Jump to content
Dogomania

SZNAUCER olbrzym - traci DOM, traci wszystko... JUŻ W NOWYM DOMKU!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bliss']Napisał malawaszka
Deklaracje:
mshume 20 zł/mies
AMIGA 20 zł/mies
ashley 100 zł/mies
AnkaG 20 zł/mies

tyle z tego co napisała stronkę wcześniej :)

Ups, nie zauważyłam. A ma być 450, dobrze wyczytałam?

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam takiego , starszego uratowanego przed uśpieniem na północy na dt. nie miałam wyjścia. jestem narazie bez kasy bo wykupiłam ze sosnowieckiego skandaliska sporo psiaków. w tym GRINGA i Romusia, chciałam powiedzieć że takie psiaki są wbrew pozorom spokojne i fajnie się zgadzają z innymi psami, u mnie jest spora gromada ale Stricz nie reaguje, jest wielkim przytulakie, pięknym, choć jeszcze w schroniskowej fryzurze. muszę się zdobyć na fryzjera specjalistę, ale jak mam wybór fryzjer czy życie psiaków to...... jasne. deklaracje zbierajcie ale natychmiast zróbcie ogłoszenie w prasie , D.Z!!! zawsze jest większy odzew, minimum 5,6 osób. z tego wybierze się domek napewno, a może spadkowy i dla mojego STRICZA.

Posted

[quote name='Bliss']
wiem, że to nie miejsce ale może jakaś dobra dusza mi poradzi - jak dodać kolejne obrazki do sygnatury? jak wklejam 4 to mi mówi że kupa bo mam już 6 :roll:

ech ... pewnie jakas nierozgarnięta jestem ...

może masz za długie linki do wątków - poskracaj - wystarczy obciąć żeby było tak: http://www.dogomania.pl/threads/184409

[quote name='jambi_']Witaj Waszko Mała :bye:

cudny psiak... cuuudny! to zdjęcie morduchny - jakbym swojego koondla widziała...

skoro to czego teraz potrzeba to kasa, to ja ze swojej strony deklaruje 30 zł / mies. (będzie 2 doby na moje konto ;) )

tylko prosiłabym o jakieś info na PW bo ja to robie pierwszy raz :oops:

dzięki!!!! jak tylko będę miała w ręku zrzeczenie i będę pewna, że pies nie zniknie to porozsyłam nr konta

[quote name='Agucha']Rozumuję, że chłopaczek ma zostać w hoteliku? :)

no chyba, że ktoś mu da DT niepłatny? :)

[quote name='TERESA BORCZ']mam takiego , starszego uratowanego przed uśpieniem na północy na dt. nie miałam wyjścia. jestem narazie bez kasy bo wykupiłam ze sosnowieckiego skandaliska sporo psiaków. w tym GRINGA i Romusia, chciałam powiedzieć że takie psiaki są wbrew pozorom spokojne i fajnie się zgadzają z innymi psami, u mnie jest spora gromada ale Stricz nie reaguje, jest wielkim przytulakie, pięknym, choć jeszcze w schroniskowej fryzurze. muszę się zdobyć na fryzjera specjalistę, ale jak mam wybór fryzjer czy życie psiaków to...... jasne. deklaracje zbierajcie ale natychmiast zróbcie ogłoszenie w prasie , D.Z!!! zawsze jest większy odzew, minimum 5,6 osób. z tego wybierze się domek napewno, a może spadkowy i dla mojego STRICZA.

zrobimy ogłoszenia, tylko ja go najpierw chcę wykastrować bo nie wydam takiego psa bez kastracji, ale o tym sza! bo jeszcze nam go nie oddadzą ;) a przy okazji - za wykup GRINGA zapłaciła Jaaga i już jej oddałam pieniążki i za Romeczka mam oddać Pani tylko nie mam numeru konta i nie wiem ile, a pytałam na ich wątku :)

Posted

dziewczyny kochane, mam problem z mailowym wysyłaniem zdjęć podam mail poślijcie do mojego weta WROCŁAWIEM, ju z dzwoniłam. tam psiaki mają szczęście w adopcjach. poogłasza też.posyłam na pw.

o rany, pomyliłam imiona psiaków, było ich sporo, rzeczywiście wasz był jeden, pieniędzy nie odsyłajcie. cieszę się że mi się go udało wyciągnąć, bo nie miał nic, zadnej kartoteki i sprawa była do kitu. Zróbcie za nie ogłoszenia w ciągu tygodnia np wtorek na tego cudnego psika, jak będą spadkowe to może i starszy STRICZ się załapie.

Posted

[quote name='ladySwallow']Wrzucę go na Facebooka, może akurat ktoś ciekawy się odezwie. I w Anonsach zamieszczę, wszystkie swoje psy tam wkładam.

ale gdzie na facebooka? na swój profil czy masz jakiś zwierzakowy? ja trochę nie ogarniam tego facebooka - chyba się starzeję i nowe rzeczy już mi tak gładko nie przechodzą jak kiedyś :evil_lol:
ja go mam tutaj:
http://www.facebook.com/pages/Sznaucery-do-adopcji/106101606088123?v=wall

Posted

jak już będziesz miała zrzeczenie, to może uda się coś więcej...

ps. ta kreseczka to z drugiej strony (jambi_ )... ale to w sumie bez znaczenia :lol:

Posted

dziewczyny to chyba nie ejst już tak źle. Chłopak moze zostać w hotelu dopóki sie mu dom nie znajdzie a nie wierzę, zeby to cudo nei znalazło w meisiąć domu. Mamy deklaracji na conajmiej miesiąć wiec chyba można ruszyć z pełną akcją ogłaszania.
Dziewczyny z Sosnowca, które znam spoza dogo są poinformowana i też będą myśleć o ewentualnym tymczasie.

Zaraz zaproszę na wątek jakieś ogłoszeniowe cioteczki.

Posted

kizimizi napisał(a):
... nie wierzę, zeby to cudo nei znalazło w meisiąć domu. Mamy deklaracji na conajmiej miesiąć wiec chyba można ruszyć z pełną akcją ogłaszania..

a ja będę sceptyczna... to Olbrzym, problemy są ze znalezieniem domu miniaturom - nawet tym młodym i ładnym, nie byłabym tak optymistyczna w twierdzeniu, że Atos znjadzie dom "na już"... druga rzecz, deklaracji nie ma na conajmniej miesiąc, zadeklarowanej kasy starczy na 2 tygodnie... póki co

Posted

rzezcywiscie wszystkiego razem jest 240zł , teraz jeszcze z farmerką 260zł. Przy 15złdoba to rzezcywiscie 17 dni wychodzi jakby nei patrzec. Kurcze za mało....
A jambi zobaczysz że dom znajdzie sie szybko.

Posted

Dziękuję!!! :Rose:

Deklaracje:
mshume 20 zł/mies
AMIGA 20 zł/mies
ashley 100 zł/mies
AnkaG 20 zł/mies
jambi_ 30 zł/mies
farmerka63 20 zł/mies

SUMA: 210 zł :Rose:

+ jednorazowo
matrioszka2 50 zł

Posted

Tereniu i Dif dziekuje ,ze jestescie:)
-IVV Ty wysyłałaś do zerduszko dla Gabrysia - to możesz do niej też wysłać dla Atoska i Ona mi przekaże bo już rozgryzła tego PayPala a ja się boję że nie -
dobrze podesle do Zerduszka