Monika z Katowic Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Od lipca daję 5 zł deklaracji stałej dla Maxa. To bardzo dobra akcja amico! Roześlij pw z takim tytułem : "Tylko 5 zł - akcja na maxa" :) Quote
__Lara Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Hooooooooooop!!!! Chociaż 5 zł uratuje Maxa! Cioteczki, ja wpłacę coś jednorazowo, podajcie nr konta. Quote
kami_23 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ja zrobiłam kilka dni temu przelew ze swoją deklaracją, ale widzę, że jeszcze nie doszedł... Quote
amica Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='mmd']Wpłaciłam 6 x 10. Poprawię statystyki ;) Hurrra!!!!:multi::multi::multi: Bardzo, bardzo dziękuję WSZYSTKIM WSPIERAJĄCYM NASZĄ AKCJĘ!!!! Przed nami trudny tydzień- trzeba finalnie złapać Maxa, odwiedzić z nim weta a następnie odwieźć bezpiecznie do Czarodziejki:)! Pełna mobilizacja!!!!:cool3: Quote
Monika z Katowic Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='amica']Hurrra!!!!:multi::multi::multi: Bardzo, bardzo dziękuję WSZYSTKIM WSPIERAJĄCYM NASZĄ AKCJĘ!!!! Przed nami trudny tydzień- trzeba finalnie złapać Maxa, odwiedzić z nim weta a następnie odwieźć bezpiecznie do Czarodziejki:)! Pełna mobilizacja!!!!:cool3: Trzymamy kciuki!!!! Quote
Isadora7 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Kciuki trzymane moje i 12 jamniczych łapek wspomagamy Quote
majqa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Dogrywaj Amiś resztę, rozsyłaj dane wpłatowe, a ja czekam na wieści, jakie są Twoje dyspozycje. :-) Quote
ketunia Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Maxiu daj się psiaku złapać. Czeka cię lepsze życie. Trzymam kciuki. Quote
Szarotka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Przychodze bardzo zadko bo mam gosci na stanie. Quote
amica Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [quote name='__Lara']Ja tylko 10zł :( Jakie tylko, dla Maxa to bardzo dużo, dlatego ogromnie dziękuję!!!!!:loveu: [quote name='Szarotka']Przychodze bardzo zadko bo mam gosci na stanie. Każda wizyta jest dla nas wielką radością, teraz cioteczka szarotka ma zdecydowanie taryfę ulgową skoro zajmuje się gośćmi:) ;) A ja w trakcie dogrywania szczegółów jak to Majqa napisała :) Quote
andegawenka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 No to jeszcze mnie dopisać proszę - 20 zł. jako stałe Quote
amica Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [quote name='andegawenka']No to jeszcze mnie dopisać proszę - 20 zł. jako stałe Yupiiiiii!!!!!!!!!!!!!! Nawet nie wiesz cioteczko jaką radość mi sprawiłaś!!!!!! A jaką MAx bedzie miał jak trafi wreszcie do Czarodziejki! Quote
Czarodziejka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Wietrzę apartamenty dla Maxia - buda z sypialką mu się trafiła. Na razie sam będzie użytkował. Quote
Szarotka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Czarodziejka napisał(a):Wietrzę apartamenty dla Maxia - buda z sypialką mu się trafiła. Na razie sam będzie użytkował. Szkoda, ze Max sie nie nadaje na nauczyciela dla Groma, bo ten to taki nieokrzesany, ze szkoda mowic.................. Quote
Mysza2 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Witaj Maxiu i zbieraj kaskę na lepsze życie. Przy okazji zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/187267-Filmy-na-DVD-dla-Tofika-z-urwan%C4%85-%C5%82apk%C4%85-i-dwa-psiaczki-z-karceru Quote
Czarodziejka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Szarotka napisał(a):Szkoda, ze Max sie nie nadaje na nauczyciela dla Groma, bo ten to taki nieokrzesany, ze szkoda mowic.................. Nawet nie będę próbować zapoznać panów bliżej ;) Quote
Szarotka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 shirrrapeira napisał(a):Poproszę numer konta wpłacę 10 zł. Wielkie dzieki w imieniu Maxa :):) Quote
Recommended Posts