malawaszka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 ATOS - jego pan trafił do szpitala, już nie będzie mógł się opiekować psem, syn... cóż teraz pies to dla niego tylko ciężar - tydzień czasu trzymał go w hotelu, ale tylko dlatego, że schronisko nie przyjęło bo się przyznał, że to jego pies... czas w hotelu się kończy, więcej nie chcą płacić, chcą się pozbyć problemu, domu szukali jakby chcieli a nie mogli :( Atos - ma trochę ponad rok - dzieciak jeszcze, jest wesoły, łagodny, energiczny jak na sznupa przystało :) Lubi się bawić. Schronisko go może zepsuć :( teraz ma dużą szansę na fajny dom - on się wychował w bloku, chodzi na smyczy ładnie - szkoda go :( Myślę, żeby go wziąć na siebie - wziąć zrzeczenie i szukać domu, wykastrować, ale... skąd brać kasę na kolejnego psa :( PROSZĘ - każda złotówka, każda deklaracja... cokolwiek... żebyśmy nie musieli niedługo wyciągać go ze schroniska pogryzionego, albo chorego :( teraz jest takie przepełnienie wszędzie... On mógłby być w tym hotelu gdzie jest teraz - w Sosnowcu po cenie jak dla bezdomniaka czyli 15 zł/dobę - normalnie ludzie płacą 30 zł PROSZĘ POMÓŻCIE UCHRONIĆ GO OD SCHRONISKA :( KONTAKT: [email protected] 608 464 683 ROZLICZENIE: 28.04.2010 20 zł Margi 10 zł Farmerka63 30 zł jambi_ 85 zł IVV SUMA wpłat: 145 zł WYDATKI: 45 zł hotel SALDO: + 100 zł przechodzi dla sznaucerki z Zamościa Quote
beka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Co za łajza. Ja dom zapisze w testmencie psom....jak sie ich pozbedą to domu nie dostaną Quote
malawaszka Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 jakby ktoś mógł zrobić ładniejszy bannerek i pomóżcie rozsyłać wątek :( boję się że on go jutro zabierze z hotelu i nie będę wiedziała gdzie :( miał dziś do mnie zadzwonić, powiedzieć co postanowił i nie zadzwonił... zadzwonił do hotelu powiedzieć że psa zabierze jutro lub pojutrze :( Quote
mshume Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 jakie to smutne, kolejny pies wyrzucony przez rodzinę jak rzecz :( Ja będziecie zbierać deklarację, to ja mogę dać 20 zł/m-c Quote
malawaszka Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 mshume DZIĘKUJĘ!!!!!! Deklaracje: mshume 20 zł/mies. Quote
migdalena Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Jak tu nie oszaleć?Wygląda jak mój własny Atos... Quote
malawaszka Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 podniosę n dobranoc... może mi się przyśni jakieś super mądre rozwiązanie :/ Quote
matrioszka2 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Co tu tak cicho ? Cioteczki przychodźcie uratować Atosa. Quote
dusje Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Atos, hopsaj, nie mozesz trafic do schronu........ Quote
matrioszka2 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Witaj, kochana.Jak dobrze, że i Ty tutaj. Quote
dusje Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Nie moglabym nie przyjsc ;) Sznupy najkofansze na swiecie :loveu::multi::loveu: Quote
matrioszka2 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 A to się malawaszka ucieszy.I zdziwi.Choć nie powinna.Jak możemy pomóc ? Tylko kasa potrzebna.Nie wiem, co miała na myśli, pisząc że może zabrać go do siebie (ale pieniędzy nie ma).Nie wiem, gdzie jest to Jej "do siebie".Wy wiecie ? Kto gdzie może , niech rozsyła wątek.Trzeba uratować tego przystojniaka. Quote
dusje Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 malawaszko kochana :lol: czy nalezy rozumiec, ze psiak moze pozostac w hoteliku? Jesli tak, jesli decyzja nalezy do Ciebie to chyba jakos kasiore uzbieramy, prawda babeczki? :razz: Nie damy Atosowi pojsc do schronu :-( Nie umiem robic allegro, moze jakas ciotka da cynk i zrobi? Taki model nie powinien czekac dlugo na domek :loveu: Quote
kizimizi Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Jemu szybko sie domek znajdzie, pytanie tylko ile moze w hotelu zostac? Zrobiłam szybkie gumtree Quote
matrioszka2 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 O allegro poproszę ladySwallow. A ten hotelik, to tylko 2 dni i facet psa zabiera, a malawaszka może nie być powiadomiona, dokąd... I umarł w butach. Potrzebne chociaż jednorazowe deklaracje.Żeby chociaż na miesiąc wystarczyło.Do tego cxzasu coś mu znajdziemy.Nie ma mocnych. Cześć, kiziulkumiziulku :lol: Quote
dusje Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Chyba mozliwy dluzszy pobyt, ale ja obstawiam ten krotszy ;) taki cud nie zagrzeje dlugo miejsca :loveu: Ja sie doloze, spoko :razz: Quote
zuzlikowa Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Malawaszko,jakie cudne psię i do tego wielgachne... ...niestety nie umiem pomóc finansowo...ale może potrzebujesz allegro?...kilka innych ogłoszeń też umiem zrobić... Quote
IVV Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 ja cos podesle niezbyt duzo,ale chociaz troche ,potrzebny mi e-mail adres poniewaz dysponuje tylko PayPal Quote
kizimizi Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Zrobiłam mu na szybkiego gumtree na dane malawaszki. Jesli 15zł doba to nazbierajmy chociaż na 15 dni (o ile sie zgodza na niepełny miesiąc). Kurcze jeszcze mi coś do głowy przyszło..... poczekajcie Quote
matrioszka2 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Zuzliku ... i Ty , jak zwykle na posterunku. Kochana, czy znajdziesz czas na te drobne ogłoszenia ? O allegro poproszę ladySwallow.Już ona wysmaruje taki tekst, że hej. IVV , którą masz godzinę ? Quote
dusje Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 kizimizi napisał(a):Zrobiłam mu na szybkiego gumtree na dane malawaszki. Jesli 15zł doba to nazbierajmy chociaż na 15 dni (o ile sie zgodza na niepełny miesiąc). Kurcze jeszcze mi coś do głowy przyszło..... poczekajcie Damy rade, musimy:evil_lol: A jaki to pomysl, hmmm? :cool3: Quote
kizimizi Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 napisałam do dziewczyn z Sosnowca co maja naszego psa na dt. one poza dogo pomagają, może któraś znajoma mogłaby go przetrzymać trochę Quote
Recommended Posts