Livka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Trzymam mocno kciuki żeby miłość była wzajemna i na zawsze :kciuki: Quote
obraczus87 Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Pyrdka, Akrum i Emma - bardzo Wam dziekuję za pomoc :loveu: Ja od środy byłam wyłączona z racjonalnego myślenia - wczoraj miałam obronę swojej pracy mgr i generalnie nie byłam w stanie na niczym sie skupić. CZekam na informację od Pani Gosi kiedy maja zamiar pojechac po Brutka - chciałabym uprzedzić hotel. Jeszcze się nie cieszę... mam nadzieję, że nowy domek zaakceptuje Brutusa... a nowi Państwo wykażą się cierpliwością ;) Chciałabym, aby to był dom juz taki do końca życia... Prosze o trzymanie kciuków :) Brutuskowi należy się wspaniały dom. Quote
Ziutka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Martuś...ja cały czas kciuki trzymam i jestem dobrej mysli :) Quote
phase Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ja także trzymam z całych sił kciuki, by się udało!! Quote
obraczus87 Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Panstwo jutro odbieraja Brutka ok. 15 :) Quote
Ziutka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 obraczus87 napisał(a):Panstwo jutro odbieraja Brutka ok. 15 :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i nic więcej nie pisze, żeby nie zapeszać ;) Quote
mala_czarna Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 O rany, jaka nowina!!!! Trzymam kciuki, ale jeszcze sie nie cieszę, żeby nie zapeszać ;) Quote
sylwija Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 zawsze trzymałam kciuki, a teraz jeszcze mocniej :) Quote
Nikus Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 :thumbs::thumbs::thumbs: też trzymam kciuki za Brutka- zwłaszcza dlatego,że go miałem okazję poznać osobiście:) Jako skarbnik na wątku proszę Was (oczywiście tylko na wszelki wypadek) abyście na razie nie rozdysponowali deklaracji,które na niego płaciliście.Wierzę,że wszystko pójdzie dobrze:) Quote
obraczus87 Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Ja również bardzo prosze o "trzymanie" deklaracji dla Brutka.... A na razie niech dojedzie w końcu do tego swojego DOMU :) i niech nie narobi nam wstydu ;) Quote
Maciek777 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Jeszcze nie widzieliście jego współlokatorki - Niuni:) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
obraczus87 Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Maleńka ta Niunia - w porównaniu do Brutka :) Quote
phase Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 2 brązowiaki. :) http://imageshack.us/a/img5/1807/dsc0603.jpg Quote
obraczus87 Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Brutek został odebrany z hotelu :) Pani napisała smska, że Brutek dostał jeść, potem położył się na legowisku :) a obok Niego Córcia się położyła :) Jutro Pani napisze jak minęła pierwsza noc. Quote
Ziutka Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 obraczus87 napisał(a):Brutek został odebrany z hotelu :) Pani napisała smska, że Brutek dostał jeść, potem położył się na legowisku :) a obok Niego Córcia się położyła :) Jutro Pani napisze jak minęła pierwsza noc. No to ja cicho siedze i kciuki trzymam jeszcze ;) ale ciesze się ogromnie :) Quote
obraczus87 Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Kciuki dalej prosze trzymać. :) Quote
3 x Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 obraczus87 napisał(a):Kciuki dalej prosze trzymać. :) trzymamy :) Quote
Nikus Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 tak,tak trzymamy mocno :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Pyrdka Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Nowa pani Brutka bardzo fajna. Umowa spisana. Wysłać pocztą? Kciuki wskazane. Quote
obraczus87 Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Pyrdka napisał(a):Nowa pani Brutka bardzo fajna. Umowa spisana. Wysłać pocztą? Kciuki wskazane. Kochana bardzo Ci dziękuję :) umowe wyslij mi poczta, zaraz podam adres na Pw.. ale oczywiscie w wolnej chwili, nie spieszy sie :) Quote
obraczus87 Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Nikt nie pyta jak minęła noc Brutkowi?? :mad: :razz: Nie chcecie wiedzieć to nie :evil_lol: ------------------------------------------------------------------------------- No dobra, napiszę :cool1: Noc minęła super, już dzisiaj dwa razy był na spacerku. Apetyt Brutkowi dopisuje, ale Pani wie aby Go nie przekarmić. Ładnie śpi na swoim legowisku :) Troszkę jest jeszcze wystraszony, ale to normalne. Córka Go głaszcze, przytula - jest dobrze :) Quote
Recommended Posts