Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Juz zalozylam watek w dziale transportowym, wrzucilam tez info na watku transportowym, Mureczka kochana tez pyta czy ktos moze sie wybiera w okolice Krakowa.

Super:loveu:
Bambo szykuje ci się domek:lol:

Posted

Ja w te niedzielę planuję wybrać się do Krakowa. WAW-KRK-WAW. Nie mam możliwości dojechać po psiaka, więc wchodzi w grę dowiezienie go do Warszawy. Wybieram się z jednym małym i spokojnym psiakiem, więc koszt paliwa byłby rozłożony na pół.

Posted

elmira napisał(a):
Ja w te niedzielę planuję wybrać się do Krakowa. WAW-KRK-WAW. Nie mam możliwości dojechać po psiaka, więc wchodzi w grę dowiezienie go do Warszawy. Wybieram się z jednym małym i spokojnym psiakiem, więc koszt paliwa byłby rozłożony na pół.

A to ten sam psiak o ktorym jostel5 mowila?

Posted

a ktorędy będziesz jechać z wawy do krakowa? może by podrzucić ba,bo gdzies na trase tobie?

PS. walcze z upartym netem ale chwilami będe sie ppojawiac, w weekend sprobuje ogarnąc zalegle bazarki i ogolnie wszystko zauktualizowac

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']a ktorędy będziesz jechać z wawy do krakowa? może by podrzucić ba,bo gdzies na trase tobie?

PS. walcze z upartym netem ale chwilami będe sie ppojawiac, w weekend sprobuje ogarnąc zalegle bazarki i ogolnie wszystko zauktualizowac

Będę jechała ok.4-5 rano, żeby nie męczyć psów w upale. Jadę przez Radom, Kielce.

[quote name='Murka']No właśnie, bo wieźć Bamba do Wawki nie ma sensu, mamy bliżej do Krakowa ;)

PIRANHA ja chyba gatki dla mojej Hańci wygrałam gdzieś :roll:

Faktycznie już lepiej zawieźć go do Krakowa, bo praktycznie ta sama droga co do Warszawy. Nie skojarzyłam, że jesteś z Janowa Lub.

Oczywiście ja mogę pojechać inną trasą, żeby psiaka zabrać.

Posted

elinka napisał(a):
Dziewczyny, nie pilotuję tego wątku, ale gdyby Bambo miał już swój domek to bardzo proszę o króciutkie info na wątku 25domków. Bambo jest tam wklejony na stronie 4 w poście#39.

Jak tylko Bambo pojedzie to oczywiście wpiszę informację:lol:

Posted

elmira, a dokąd maksymalnie mogłabyś naciągnąć trasę (w naszą stronę?), bo rozumiem, że przez Janów Lub. nie dasz rady podjechać? :evil_lol:

Energy, te gatki to takie sporo na wyrost, więc spokojnie mogą sobie poczekać ;)

Posted

No ja cierpliwie czekam, ale nic mi do głowy nie przychodzi jakby Bambo można tutaj przewieźć. Już sama próbuję coś wykombinować ale chętnych na wycieczkę brak.