Jump to content
Dogomania

SZNAUCER olbrzym - traci DOM, traci wszystko... JUŻ W NOWYM DOMKU!!!!!

Recommended Posts

Posted

IVV napisał(a):
Tereniu i Dif dziekuje ,ze jestescie:)
-IVV Ty wysyłałaś do zerduszko dla Gabrysia - to możesz do niej też wysłać dla Atoska i Ona mi przekaże bo już rozgryzła tego PayPala a ja się boję że nie -
dobrze podesle do Zerduszka

juz wyslane!!!

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny zgodnie z obietnica popytałam sie jak wyglądają tymczasy w Sosnowcu i wiem, że na razie jedna rodzina byłaby zainteresowana przetrzymaniem Atosa.
Warunek jest jeden a w zasadzie dwa; karma i żeby akceptował dzieci bo tam sa.
Właśnie dowiaduję się gdzie pies by mieszkał i spał i ogólnie jakie warunki tam są.
Wiem że to domek z terenem ale nie jest w pełni ogrodzony (nie wiem jak bardzo nie) i że stoi pusta buda po ich wcześniejszym haskaczu.Takze na razie to tylko wstępna "deklaracja" z ich strony.

Co sądzicie?

Posted

Atosek do żadnej budy nie pójdzie - tzn teraz jest w kojcu w hoteliku, ale... trzymajcie :kciuki: bo może długo tam nie zagrzeje miejsca :)

aha! Mamy zrzeczenie - od dziś jestem właścicielką mojego pierwszego... (a w sumie to drugiego bo był Tutek już) olbrzymka :) ehhh szkoda, że nie mogę po prostu go wziąć do siebie i kochać kochać kochać :/

Posted

malawaszka napisał(a):
Atosek do żadnej budy nie pójdzie - tzn teraz jest w kojcu w hoteliku, ale... trzymajcie :kciuki: bo może długo tam nie zagrzeje miejsca :)

aha! Mamy zrzeczenie - od dziś jestem właścicielką mojego pierwszego... (a w sumie to drugiego bo był Tutek już) olbrzymka :) ehhh szkoda, że nie mogę po prostu go wziąć do siebie i kochać kochać kochać :/

GRATULACJE!!!! ...a czy jestes pewna ,ze nic nie da sie zrobic bys moglka go na ta swoja milosc miec blisko u siebie?

Posted

zerduszko napisał(a):
Jak zwykle Waszkowej tajne działania ;)
(

dzisiaj zuzlikowa tez jakies teorie spiskowe knuła a jak sie już odezwała to hoho :) Pies w hotelu a potencjalny dt na horyzoncie.

Posted

kizimizi napisał(a):
no jak sadzicie ale gdyby miał zostac w hotelu to tez w budzie by był a koszty nieporównywalnie niższe.

MAlawaszko a czemu nei chcesz go ogłaszać juz?

przeczytaj mój powyższy post :) może nie będzie potrzeby, ale póki co nic nie zapeszam

IVV napisał(a):
GRATULACJE!!!! ...a czy jestes pewna ,ze nic nie da sie zrobic bys moglka go na ta swoja milosc miec blisko u siebie?

no niestety - do domu nie mogę bo jest Drops nielubiący samców :( no i moje się boją dużych, a najgorsze, że mam nieogrodzony dom

Posted

zerduszko napisał(a):

Gdyby ktoś miał nadmiar czasu, to można naszego Haśko wspomóc ogłoszeniami http://www.dogomania.pl/threads/144356 Też sznaucer, tylko mniej adopcyjny... :(

kizimizi napisał(a):
rozumiem, nie zapeszaj zawsze lepsze sa miłe niespodzianki niż rozczarowania. No to czekamy a jakby nie wyszło to daj znać bo tu "ogłoszeniowe" ciotki czekają.

kizimizi jak masz kogoś kto miałby ochotę pomóc ogłoszeniami to tak jak podpowiada zerduszko - nasz Haśko staruszek, niewidomy sznupek, piękny - też potrzebuje ogłoszeń coby się nei zasiedział za bardzo :Rose:

Posted

malawaszka napisał(a):
od dziś jestem właścicielką mojego pierwszego... (a w sumie to drugiego bo był Tutek już) olbrzymka :)

no to gratulacje :) a gdy już będziesz mogła obwieścić co i jak to daj znac koniecznie! bardzo mnie interesują losy tego olbrzymka ,

no i podaj konto do wpłat na hotelik (chociaz właściwie konto mam z bazarku, daj znac tylko czy to to samo)

Posted

Nastawiam ucha i wytężam wzrok - newsy proszę zapodawać :)

No i niezależnie od uśmiechów losu dla Atosa , proszę o numer konta - jeśli nie Atosowi, to na pewno jakiemuś kolejnemu grzywaczowi parę groszy się przyda :)

Posted

farmerka63 napisał(a):
Nastawiam ucha i wytężam wzrok - newsy proszę zapodawać :)

No i niezależnie od uśmiechów losu dla Atosa , proszę o numer konta - jeśli nie Atosowi, to na pewno jakiemuś kolejnemu grzywaczowi parę groszy się przyda :)

kochana :loveu: - tutaj to raczej BRODACZE znajdziesz :evil_lol: - chociaz w sumie jak zarosną to i grzywa się znajdzie ;)