Szarotka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Tego to chyba nikt nie wie???czy jest wykastrowany??? Zastanowie sie czy moge cos dac Maxowi. Stale mi ktos przybywa ............... Quote
Szarotka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Zeby uzbierac deklaracje, trzeba namowic pare ciotek (najlepiej znajomych i wyslac po ok. 50 pw im wiecej tym lepiej:):) Quote
majqa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Sądzę, że nie jest ciachnięty ale na bank Amica to sprawdzi. :-) Wielkie podziękowania Czarodziejko! :-) Quote
Szarotka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Czarodziejka napisał(a):Może wystarczy zajrzeć między łapy? ;) Napewno Czarodziejko, ale to juz musi zrobic amica :):) Quote
Szarotka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Wsadzilam blagalny odzew na dwa watki gdzie sie psiaki wyadoptowaly, bo po Gapciu bedzie spadek, moze sie ciotki podziela z Maxem. Quote
andegawenka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Szarotka napisał(a):Wsadzilam blagalny odzew na dwa watki gdzie sie psiaki wyadoptowaly, bo po Gapciu bedzie spadek, moze sie ciotki podziela z Maxem. Ciotka zatkana, ale stawiam się....ile tych bied jeszcze przybędzie:shake::-( Quote
Szarotka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='andegawenka']Ciotka zatkana, ale stawiam się....ile tych bied jeszcze przybędzie:shake::-( Ja wlasnie mysle, ile moge dac????cos dam, ale jeszcze nie wiem ile, musze policzyc, bo Henio ma klopoty finansowe, wiec chce jemu tez dac ekstra. Dla kazdej uratowanej bidy warto przyjsc na watek. Quote
andegawenka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='Szarotka']Ja wlasnie mysle, ile moge dac????cos dam, ale jeszcze nie wiem ile, musze policzyc, bo Henio ma klopoty finansowe, wiec chce jemu tez dac ekstra. Dla kazdej uratowanej bidy warto przyjsc na watek. Szarotko ręce opadają serce pęka.... Quote
bela51 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Przyszłam na watek, ale nie dam rady nic zadeklarowac. Sonia wraca z przechwalonego domu... Quote
Szarotka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 andegawenka napisał(a):Szarotko ręce opadają serce pęka.... Rece niech nie opadaja tylko blagalne pw wysylaja :):) Max bardzo prosi o maly grosik Kazda nowa ciotka na watku Maxa na wage zlota :):) Quote
Szarotka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='__Lara']Jestem i ja. Podnosić będę :( [quote name='andegawenka']Witajcie No i jest super :):) Max napewno sie ucieszy :):) Quote
__Lara Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 :D biedny piesek, stracił psich przyjaciół i swoją właścicielkę w jednej chwili :( stracił wszystko :( Quote
Szarotka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 To sie cieszymy. Czekamy na jakies wiesci od amici co dalej z malym ??? Quote
Isadora7 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 O to w takim gronie fajna impra się szykuje :):):) Quote
Szarotka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ja mam pomysl, na super zabawe ;) kazdy wysle 30 pw. o deklaracje ;) moge wymyslec tekst. Malemu by sie kasa przydala. No i co fajna zabawa ??? Quote
amica Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Szarotka napisał(a):Ja mam pomysl, na super zabawe ;) kazdy wysle 30 pw. o deklaracje ;) moge wymyslec tekst. Malemu by sie kasa przydala. No i co fajna zabawa ??? Super pomysł! Quote
amica Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Dziś jade do Aleksandrowa. Trzymajcie kciuki! Quote
Recommended Posts