IVV Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 IVV napisał(a):Tereniu i Dif dziekuje ,ze jestescie:) -IVV Ty wysyłałaś do zerduszko dla Gabrysia - to możesz do niej też wysłać dla Atoska i Ona mi przekaże bo już rozgryzła tego PayPala a ja się boję że nie - dobrze podesle do Zerduszka juz wyslane!!! Quote
AMIGA Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Na jakie konto i kiedy sa potrzebne pieniążki? Quote
matrioszka2 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Pieniądze na już, a konto - zdaje się malawaszki. Quote
Cajus JB Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Dziękuję kizimizi za zaproszenie. Doczytam nieco później. Quote
kizimizi Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 dziewczyny zgodnie z obietnica popytałam sie jak wyglądają tymczasy w Sosnowcu i wiem, że na razie jedna rodzina byłaby zainteresowana przetrzymaniem Atosa. Warunek jest jeden a w zasadzie dwa; karma i żeby akceptował dzieci bo tam sa. Właśnie dowiaduję się gdzie pies by mieszkał i spał i ogólnie jakie warunki tam są. Wiem że to domek z terenem ale nie jest w pełni ogrodzony (nie wiem jak bardzo nie) i że stoi pusta buda po ich wcześniejszym haskaczu.Takze na razie to tylko wstępna "deklaracja" z ich strony. Co sądzicie? Quote
IVV Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 buda? Atos wychowany w bloku wychuchany ,wydmuchany... Quote
malawaszka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Atosek do żadnej budy nie pójdzie - tzn teraz jest w kojcu w hoteliku, ale... trzymajcie :kciuki: bo może długo tam nie zagrzeje miejsca :) aha! Mamy zrzeczenie - od dziś jestem właścicielką mojego pierwszego... (a w sumie to drugiego bo był Tutek już) olbrzymka :) ehhh szkoda, że nie mogę po prostu go wziąć do siebie i kochać kochać kochać :/ Quote
kizimizi Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 no jak sadzicie ale gdyby miał zostac w hotelu to tez w budzie by był a koszty nieporównywalnie niższe. MAlawaszko a czemu nei chcesz go ogłaszać juz? Quote
IVV Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 malawaszka napisał(a):Atosek do żadnej budy nie pójdzie - tzn teraz jest w kojcu w hoteliku, ale... trzymajcie :kciuki: bo może długo tam nie zagrzeje miejsca :) aha! Mamy zrzeczenie - od dziś jestem właścicielką mojego pierwszego... (a w sumie to drugiego bo był Tutek już) olbrzymka :) ehhh szkoda, że nie mogę po prostu go wziąć do siebie i kochać kochać kochać :/ GRATULACJE!!!! ...a czy jestes pewna ,ze nic nie da sie zrobic bys moglka go na ta swoja milosc miec blisko u siebie? Quote
zerduszko Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 kizimizi napisał(a):MAlawaszko a czemu nei chcesz go ogłaszać juz? Jak zwykle Waszkowej tajne działania ;) Gdyby ktoś miał nadmiar czasu, to można naszego Haśko wspomóc ogłoszeniami http://www.dogomania.pl/threads/144356 Też sznaucer, tylko mniej adopcyjny... :( Quote
kizimizi Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 zerduszko napisał(a):Jak zwykle Waszkowej tajne działania ;) ( dzisiaj zuzlikowa tez jakies teorie spiskowe knuła a jak sie już odezwała to hoho :) Pies w hotelu a potencjalny dt na horyzoncie. Quote
malawaszka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 kizimizi napisał(a):no jak sadzicie ale gdyby miał zostac w hotelu to tez w budzie by był a koszty nieporównywalnie niższe. MAlawaszko a czemu nei chcesz go ogłaszać juz? przeczytaj mój powyższy post :) może nie będzie potrzeby, ale póki co nic nie zapeszam IVV napisał(a):GRATULACJE!!!! ...a czy jestes pewna ,ze nic nie da sie zrobic bys moglka go na ta swoja milosc miec blisko u siebie? no niestety - do domu nie mogę bo jest Drops nielubiący samców :( no i moje się boją dużych, a najgorsze, że mam nieogrodzony dom Quote
kizimizi Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 rozumiem, nie zapeszaj zawsze lepsze sa miłe niespodzianki niż rozczarowania. No to czekamy a jakby nie wyszło to daj znać bo tu "ogłoszeniowe" ciotki czekają. Quote
malawaszka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 zerduszko napisał(a): Gdyby ktoś miał nadmiar czasu, to można naszego Haśko wspomóc ogłoszeniami http://www.dogomania.pl/threads/144356 Też sznaucer, tylko mniej adopcyjny... :( kizimizi napisał(a):rozumiem, nie zapeszaj zawsze lepsze sa miłe niespodzianki niż rozczarowania. No to czekamy a jakby nie wyszło to daj znać bo tu "ogłoszeniowe" ciotki czekają. kizimizi jak masz kogoś kto miałby ochotę pomóc ogłoszeniami to tak jak podpowiada zerduszko - nasz Haśko staruszek, niewidomy sznupek, piękny - też potrzebuje ogłoszeń coby się nei zasiedział za bardzo :Rose: Quote
kizimizi Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 tu sie dziewczyny na wątku oferowały. Powiem im jakby nie zauważyły Quote
jambi Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 malawaszka napisał(a):od dziś jestem właścicielką mojego pierwszego... (a w sumie to drugiego bo był Tutek już) olbrzymka :) no to gratulacje :) a gdy już będziesz mogła obwieścić co i jak to daj znac koniecznie! bardzo mnie interesują losy tego olbrzymka , no i podaj konto do wpłat na hotelik (chociaz właściwie konto mam z bazarku, daj znac tylko czy to to samo) Quote
farmerka63 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Nastawiam ucha i wytężam wzrok - newsy proszę zapodawać :) No i niezależnie od uśmiechów losu dla Atosa , proszę o numer konta - jeśli nie Atosowi, to na pewno jakiemuś kolejnemu grzywaczowi parę groszy się przyda :) Quote
Bliss Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 farmerka63 napisał(a):Nastawiam ucha i wytężam wzrok - newsy proszę zapodawać :) No i niezależnie od uśmiechów losu dla Atosa , proszę o numer konta - jeśli nie Atosowi, to na pewno jakiemuś kolejnemu grzywaczowi parę groszy się przyda :) kochana :loveu: - tutaj to raczej BRODACZE znajdziesz :evil_lol: - chociaz w sumie jak zarosną to i grzywa się znajdzie ;) Quote
farmerka63 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 ...i portki ...i sukienka :D Wiem - bo Szlufce zapuszczam :) Quote
Marta67 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 piękny chłopak ;) mam nadzieję, że szybko domek znajdzie :D Quote
Recommended Posts