Jump to content
Dogomania

SZNAUCER olbrzym - traci DOM, traci wszystko... JUŻ W NOWYM DOMKU!!!!!

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super, byleby wyszlo cos z tego, a jesli nie to i tak Atos nie trafi za kraty.

Malawaszka uzgodni co i jak i jedziemy z tym koksem, pardon :evil_lol:- z Atosem:loveu:

Posted

dusje napisał(a):
Super, byleby wyszlo cos z tego, a jesli nie to i tak Atos nie trafi za kraty.

Malawaszka uzgodni co i jak i jedziemy z tym koksem, pardon :evil_lol:- z Atosem:loveu:

No to jeśli możecie go wziac na do siebie na dt to moze lepiej zacznijmy ogłaszać Atosa zamiast miejsca mu szukac?

Posted

Poczekajmy na malawaszkę.Może miała jakiś sen proroczy.Może jutro facet zadzwoni.Jak będzie miała nasze wsparcie (kasę), to będzie wiedziała, jak zadziałać ... co może i gdzie.
Chodźmy już spać."Ranek mądrzejszy od nocy". Coś wymyślimy.Na pewno.

Posted

kizimizi napisał(a):
No to jeśli możecie go wziac na do siebie na dt to moze lepiej zacznijmy ogłaszać Atosa zamiast miejsca mu szukac?

Ja nie moge, mnie fizycznie nie ma w kraju, ale ogloszenia moim skromnym zdaniem trzeba juz biegusiem / przepraszam, sama nie umiem/ :oops:

DT bylby najlepszy ale jesli nie wypali to hotelik tyz dobry:lol:

Posted

Matrioszko, Waszka pisała "na siebie" nie "do siebie", żeby został w hotelu gdzie jest...
Taki dzieciak to dom moment znajdzie :)
niewdzięczny syn...........

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Zuzliku ... i Ty , jak zwykle na posterunku. Kochana, czy znajdziesz czas na te drobne ogłoszenia ? O allegro poproszę ladySwallow.Już ona wysmaruje taki tekst, że hej.

IVV , którą masz godzinę ?

Kochana...z drobnych to ja ledwie kilka umiem...ale spróbuję coś wymyślić...

Posted

beka napisał(a):
Co za łajza. Ja dom zapisze w testmencie psom....jak sie ich pozbedą to domu nie dostaną

Też tak myślałam, ale to w polskim prawodawstwie nie do przeprowadzenia :shake:

Posted

Jestem. Tylko nie mam żadnego pomysłu. Kasy też nie mam, niech to szlag.
Wspieram moralnie, będę zaglądać.
Najważniejsze to pilnować faceta, żeby czegoś głupiego z psem nie zrobił.
Taki pies powinien szybko znaleźć dom, młody, ładny, zadbany.

Posted

matrioszka2 napisał(a):
A to się malawaszka ucieszy.I zdziwi.Choć nie powinna.Jak możemy pomóc ? Tylko kasa potrzebna.Nie wiem, co miała na myśli, pisząc że może zabrać go do siebie (ale pieniędzy nie ma).Nie wiem, gdzie jest to Jej "do siebie".Wy wiecie ?

No niestety nie do siebie bo już mam Dropsa i Iwonkę, a i moje babeczki by umarły ze strachu jakbym im takiego dużego kawalera przywlokła :( mogę go wziąć "na siebie" w sensie wziąć zrzeczenie i pies mógłby zostać w tym hotelu gdzie jest - to już mam uzgodnione z właścicielką - cena 15/dobę

dusje napisał(a):
malawaszko kochana :lol: czy nalezy rozumiec, ze psiak moze pozostac w hoteliku? Jesli tak, jesli decyzja nalezy do Ciebie to chyba jakos kasiore uzbieramy, prawda babeczki? :razz:

Nie damy Atosowi pojsc do schronu :-(

Nie umiem robic allegro, moze jakas ciotka da cynk i zrobi? Taki model nie powinien czekac dlugo na domek :loveu:

dokładnie tak dusje :) Atosek jest już na allegro

kizimizi napisał(a):
Jemu szybko sie domek znajdzie, pytanie tylko ile moze w hotelu zostac?

Zrobiłam szybkie gumtree

w hotelu może być tyle ile zapłacimy :/ innych ograniczeń nie ma

IVV napisał(a):
ja cos podesle niezbyt duzo,ale chociaz troche ,potrzebny mi e-mail adres poniewaz dysponuje tylko PayPal

IVV Ty wysyłałaś do zerduszko dla Gabrysia - to możesz do niej też wysłać dla Atoska i Ona mi przekaże bo już rozgryzła tego PayPala a ja się boję że nie podołam :oops:

kizimizi napisał(a):
Zrobiłam mu na szybkiego gumtree na dane malawaszki.
Jesli 15zł doba to nazbierajmy chociaż na 15 dni (o ile sie zgodza na niepełny miesiąc).
Kurcze jeszcze mi coś do głowy przyszło..... poczekajcie

dziękuję!

Soema napisał(a):
Matrioszko, Waszka pisała "na siebie" nie "do siebie", żeby został w hotelu gdzie jest...
Taki dzieciak to dom moment znajdzie :)
niewdzięczny syn...........

ano dokładnie

DZIĘKUJĘ WAM ŻE JESTEŚCIE!!!!! :mdleje:

Posted

malawaszka napisał(a):
IVV Ty wysyłałaś do zerduszko dla Gabrysia - to możesz do niej też wysłać dla Atoska i Ona mi przekaże bo już rozgryzła tego PayPala a ja się boję że nie podołam :oops:

A czy zeduszko się zgadza?? :eviltong:

Ale cudo :loveu: a tu w kasie pustka :-(