Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

viola005 napisał(a):
Amica, przepraszam ze tak pozno sie zglaszam na Twoje zaproszenie, ale nie nadazam ze wszystkim. Dla Maxa deklaruje 25zl miesiecznie, przyslij mi nr konta na pw. Zycze powodzenia w akcji odlawiania, serdecznie pozdrawiam.

Bardzo dziękuję za przybycie i za cudowną deklarację!!!
Kciuki bardzo potrzebne.:)

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Havanka napisał(a):
Amica, ja wciąż nie mam nr konta. Proszę w wolnej chwili prześlij mi na PW.

Dziękuje za przypomnienie, już wysłałam!

Posted

Miejmy nadzieje, ze Maxiu da sie "odlowic". Biedny, nie wie, ze to dla jego dobra.
Cioteczki, prosze, zajrzyjcie na watek z mojego ostatniego banerka. Tragedia nie tylko psa, ale i dziewczyny. Bardzo Jej wspolczuje. Podnoszenie watku moze pomoc, a nuz znajdzie sie jakies serduszko...

Posted

WiolaRude napisał(a):
Amica w ramach stricte informacyjnych....w sobotę i w niedzielę są dni Aleksandrowa, więc będzie zamieszanie, Max może być znowu wystraszony. Pozdrawiam

Nie bądźmy złej myśli. Pan Zbyszek ma duże doświadczenie i ja w niego wierze! Jutro tak czy siak próbujemy i naprawdę ja jestem dobrej myśli!
Niech wszyscy trzymają mocno kciuki!!!

Posted

Akcja się przeciąga w czasie. Miejsce dla Maxa zaklepane, ale w niedzielę 27.06 wyjeżdżam na kilka dni zawieźć dziecko do mamy na wakacje. Psami zajmie się rodzina, ale nie ma możliwości dowozu psa pod moją nieobecność. Mam nadzieję, że schwytanie Maxa i czas późniejszego pobytu na obserweacji w lecznicy zbiegną się z moim powrotem. No chyba, że przeczytam, że nasz terrorysta wciąż na wolności ;)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Akcja się przeciąga w czasie. Miejsce dla Maxa zaklepane, ale w niedzielę 27.06 wyjeżdżam na kilka dni zawieźć dziecko do mamy na wakacje. Psami zajmie się rodzina, ale nie ma możliwości dowozu psa pod moją nieobecność. Mam nadzieję, że schwytanie Maxa i czas późniejszego pobytu na obserweacji w lecznicy zbiegną się z moim powrotem. No chyba, że przeczytam, że nasz terrorysta wciąż na wolności ;)

Droga Czarodziejko bardzo dziękuje za informację!!! Będziemy musieli się jakoś zgrać z twoim wyjazdem.
Z przyczyn technicznych (obchody Dni Aleksandrowa na ulicach miasteczka) musieliśmy przesunąć całą akcję z Panem Zbyszkiem na jutrzejsze wczesne godziny poranne
Jesteśmy umówieni, zwarci i gotowi. Teraz tylko Max musi chcieć troszkę nam pomóc. Lecznica powiadomiona i również gotowa do współpracy.
Nie będę owijać w bawełnę, przydałoby się nam po prostu TROCHĘ SZCZĘŚCIA:)!

Posted

amica napisał(a):
Droga Czarodziejko bardzo dziękuje za informację!!! Będziemy musieli się jakoś zgrać z twoim wyjazdem.
Z przyczyn technicznych (obchody Dni Aleksandrowa na ulicach miasteczka) musieliśmy przesunąć całą akcję z Panem Zbyszkiem na jutrzejsze wczesne godziny poranne
Jesteśmy umówieni, zwarci i gotowi. Teraz tylko Max musi chcieć troszkę nam pomóc. Lecznica powiadomiona i również gotowa do współpracy.
Nie będę owijać w bawełnę, przydałoby się nam po prostu TROCHĘ SZCZĘŚCIA:)!

Poprawka: wtorkowe godziny poranne. Mój błąd przepraszam. Już mi się z tego wszystkiego troszkę poplątało.

Posted

Sprawa złapania Maxa się przeciąga, plan pierwotny zakładał inny przebieg wydarzeń, ale musimy się mierzyć z tym jaka jest aktualna sytuacja.
Jutro podejmiemy z Panem Zbyszkiem próbę wyśledzenia następnie schwytania Maxia.
Bardzo zależy mi żeby wreszcie się udało!!! Dziękuję wszystkim, którzy cały czas kibicują każdorazowej próbie!!! Nie jest to łatwe zadanie, ale tym większa będzie radość jak wreszcie się nam powiedzie.
życzę wszystkim dobrej spokojnej nocki. Zmykam spać bo jutro o świcie trzeba wstać z pełnią sił do działania!

Posted

Opowiem Wam coś ciekawego w temacie wabienia faceta. W zasadzie to już powiedziałem - wiecie czym ? .... no ..... zapachem dziewczyny. Tak się wtedy ułożyło, że wzięty na wacik zapach 'kobiety' zrobił swoje i to w ciągu jednego dzionka. Potem Palmer i błogi sen o ....... kobitkach. Tylko skąd tu teraz 'kobitkę' w potrzebie. Może jakiś 'złoty technik' znaczy zootechnik coś wymyśli. ...... No bardzo przepraszam wszystkich zniesmaczonych - w takiej sprawie wszelkie metody dozwolone :eviltong: .

Posted

Tak, zaczynamy już myśleć o wszystkich możliwych dostępnych i trudno dostępnych środkach.
Dziś od bardzo wczesnego ranka przemierzaliśmy z Panem Zbyszkiem ulice, uliczki, drogi polne i wszystko pozostałe co jest w Aleksandrowie.
Efekt znów bardzo niezadowalający. Tym razem nawet się na niego nie natknęliśmy. Byliśmy bardzo rozczarowani i trochę smutni, ale Pan Zbyszek mnie pocieszał, że po kilka psów jeździł po 6 razy a czasem to trzeba i więcej. Prosił żeby nie załamywać rąk, tylko konsekwentnie i cierpliwie robić swoje aż się uda.
Dlatego zgodnie z zaleceniem Pana Zbyszka, odbudowuje w sobie wiarę i optymizm potrzebne mi do kolejnego podejścia, które z pewnością nastąpi jeszcze w tym tygodniu. Tak jak pisała Czarodziejka Max może przyjechać po jej powrocie tj. po 27 czerwca, byłoby wspaniale gdyby do ego czasu było już po wszystkim. Wszystkie deklaracje będą automatycznie przesunięte o jeden miesiąc do przodu!
Jeszcze raz wielkie dzięki za Wasze wsparcie w każdej postaci!
Zaglądajcie do Maxa, a nóż okaże się że mam dla Was dobre wieści!