Isadora7 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 majqa napisał(a):Nockowo dźwigamy wędrownika... Wesprę ramieniem :):):) Quote
amica Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Zwróciłam się o pomoc do koleżanki z Łódzkiej Straży dla Zwierząt. Powiedziała, że postara się pomóc, ale z uwagi na długi weekend bardzo dużo ludzi powyjeżdżało (ona też) i muszę cierpliwie poczekać do poniedziałku. Na szczęście została wyrażona chęć pomocy i myślę, że jak ktoś ze Straży nam pomoże to jakoś sobie poradzimy. Teraz najbardziej martwi mnie tak mała ilość stałych deklaracji:( To naprawdę cud, że udało się nam w tak krótkim czasie załatwić hotelik i że cena za pobyt MAxa jest tak rozsądna! Może choć po 5 zł da radę jak cioteczki jednorazowo na przemian będą wrzucały do Maxowej skarpetki. Quote
amica Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Póki co podnosimy! Gdzie te deklaracje? :( :( Quote
amica Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Maxiu drogi mam nadzieje, że nic złego Cię dziś nie spotkało. Dobrze że dziś nie padało. Oby tylko udało się uzbierać deklaracje. Quote
Szarotka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Dam 5 zl. bo naprawde mam cale tlumy. Jak sie cos zwolni to doloze. Quote
amica Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Każde 5 zł jest na wagę złota! Bardzo dziękujemy szarotko! Oby jak najwięcej takich pomocnych deklaracji. Już teraz wiem, że będziemy mogły liczyć na pomoc Straży dla Zwierząt w załapaniu Maxa. Teraz musimy dograć szczegóły. Quote
kathrby Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 amica napisał(a):Każde 5 zł jest na wagę złota! Bardzo dziękujemy szarotko! Oby jak najwięcej takich pomocnych deklaracji. Już teraz wiem, że będziemy mogły liczyć na pomoc Straży dla Zwierząt w załapaniu Maxa. Teraz musimy dograć szczegóły. Jeśli nie wzgardzicie moimi 5 zł, to ja również dorzucę tyle na deklaracje stałe :) Quote
andegawenka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='kathrby']Jeśli nie wzgardzicie moimi 5 zł, to ja również dorzucę tyle na deklaracje stałe :) Quote
amica Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Max nadal na ulicy, mamy problemy ze złapaniem psiaka. Nie jest zbyt chętny do współpracy, widać ze bardzo się nas boi i dlatego ucieka. Drogie cioteczki - ogłaszam akcje 5 zł dla Maxa!!!!! Wiem, że większość z Was jest zapchana deklaracjami po uszy, dlatego proszę o rozważenie podarowania Maxiowi tylko i jednocześnie aż 5 zł deklaracji stałej, choćby na czas wakacji. Bardzo liczymy na to, że uda się nam znaleźć dla niego odpowiedni stały dom i że deklaracje już nie będą mu potrzebne. Jednak nie pozwólmy by do tego czasu spał na chodniku - będąc na ulicy może nie doczekać wymarzonego domku... :-( Quote
a.piurek Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Oki od czerwca przyłączam się do akcji 5 zł na Maxa Quote
ulvhedin Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Ja tez sie przylacze,i mimo, ze jestem daleko od polski nie bardzo moge sledzic watek to nie zapomne 10 czerwca przelac 15 zl na tego biedaka. Quote
amica Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 ulvhedin napisał(a):Ja tez sie przylacze,i mimo, ze jestem daleko od polski nie bardzo moge sledzic watek to nie zapomne 10 czerwca przelac 15 zl na tego biedaka. a.piurek napisał(a):Oki od czerwca przyłączam się do akcji 5 zł na Maxa Wspaniale!!!!!!!!! Yuhu!!!!:multi::multi::multi:;) Quote
Recommended Posts