Jump to content
Dogomania

SZNAUCER olbrzym - traci DOM, traci wszystko... JUŻ W NOWYM DOMKU!!!!!

Recommended Posts

Posted

ATOS - jego pan trafił do szpitala, już nie będzie mógł się opiekować psem, syn... cóż teraz pies to dla niego tylko ciężar - tydzień czasu trzymał go w hotelu, ale tylko dlatego, że schronisko nie przyjęło bo się przyznał, że to jego pies... czas w hotelu się kończy, więcej nie chcą płacić, chcą się pozbyć problemu, domu szukali jakby chcieli a nie mogli :(

Atos - ma trochę ponad rok - dzieciak jeszcze, jest wesoły, łagodny, energiczny jak na sznupa przystało :) Lubi się bawić. Schronisko go może zepsuć :( teraz ma dużą szansę na fajny dom - on się wychował w bloku, chodzi na smyczy ładnie - szkoda go :(

Myślę, żeby go wziąć na siebie - wziąć zrzeczenie i szukać domu, wykastrować, ale... skąd brać kasę na kolejnego psa :(

PROSZĘ - każda złotówka, każda deklaracja... cokolwiek... żebyśmy nie musieli niedługo wyciągać go ze schroniska pogryzionego, albo chorego :( teraz jest takie przepełnienie wszędzie... On mógłby być w tym hotelu gdzie jest teraz - w Sosnowcu po cenie jak dla bezdomniaka czyli 15 zł/dobę - normalnie ludzie płacą 30 zł

PROSZĘ POMÓŻCIE UCHRONIĆ GO OD SCHRONISKA :(

KONTAKT:
[email protected]
608 464 683

ROZLICZENIE:
28.04.2010
20 zł Margi
10 zł Farmerka63
30 zł jambi_
85 zł IVV

SUMA wpłat: 145 zł

WYDATKI: 45 zł hotel

SALDO: + 100 zł przechodzi dla sznaucerki z Zamościa

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakby ktoś mógł zrobić ładniejszy bannerek i pomóżcie rozsyłać wątek :( boję się że on go jutro zabierze z hotelu i nie będę wiedziała gdzie :( miał dziś do mnie zadzwonić, powiedzieć co postanowił i nie zadzwonił... zadzwonił do hotelu powiedzieć że psa zabierze jutro lub pojutrze :(

Posted

A to się malawaszka ucieszy.I zdziwi.Choć nie powinna.Jak możemy pomóc ? Tylko kasa potrzebna.Nie wiem, co miała na myśli, pisząc że może zabrać go do siebie (ale pieniędzy nie ma).Nie wiem, gdzie jest to Jej "do siebie".Wy wiecie ?

Kto gdzie może , niech rozsyła wątek.Trzeba uratować tego przystojniaka.

Posted

malawaszko kochana :lol: czy nalezy rozumiec, ze psiak moze pozostac w hoteliku? Jesli tak, jesli decyzja nalezy do Ciebie to chyba jakos kasiore uzbieramy, prawda babeczki? :razz:

Nie damy Atosowi pojsc do schronu :-(

Nie umiem robic allegro, moze jakas ciotka da cynk i zrobi? Taki model nie powinien czekac dlugo na domek :loveu:

Posted

O allegro poproszę ladySwallow.
A ten hotelik, to tylko 2 dni i facet psa zabiera, a malawaszka może nie być powiadomiona, dokąd... I umarł w butach.
Potrzebne chociaż jednorazowe deklaracje.Żeby chociaż na miesiąc wystarczyło.Do tego cxzasu coś mu znajdziemy.Nie ma mocnych.

Cześć, kiziulkumiziulku :lol:

Posted

Zrobiłam mu na szybkiego gumtree na dane malawaszki.
Jesli 15zł doba to nazbierajmy chociaż na 15 dni (o ile sie zgodza na niepełny miesiąc).
Kurcze jeszcze mi coś do głowy przyszło..... poczekajcie

Posted

Zuzliku ... i Ty , jak zwykle na posterunku. Kochana, czy znajdziesz czas na te drobne ogłoszenia ? O allegro poproszę ladySwallow.Już ona wysmaruje taki tekst, że hej.

IVV , którą masz godzinę ?

Posted

kizimizi napisał(a):
Zrobiłam mu na szybkiego gumtree na dane malawaszki.
Jesli 15zł doba to nazbierajmy chociaż na 15 dni (o ile sie zgodza na niepełny miesiąc).
Kurcze jeszcze mi coś do głowy przyszło..... poczekajcie

Damy rade, musimy:evil_lol:

A jaki to pomysl, hmmm? :cool3: