obraczus87 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Wrrrr mam problem ze swoją pocztą, więc Pani odpiszę później. :roll: Brutek nie ma problemu z kotami, u LILU przynajmniej nie zwracał na nie uwagi. Jednak wiele zależy też od kota.... Quote
piescofajnyjest Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 ciesze sie po cichutku........ Quote
Maciek777 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='obraczus87']A czy Brutek ma towarzystwo w boksie czy dalej jest sam?? :) Jest z małą sunią - Niunią i razem biegają:) Widzę, że dom się szykuje... piescofajnyjest - co to za wakacje sobie urządzasz?;) Quote
obraczus87 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Odpisałam Pani na maila. Zobaczymy. Fajnie, że Brutek ma towarzystwo :) Maćku a jak zachowanie Brutusa?? Czy do wszystkich osób z hotelu już sie przyzwyczaił? Obszczekuje kogokolwiek?? I jak z chodzeniem na smyczy? Ciągnie jeszcze?? :) Quote
obraczus87 Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Pani, która pytała o koty... nic nie odpisała. Pani, która miała dzwonić w tym tygodniu po przeprowadzce - milczy. Ziutka zrobiła chłopakowi nowe ogłoszenia - bardzo dziękuję Sandruś :loveu: Generalnie Brutek PILNIE szuka domu. Nie mamy pieniędzy na opłacenie grudnia... każda dodatkowa wpłata nawet drobna, mile widziana... Quote
Akrum Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 o kurcze... Martuś, gdybym miała z czego, to bym wpłaciła coś na Brutka, jednak nie mam już z czego :( Quote
__Lara Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='obraczus87']Pani, która pytała o koty... nic nie odpisała. Pani, która miała dzwonić w tym tygodniu po przeprowadzce - milczy. Ziutka zrobiła chłopakowi nowe ogłoszenia - bardzo dziękuję Sandruś :loveu: Generalnie Brutek PILNIE szuka domu. Nie mamy pieniędzy na opłacenie grudnia... każda dodatkowa wpłata nawet drobna, mile widziana... Masakra, przecież tyle tu cioteczek kiedyś było... Quote
Ziutka Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Kochani, szukamy kogoś do wizyty PA w Grodzisku Wlkp. ;) dla Brutka :) Quote
3 x Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ziutka napisał(a):Kochani, szukamy kogoś do wizyty PA w Grodzisku Wlkp. ;) dla Brutka :) a gdzie to ? ;) edit. juz wiem może personalnie napisac do dziewczyn z Nowego Tomyśla? albo do dziewczyn z Wolsztyna? Quote
Ziutka Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 3 x napisał(a):a gdzie to ? ;) A nie mam pojęcia :eviltong: podobno 20 km od Nowego Tomyśla ;) Quote
Aryste Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 dajcie w tytule watku ze szukacie kogos do pa i podajcie okolice... trzeba szybko znalezc kogos i kuc zelazo poki gorace! Quote
Juldan Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Poczekajcie na Pyrdkę lub Akrum- One są z NT, pewnie się zgodzą zrobić wizytę pa;) Maciek, a może Ty się wybierzesz? Najlepiej znasz Brutka:) Quote
sylwija Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 się dzieje ;) to ja nieśmiało trzymam kciuki.. Quote
Ziutka Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Aryste napisał(a):dajcie w tytule watku ze szukacie kogos do pa i podajcie okolice... trzeba szybko znalezc kogos i kuc zelazo poki gorace! Marta wyjechała i nie ma jak zmienić tytułu przez weekend. Chyba, że zacznie jej działać net to wtedy. Juldan napisał(a):Maciek, a może Ty się wybierzesz? Najlepiej znasz Brutka:) Maćku - a Ty masz daleko do Grodziska Wlkp ? sylwija napisał(a):się dzieje ;) to ja nieśmiało trzymam kciuki.. Trzymaj Sylwuś i nie puszczaj ;) Quote
Maciek777 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='obraczus87']Maćku a jak zachowanie Brutusa?? Czy do wszystkich osób z hotelu już sie przyzwyczaił? Obszczekuje kogokolwiek?? I jak z chodzeniem na smyczy? Ciągnie jeszcze?? :) Potrafi być spokojny, ale jest już podobny, jakiego go widziałem u LILU - duże szczenie:roll: Potrafi obszczekać, ale jak sie jest z nim na placu to ostatnio nie szczekał. Mam nadzieję, że tamten incydent był jednorazowy bo szkoda żeby przez takie coś znowu stracił szansę:( Na smyczy ciągnie, ale po korekcie jest chwila przerwy i tak w kółko:) Teraz Brutusek mieszka z Niunią: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229289-Niunia-po-wypadku-przebywa-w-hoteliku-Prosimy-o-wsparcie%21 [quote name='Juldan']Maciek, a może Ty się wybierzesz? Najlepiej znasz Brutka:) [quote name='Ziutka']Maćku - a Ty masz daleko do Grodziska Wlkp ? Mam niecałe 30 km, ale jest mały problem. Znam teorię, ale nigdy nie robiłem wizyty PA:roll: Quote
Ziutka Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Maciek777 napisał(a): Mam niecałe 30 km, ale jest mały problem. Znam teorię, ale nigdy nie robiłem wizyty PA:roll: To poczekamy na Akrum i Pyrdkę, może któraś z nich może z Tobą pojechać ;) Quote
Ziutka Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Oczywiście zapomniałam dopisać, że koszty paliwa zostaną zwrócone :) Quote
piescofajnyjest Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 ale sie ciesze strasznie!!!!!!!!!!!!!:multi: Maciek-ech....gdybys Ty wiedzial;) Quote
Maciek777 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Ziutka napisał(a):To poczekamy na Akrum i Pyrdkę, może któraś z nich może z Tobą pojechać ;) Zobaczymy przede wszystkim co dzisiaj Państwo powiedzą jak Brutuska zobaczą:) piescofajnyjest napisał(a):ale sie ciesze strasznie!!!!!!!!!!!!!:multi: Maciek-ech....gdybys Ty wiedzial;) Znaczy Karaiby czy Syberia?;) Quote
Ziutka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Maciek777 napisał(a):Zobaczymy przede wszystkim co dzisiaj Państwo powiedzą jak Brutuska zobaczą:) No to kciuki trzymamy i czekamy na wieści :) Quote
piescofajnyjest Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 trzymamy caly czas!!!!!!!!! .....Polska:loveu: Quote
Akrum Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 A ja już wiem, że Państwu się Brutek bardzo spodobał i czekają teraz na wizytę przedadopcyjną, na którą jeśli Maciek moglby pojechać z którąś z nas 0 byłoby super, bo najlepiej wie jaki jest Brutusek i czego potrzebuje :) Quote
Recommended Posts