furciaczek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Juz zalozylam watek w dziale transportowym, wrzucilam tez info na watku transportowym, Mureczka kochana tez pyta czy ktos moze sie wybiera w okolice Krakowa. Quote
Energy Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 furciaczek napisał(a):Juz zalozylam watek w dziale transportowym, wrzucilam tez info na watku transportowym, Mureczka kochana tez pyta czy ktos moze sie wybiera w okolice Krakowa. Super:loveu: Bambo szykuje ci się domek:lol: Quote
elmira Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ja w te niedzielę planuję wybrać się do Krakowa. WAW-KRK-WAW. Nie mam możliwości dojechać po psiaka, więc wchodzi w grę dowiezienie go do Warszawy. Wybieram się z jednym małym i spokojnym psiakiem, więc koszt paliwa byłby rozłożony na pół. Quote
furciaczek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 elmira napisał(a):Ja w te niedzielę planuję wybrać się do Krakowa. WAW-KRK-WAW. Nie mam możliwości dojechać po psiaka, więc wchodzi w grę dowiezienie go do Warszawy. Wybieram się z jednym małym i spokojnym psiakiem, więc koszt paliwa byłby rozłożony na pół. A to ten sam psiak o ktorym jostel5 mowila? Quote
furciaczek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 To ja zaraz sie zapytam czy czasem od Murki ktos sie nei wybiera do Wawki w tym czasie. Quote
sacred PIRANHA Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 a ktorędy będziesz jechać z wawy do krakowa? może by podrzucić ba,bo gdzies na trase tobie? PS. walcze z upartym netem ale chwilami będe sie ppojawiac, w weekend sprobuje ogarnąc zalegle bazarki i ogolnie wszystko zauktualizowac Quote
Murka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 No właśnie, bo wieźć Bamba do Wawki nie ma sensu, mamy bliżej do Krakowa ;) PIRANHA ja chyba gatki dla mojej Hańci wygrałam gdzieś :roll: Quote
elmira Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']a ktorędy będziesz jechać z wawy do krakowa? może by podrzucić ba,bo gdzies na trase tobie? PS. walcze z upartym netem ale chwilami będe sie ppojawiac, w weekend sprobuje ogarnąc zalegle bazarki i ogolnie wszystko zauktualizowac Będę jechała ok.4-5 rano, żeby nie męczyć psów w upale. Jadę przez Radom, Kielce. [quote name='Murka']No właśnie, bo wieźć Bamba do Wawki nie ma sensu, mamy bliżej do Krakowa ;) PIRANHA ja chyba gatki dla mojej Hańci wygrałam gdzieś :roll: Faktycznie już lepiej zawieźć go do Krakowa, bo praktycznie ta sama droga co do Warszawy. Nie skojarzyłam, że jesteś z Janowa Lub. Oczywiście ja mogę pojechać inną trasą, żeby psiaka zabrać. Quote
AgusiaP Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ojojoj super wiadomości. Bambo będzie miał domek. A ja miałam wpłacic w poniedziałek jednorazowo 30zł. Czy pieniążki jeszcze potrzebne? Quote
elinka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Energy']Super:loveu: Bambo szykuje ci się domek:lol: Dziewczyny, nie pilotuję tego wątku, ale gdyby Bambo miał już swój domek to bardzo proszę o króciutkie info na wątku 25domków. Bambo jest tam wklejony na stronie 4 w poście#39. http://www.dogomania.pl/threads/185918-25-domk%C3%B3w-chce-kud%C5%82atego-psa?p=14706831&viewfull=1#post14706831 Quote
Energy Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 elinka napisał(a):Dziewczyny, nie pilotuję tego wątku, ale gdyby Bambo miał już swój domek to bardzo proszę o króciutkie info na wątku 25domków. Bambo jest tam wklejony na stronie 4 w poście#39. Jak tylko Bambo pojedzie to oczywiście wpiszę informację:lol: Quote
bico Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 miło widzieć nową Panią Bamboszka na forum:) super, że psiak już zdrowszy:) Quote
sacred PIRANHA Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Murko wiem wiem ze wygralas tylko ja w związku z problemami osobistymi zawiesiłam wszystkie bazarki, w ten weekend bede wszystkie aktualizowac i rozsyłać pw takze cierpliwosci:-) Quote
Murka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 elmira, a dokąd maksymalnie mogłabyś naciągnąć trasę (w naszą stronę?), bo rozumiem, że przez Janów Lub. nie dasz rady podjechać? :evil_lol: Energy, te gatki to takie sporo na wyrost, więc spokojnie mogą sobie poczekać ;) Quote
AgusiaP Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Dziewczynki pilnie potrzebny DT dla malutkiej suni na krowim łańcuchu. Pomóżcie... http://www.dogomania.pl/threads/1872...-ogłoszeniach. Quote
bico Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 zaoffuję i ja:oops: Serdecznie zapraszam do kupowania i podrzucania bazarku ciuszkowo - torebkowego dla podopiecznych dogomaniaczki BUDRYSEK - bez spłaty ponad 3 tys długu:crazyeye::-( nie będzie za co i gdzie leczyć kolejnych psich i kocich bid w potrzebie:-(:-(:-( Zajrzyjcie: http://www.dogomania.pl/threads/187377-Fajne-ciuszki-oraz-torebki!!!-Na-podopiecznych-BUDRYSEK!-Do-21.06.-godz.-22!?p=14866944#post14866944 Quote
Equus Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 potencjalny domek chyba czeka na transport po prostu? Quote
drmonka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 No ja cierpliwie czekam, ale nic mi do głowy nie przychodzi jakby Bambo można tutaj przewieźć. Już sama próbuję coś wykombinować ale chętnych na wycieczkę brak. Quote
Equus Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 rany, to dziwne, zawsze dość szybko udaje się znaleźć transport a tu taki zastuj, mimo, że drmonka chce za transport zapłacić!! Quote
marysia55 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Nie ma każdej reakcji z wątku transportowego:shake: Quote
Murka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Cioteczki, w razie czego może TZ pojechać, tylko trudno teraz policzyć koszty, bo mogą być objazdy popowodziowe. Quote
Recommended Posts