Jump to content
Dogomania

SZNAUCER olbrzym - traci DOM, traci wszystko... JUŻ W NOWYM DOMKU!!!!!

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
o widzisz - ja BŁAGAM nie zapominajcie bo jak się nie uda to będzie katastrofa :mdleje:
jestem pewna malawaszka, że Ty wiesz, że żadnej katastrofy nie będzie.

Posted

No to chyba już Wam mogę powiedzieć :grins:

Jutro rano zabieram Atoska z hotelu i jedziemy na wycieczkę do Ostrowa Wielkopolskiego do nowego domku :laola: Pani już się nie może doczekać - trzymajcie :kciuki: żeby podróż mimo majówki przebiegła gładko i jakbyście słyszeli, że z Ostrowa na Śląsk ktoś poszukuje transportu to mogę cosik zabrać wracając :)

dziękuję Paulinie87 za wizytę :Rose:

Posted

ktos bedzie wioz psa z pod W-wy tzn Bartusia z mojego banerku na Slask chyba....
wiesz napisz do Terski Borcz ona zajmuje sie transportem Bartusia ,tylko szybko i do dziewczyn z Nowogrodu ,jakby ktos przywiozl mala do Lublina to moze mogla by tez pojechac jednym transportem na Slask!!!!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
No to chyba już Wam mogę powiedzieć :grins:

Jutro rano zabieram Atoska z hotelu i jedziemy na wycieczkę do Ostrowa Wielkopolskiego do nowego domku :laola: Pani już się nie może doczekać - trzymajcie :kciuki: :

noooo, kciuki będę trzymać tak mocno, że chyba kościościsku dostane ale niech tam!

o matulu, powiem tylko "oby!" z pełnią radości poczekam ... :multi:

ale ... domek sprawdzony Waszko?

Posted

oczywiście, że domek sprawdzony - nawet kontakt do weta mam, który prowadził poprzedniego psiaka tej pani :) zresztą sama odwożę psa więc jakby było nie tak coś to wrócę z nim :lol: ale nie sadzę :)

Posted

migdalena napisał(a):
Nic ,tylko Ci psy podrzucać Malawaszko;)
Lubisz mini pudelki,bo mam na zbyciu...

hahaha to fuks nieziemski - no i młody, piękny i bezproblemowy pies (mam nadzieję, że to prawda) - bo np mój tymczas Drops siedzi u mnie już od stycznia i nie ma domku :(... pewnie zaraz zerduszko napisze, że to moja wina bo szukam mu domu jakie nie istnieją, ale nie wierzcie jej!!!! :lol:

Posted

migdalena napisał(a):
Nic ,tylko Ci psy podrzucać Malawaszko;)
Lubisz mini pudelki,bo mam na zbyciu...

pudelki też piękne :D

a chłopak wciąż bez domu? :(

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha to fuks nieziemski - no i młody, piękny i bezproblemowy pies (mam nadzieję, że to prawda) - bo np mój tymczas Drops siedzi u mnie już od stycznia i nie ma domku :(... pewnie zaraz zerduszko napisze, że to moja wina bo szukam mu domu jakie nie istnieją, ale nie wierzcie jej!!!! :lol:

:diabloti:

migdalena - widziałam na wątku takiego jednego lalka, szkoda, ze mam zajęte :-( moja sznupy lepiej idą.. do nowych domów :eviltong:

Posted

IVV napisał(a):
a dowiedzials sie o ten transport dla tej malutkiej placzacej sznupeczki z Zamoscia?

Tola napisała, że teraz nikt nie jedzie od nich - dopiero po majówce coś może się uda

Posted

to dobrze!!! nie wiem kiedy ta majowka ,ale mam nadzieje ze nastapi to szybko
sliczna jest prawda? ona tak bardzo placze jak widzi ludzi i prosi by ja zabrac:(

Posted

Waszko skoro jest tak jak piszesz, że domek sprawdzony i jest ok, to chyba można już otwierać szampana? :lol:

a tak w temacie, mam nadzieje, że kaska z mojej deklaracji jest już na Twoim koncie (wysyłałam 2 dni temu) i - oczywiście sama o tym zdecydujesz - jeśli Atosek już jej nie potrzebuje, to może przerzucić je na konto Romusia?? ta mała ślicznota strasznie mi zapadła w serce :loveu:

powodzenia jutro! :happy1:

ps. a co do naszej małej bitwy ... jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa :razz:

Posted

eeee, nie o rozliczenie mi chodzi, myślałam po prostu że skoro tak szybko Atos znalazł dom to "środki" które zostały będą mogły iść na innego sznupa; i tylko tyle :)

miłej "majówki"

a ja też już znikam, wracam dopiero PO majówce