malawaszka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 DZIĘKUJĘ!!!!!! Deklaracje: mshume 20 zł/mies AMIGA 20 zł/mies Quote
malawaszka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 zerduszko napisał(a):A czy zeduszko się zgadza?? :eviltong: osz Ty - zgadza się? :lol: Quote
Bliss Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 malawaszka skąd ty je bierzesz? :-o chyba niedługo będziesz się bałą z domu wyjść ... piękny psiul! jestem pewna że szybko do domku pobiegnie! ogrom ludzkiej znieczulicy jest ogromny ... ja bym się załamała gdyby oddali mojego psa - jak ten człowiek się czuje w tym szpitalu!!! Quote
malawaszka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 zerduszko napisał(a):Niech stracę ;) uffff :lol: Bliss napisał(a):malawaszka skąd ty je bierzesz? :-o chyba niedługo będziesz się bałą z domu wyjść ... no właśnie jakby mnie nie było w domu całymi dniami, tylko chodziłabym do jakiejś normalnej pracy, bez dostępu do netu to może wtedy nie byłoby ich tak dużo... :mdleje: przeraża mnie to jak diabli :( Quote
malawaszka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 z forum sznaucerów od ashley 100 zł/mies :Rose: Deklaracje: mshume 20 zł/mies AMIGA 20 zł/mies ashley 100 zł/mies Quote
Bliss Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 A ILE POTRZEBA? pewnie ze 400 co? :-( i wys 80 ... Quote
Hotel KADIF Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 IVV napisał(a):napisalam do Tereni z watku Bartusia ,mam nadzieje ze szybko to zobaczy... idzcie juz spac cioteczki:) Terenia też pewnie zajrzy, ale na razie jestem ja! :eviltong: Takie psie cudo bardzo szybko znajdzie dom! Dobrze, że jest młodziutki, praktycznie dzieciak, to szybko się przystosuje do nowego życia. Oby dobrze trafił.... Będę trzymać kciuki! :happy1: Quote
mala_czarna Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Zostało mi jeszcze sporo filmów na dvd. Jeśli dam radę to zrobię dzisiaj dla chłopaka bazarek. Quote
AnkaG Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Wasiu, ja co miesiąc wysyłam te 20 zł - może być teraz na Atosa :) Quote
malawaszka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 DZIĘKUJĘ!!!!! dziękuję jak nie wiem co!!!!! Wczoraj byłam załamana, dziś już jest lepiej :Rose: Rozmawiałam z gościem teraz - posłałam mu mailem zrzeczenie - ma wydrukować i podpisać Quote
malawaszka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 [quote name='malawaszka'] Deklaracje: mshume 20 zł/mies AMIGA 20 zł/mies ashley 100 zł/mies AnkaG 20 zł/mies :) dziękuję w imieniu tego chłopaka, który nawet nie wie, jaką dostał szansę :) Quote
Onaa Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 A to duży psiak ? Zgadza się z innymi czy nic o nim niewiadomo ? Już zobaczyłam że to olbrzym :roll:. Nie wiem jak sznaucery do innych psów się zachowywują. A w ogóle to widać że psiak zadbany, ładnie wystrzyżony, jego pan musiał o niego dbać. Quote
malawaszka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Dogo07 napisał(a):A to duży psiak ? Zgadza się z innymi czy nic o nim niewiadomo ? no to sznaucer olbrzym, nie wiem jak z psami - z sukami na pewno bez problemu, z samcami to nie wiem - on będzie teraz dojrzewał więc może być różnie Quote
Bliss Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 malawaszka napisał(a)::) dziękuję w imieniu tego chłopaka, który nawet nie wie, jaką dostał szansę :) no przy Twoim wsparciu i pomocy cioteczek włos mu nie spadnie ;) niestety wesprzeć kasą nie mogę - mam w realu zobowiązania ... ale może coś na bazarek wygrzebię ... wiem, że to nie miejsce ale może jakaś dobra dusza mi poradzi - jak dodać kolejne obrazki do sygnatury? jak wklejam 4 to mi mówi że kupa bo mam już 6 :roll: ech ... pewnie jakas nierozgarnięta jestem ... Quote
mala_czarna Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Dogo07 napisał(a):A to duży psiak ? Zgadza się z innymi czy nic o nim niewiadomo ? Szanucer olbrzym. No raczej do ułomków nie należy ;) Quote
Onaa Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Zapytałam bo myślałam że mogłabym go wziąć na przechowanie z małą pomocą dogomanii, ale skoro on duży to się boję, bo mam w domu psa. Quote
Hotel KADIF Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='mala_czarna']Szanucer olbrzym. No raczej do ułomków nie należy :roflt::roflt::roflt: Quote
Onaa Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Po prostu zobaczyłam pierwsze zdjęcie psa, nie zauważyłam w opisie że olbrzym, tylko że szuka domu , i myślałam że to jakiś niewielki sznupek. Quote
mala_czarna Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 DIF napisał(a)::roflt::roflt::roflt: No i czego sie tak smieje, co? :) Quote
jambi Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Witaj Waszko Mała :bye: cudny psiak... cuuudny! to zdjęcie morduchny - jakbym swojego koondla widziała... skoro to czego teraz potrzeba to kasa, to ja ze swojej strony deklaruje 30 zł / mies. (będzie 2 doby na moje konto ;) ) tylko prosiłabym o jakieś info na PW bo ja to robie pierwszy raz :oops: Quote
Agucha Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Rozumuję, że chłopaczek ma zostać w hoteliku? :) Quote
Bliss Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='ladySwallow']malawaszka, ile macie już kasy na niego? Napisał malawaszka Deklaracje: mshume 20 zł/mies AMIGA 20 zł/mies ashley 100 zł/mies AnkaG 20 zł/mies tyle z tego co napisała stronkę wcześniej :) edit i widzę _jambi 30 zł jeszcze :loveu: Quote
Recommended Posts