił do domu z wyjazdu. Po Brutusa jedzie jutro, albo w sobotę bezpośrednio do hotelu. Wcześniej wstąpi do mnie podpisać umowę i odebrać smyczkę, o której zakup zostałam poproszona:lol:Jestem z Panią w kontakcie telefonicznym. Pisze się na wizytę poadopcyjną.;)

i ja i ja :)
tylko pytanie, czy Brutek nas na podwórko wpuści ;)

Ale się cieszę, że się z tym domkiem udało, chociaż...
w pełni szczęścia będę dopiero za parę miesięcy... żeby tylko Brutek odnalazł się w nowym domku i szybko zaaklimatyzował.