amica Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='Nadalle']Mimo wszystko jestem z Wami i trzymam kciuki caały czas. [SIZE=2] Bardzo Wam dziękuje, to wsparcie i Wasza obecność jest bardzo ważna i pomaga mi ładować akumulatory! Quote
ranias Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Maxiu, Maxiu, co ty chłopie wyprawiasz? Tylu ciotkom ciśnięcie podnosisz ;-) Quote
bela51 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Kibicuje Waszej akcji z całego serca. Musi sie w koncu udac. Quote
Mysza2 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Zajrzyjcie proszę bardzo potrzebne stałe deklaracje http://www.dogomania.pl/threads/187934-Niewidomy-ONek-ma-czas-do-soboty-26.06.-Czy-zd%C4%85%C5%BCymy-Potrzebne-deklaracje Quote
amica Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Hej wszystkim, nie wiem czy dziś coś wskuram po pracy bo kończę dopiero o 20.00, ale jutro mam zamiar trochę ponaśladować tropicielkę psów i będę szukać Maxa.:roll: Wszystkie Wasze dotychczasowe deklaracje są bardzo ważne. Na pewno się niesamowicie przydadzą jak tylko Max łaskawie się pojawi., Wczoraj był widziany przez jedną z zaprzyjaźnionych mieszkanek Aleksandrowa na ul. Zielonej, ale niestety zawołany po imieniu podobno uciekł jak rakieta. Trudny przypadek z tego naszego Maxia. Teraz "wolność-włóczęgostwo" mu nie dokucza, ale jak przyjdzie jesień, deszcz i naprawdę zimne noce to zacznie być poważnie. To już 8 letni psiak, nie będzie łatwiej, tylko coraz trudniej. Dlatego nie możemy się poddawać. Quote
shirrrapeira Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Mam nadzieję, że będzie dobrze, że da się złapać to bardzo uparte stworzonko... Quote
Monika z Katowic Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Oj! Oj! Łatwo nie jest i nie będzie... Max TAK kocha wolność. Quote
amica Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Oj! Oj! Łatwo nie jest i nie będzie... Max TAK kocha wolność.[/QUOTE] Bardzo bym chciala aby MAx był równocześnie wolny i bezpieczny. Myślę, ze u Czarodziejki będzie mu bardzo dobrze. Moim marzeniem jest znaleźć mu dom z ogrodem, żeby miał namiastkę tej swojej wolności. Jak tylko będe miała jakies newsy od razu napisze. Quote
majqa Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Nie tracę nadziei Amico... Buziaki weekendowe... :-) Quote
rytka Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 poczytuje sobie watek i max przypomina mi mojego psa z dziecinstwa dzekiego-trafil do nas bo często uciekal i nie dawał sie zlapac swojej rodzince z miasta.Doszli do wniosku,ze u nas na wsi bedzie mu lepiej .czuł sie wlascicielem calej wsi i wszystkich zwierzat -nic nie mogło mu umknać wybrał sobie za stanowisko dowodzenia miejsce na rostaju dróg-tak zeby monitorowac cala wies.mozna by pomyslec,ze my mu do szczęścia nie bylismy potrzebni on sie uwazal za 'żywiciela i obronce'rodziny codziennie przynosil nam'jedzenie'kosci,jakies resztki,jajka,nawet kilka razy cale kielbase i 2 prosiaki(wieksze od niego)przyniosł tez małego kota i piskle szpaka-te dwa ostatnie zywe:)nigdy nie wrocil z pustym pyskiem-w ostatecznosci jak nie miał nic przygotwane to w panice chwytal chociaz pudelko od papierosow cokolwiek.radził sobie wiedzial kiedy uciekac a kiedy stawac do walki-słabsze psy gnebil przed silniejszymi uciekał.Jednak noce spedzał pod kołką w łózku,kazal sie pielęnować jak był chory, glaskać.Miał swoja przystan i jednoczesnie czuł sie wolny . Quote
ranias Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Maxiu miłujący wolność, daj się złapać miłującym ciebie :-) Quote
Monika z Katowic Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Mizianki wirtualne dla Maxa - "miłującego wolność". Może w końcu uda się Go złapać... Quote
amica Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 W ten weekend niestety nie mogłam jechać do Aleksandrowa z powodów rodzinnych ale jadę jutro i na pewno napiszę jaki będzie rezultat wyprawy. Właśnie taki dom o jakim pisze rytka przydałby się Maxowi, gdzie miałby wolność ale i ciepły kąt! Żaden pies nie powinien błąkać się bezpańsko! Quote
wojtuś Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 I ja trzymam Amico by udało się złapać Maxa;) poleciało 10 zł dekl. Z pozdrowieniami:) Quote
amica Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='wojtuś']I ja trzymam Amico by udało się złapać Maxa;) poleciało 10 zł dekl. Z pozdrowieniami:)[/QUOTE] Dziękuję! Dziś wreszcie moje wysiłki nie poszły na marne. Znalazłam Maxia. Poneważ pojechałąm prosto po pracy czyli o 20.00 to wróciłam dopiero pół godziny temu. Jestem padnięta dlatego relacje zdam Wam jutro jak tylko usiąde do kompa. Mam kilka fotek:) Napiszę tylko że Max jest cały i wyglądał na zdrowego, co mnie podniosło na duchu, bo już się zaczęłam martwić po ostatniej neudanej próbie wytropienia go. Zatem do jutra, dobranoc * Quote
Nadalle Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Zapowiada się dobrze... Oby było jeszcze lepiej. Quote
viola005 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 och Amica, dokonalas tego! gratulacje! czekam na szczegoly jak juz przyjdziesz do siebie po tej akcji tropienia i lapania "malego skubanca" Quote
Recommended Posts