amica Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 polubek napisał(a):a ja jeszcze nie dostałam nr konta Już wysyłam :) Dobranoc cioteczki ;* Jutro ciąg dalszy walki o lepsze jutro dla Maxa! Quote
Laura1108 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Witaj Maxiu jestem na zaproszenie Amica :) przykro mi ale jedynie podnieść mogę bo krucho z kasiorką ale jak tylko zasili się moje konto dokonam stałych deklaracji i mamy też Fredzia ( zwrot z adopcji ) wówczas postaram się coś uskrobać . Maxiu do góry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
amica Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Laura1108 napisał(a):Witaj Maxiu jestem na zaproszenie Amica :) przykro mi ale jedynie podnieść mogę bo krucho z kasiorką ale jak tylko zasili się moje konto dokonam stałych deklaracji i mamy też Fredzia ( zwrot z adopcji ) wówczas postaram się coś uskrobać . Maxiu do góry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Obecność na wątku też jest bardzo potrzebna, dlatego dziękuję ogromnie za przybycie. Quote
amica Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 __Lara napisał(a):hooooooooooooooooop Dziękuje Lara za regularne podnoszenie. Quote
__Lara Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 amica napisał(a):Dziękuje Lara za regularne podnoszenie. ;) trzeba coś robić :( Quote
Mysza2 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Do góry Maxiu zbieraj pieniążki na DT i daj się złapać cioteczkom Quote
Pies Wolny Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 A może by tak Pana Palmera poprosić, albo odpowiednik ?. A to Kazik-Łazik uniwersalny, Maxem zwany. Poproszę numerek na PW. Quote
Szarotka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Mysza2 napisał(a):Do góry Maxiu zbieraj pieniążki na DT i daj się złapać cioteczkom Ile jeszcze brakuje ??? Quote
polubek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Szarotka napisał(a):Ile jeszcze brakuje ??? szrotka nie dopytuj się tak tylko mykaj na żebry dla maxia :evil_lol: Quote
amica Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Bardzo dziękuję za obecność wszystkim dogo-cioteczkom i wujkom:) Jutro zaktualizuje pierwszy post odnosnie wpłat i napiszę ile dokładnie nam brakuje. Pozdrawiam Was bardzo mocno! Quote
Szarotka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 polubek napisał(a):szrotka nie dopytuj się tak tylko mykaj na żebry dla maxia :evil_lol: Polubku mam gosci z Polski i naaaaaaaaaaaaprawde nie mam czasu. Pytam sie, zeby wiedziec. Quote
Czarodziejka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Miejsce dla Maxa trzymam, więc jeżeli nic się nie zmieni i nikt go nie weźmie to może do mnie przyjechać. Quote
amica Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Czarodziejka']Miejsce dla Maxa trzymam, więc jeżeli nic się nie zmieni i nikt go nie weźmie to może do mnie przyjechać. Nic się nie zmienia Czarodziejko, bardzo prosimy o trzymanie miejsca dla Maxa. [SIZE=2]Cały czas pozostaje kwestia gdzie Max miałby przeczekać okres zaszczepienia i odrobaczenia. Z uwagi na jego wielki strach przed ludźmi nie tylko kwestia złapania go jest kłopotliwa, chodzi o to żeby nie zmieniał co chwile miejsca. Quote
amica Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Dziś sprawdzałam konto, ale na póki co wpłynęły tylko te pieniążki, które są wymienione w 1 poście we wpłatach. Jednak z ogromną wdzięcznością za pozostałe deklaracje czekam z nadzieją i uśmiechem na pozostałe wpłaty. :oops::loveu::oops::loveu::oops::loveu: Quote
polubek Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 amica od mnie dopiero po 10 konto świeci pustkami Quote
amica Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='polubek']amica od mnie dopiero po 10 konto świeci pustkami NIE MA PROBLEMU!!! Sprawdzam codziennie, aby każdy na bieżąco miał wgląd we wpłaty na Maxia, żeby łatwiej było nam określić aktualną sytuację finansową, Wiem, że na dogo-cioteczkach można polegać i że jak już się zadeklarowały to pieniążki będą:):loveu: Jeszcze raz gorąco dziękuję wszystkim, którzy wspierają Maxa i nasze staranie o wyciągnięcie go z bezdomności. ZACHĘCAM WSZYSTKICH DO WŁĄCZENIA SIĘ DO AKCJI - 5 ZŁ DLA MAXA ;) Quote
Isadora7 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 __Lara napisał(a):Podniosę Maxa!!! i ja też na dobranoc Quote
Recommended Posts