Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martusia, wiem, że mnie nie zabijesz za tego offa ;)

Proszę o głosy na mamę missieek, klik : [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/235228"][IMG]http://content.pimp-my-profile.com/i57/2/11/10/bn_fffbf0786b.png[/IMG][/URL]

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sandruś - no problem :loveu:

---------------------------------------------------------------

Miałam telefon ws. Brutka. Państwo znaleźli ogłoszenie w necie. W sobotę pojadą do hotelu z jednym ze swoich psów ( tym dominującym w stadzie ) na zapoznanie z Brutusem... Przez telefon Pani brzmiała bardzo fajnie. Mają 3 bernardyny, które mieszkają na podwórku. Wszystkie zostały adoptowane.
Brutek mieszkałby w domu. Z kotem. :evil_lol:

Jak wiadomo Brutek lubi czasami wystartować do innego psa... no nic, zobaczymy co będzie w sobotę. ;)

Posted

Niestety Państwo nie są już zainteresowani adopcją Brutusa.
Psiaki dogadały się, jednak Brutek ostro obszczekał całą rodzinę, co zostało odebrane jako brak dobrego wychowania.

Szukamy w takim razie dalej...

Prośba o wpłaty jednorazowe i bazarki - jest dalej aktualna :roll:

Posted

LILUtosi napisał(a):
No niestety Brutek nie lubi obcych. Nie wiem czy zapoznanie z człowiekiem nie byloby lepsze w domu.

Kluczowe było zapoznanie sie psiaków. Myślałam, że skoro DS ma 3 psiaki ze schroniska to zrozumie... mówiłam tez, że Brutek jest wycofany w pierwszym kontakcie, nie lubi obcych.. ale mniejsza już z tym :) znajdziemy inny domek :)

lilk_a napisał(a):
oj Brutek , Brutek, trzeba było powiedzieć ładnie " dzień dobry" .... a Brutus ma wydarzenie na fb ?

Miał wydarzenie, ale umarło... zero pomocy ze strony osób z FB... a teraz ja nie jestem w stanie prowadzic takiego wydarzenia...

Posted

lilk_a napisał(a):
no to może trzeba jeszcze raz zrobić ? rozejrzę się czy są tam jakieś dogoluby :)

Każda forma promocji Brutusa jest mile widziana :) tylko tak jak wcześniej napisałam, ja niestety nie będe w stanie prowadzić i aktualizować wydarzenia.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Niestety Państwo nie są już zainteresowani adopcją Brutusa.
Psiaki dogadały się, jednak Brutek ostro obszczekał całą rodzinę, co zostało odebrane jako brak dobrego wychowania.

przepraszam, ale usmialam się z tego :)

Psiak ich obszczekał i uznali to za brak dobrego wychowania :) hehe, dobre :)
moj pies też obszczekuje ludzi przy pierwszym spotkaniu.
Ale przecież - to są psy po przejściach - ludzie, tym bardziej tacy, którzy mają już psiaki ze schroniska - powinni to wiedzieć, że nie każdy psiak na dzien dobry wpadnie im w ramiona i będzie buziaki rozdawał.

Eh... Brutku, to widocznie nie był ten dom.

obraczuś, a ta Pani co podawałam Ci do niej nr, zadzwoniła jeszcze??

Posted

Akrum - podobno bardzo ich obszczekał. Może myśleli, że Brutek ich pożre w całości ;) nie każdy pies reaguje tak jak Brutek. Niektóre wpadaja człowiekowi w ramiona...

A ta Pani napisała mi, że zadzwoni w tym tygodniu.. no zobaczymy czy zadzwoni. Mam nadzieję/.

Posted

Ziutka napisał(a):
Martusia, wysyłam na pw zapytanie o Brutka ;)

:multi: ho ho - jak Ziutka robi ogłoszenia Brutuskowi to wszystko na dobrej drodze - jej przecież nie można odmówić, nie w tej chwili ;)

Posted

Livka napisał(a):
:multi: ho ho - jak Ziutka robi ogłoszenia Brutuskowi to wszystko na dobrej drodze - jej przecież nie można odmówić, nie w tej chwili ;)

No miejmy nadzieję, że będzie dobrze :)
A Brutek lubi koty ? Bo pani chce go do mieszkania/domu ale ma kota.