LadyS Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='Bliss']Napisał malawaszka Deklaracje: mshume 20 zł/mies AMIGA 20 zł/mies ashley 100 zł/mies AnkaG 20 zł/mies tyle z tego co napisała stronkę wcześniej :) Ups, nie zauważyłam. A ma być 450, dobrze wyczytałam? Quote
Bliss Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 ladySwallow napisał(a):Ups, nie zauważyłam. A ma być 450, dobrze wyczytałam? no tak .. :( Quote
TERESA BORCZ Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 mam takiego , starszego uratowanego przed uśpieniem na północy na dt. nie miałam wyjścia. jestem narazie bez kasy bo wykupiłam ze sosnowieckiego skandaliska sporo psiaków. w tym GRINGA i Romusia, chciałam powiedzieć że takie psiaki są wbrew pozorom spokojne i fajnie się zgadzają z innymi psami, u mnie jest spora gromada ale Stricz nie reaguje, jest wielkim przytulakie, pięknym, choć jeszcze w schroniskowej fryzurze. muszę się zdobyć na fryzjera specjalistę, ale jak mam wybór fryzjer czy życie psiaków to...... jasne. deklaracje zbierajcie ale natychmiast zróbcie ogłoszenie w prasie , D.Z!!! zawsze jest większy odzew, minimum 5,6 osób. z tego wybierze się domek napewno, a może spadkowy i dla mojego STRICZA. Quote
LadyS Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Wrzucę go na Facebooka, może akurat ktoś ciekawy się odezwie. I w Anonsach zamieszczę, wszystkie swoje psy tam wkładam. Quote
malawaszka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 [quote name='Bliss'] wiem, że to nie miejsce ale może jakaś dobra dusza mi poradzi - jak dodać kolejne obrazki do sygnatury? jak wklejam 4 to mi mówi że kupa bo mam już 6 :roll: ech ... pewnie jakas nierozgarnięta jestem ... może masz za długie linki do wątków - poskracaj - wystarczy obciąć żeby było tak: http://www.dogomania.pl/threads/184409 [quote name='jambi_']Witaj Waszko Mała :bye: cudny psiak... cuuudny! to zdjęcie morduchny - jakbym swojego koondla widziała... skoro to czego teraz potrzeba to kasa, to ja ze swojej strony deklaruje 30 zł / mies. (będzie 2 doby na moje konto ;) ) tylko prosiłabym o jakieś info na PW bo ja to robie pierwszy raz :oops: dzięki!!!! jak tylko będę miała w ręku zrzeczenie i będę pewna, że pies nie zniknie to porozsyłam nr konta [quote name='Agucha']Rozumuję, że chłopaczek ma zostać w hoteliku? :) no chyba, że ktoś mu da DT niepłatny? :) [quote name='TERESA BORCZ']mam takiego , starszego uratowanego przed uśpieniem na północy na dt. nie miałam wyjścia. jestem narazie bez kasy bo wykupiłam ze sosnowieckiego skandaliska sporo psiaków. w tym GRINGA i Romusia, chciałam powiedzieć że takie psiaki są wbrew pozorom spokojne i fajnie się zgadzają z innymi psami, u mnie jest spora gromada ale Stricz nie reaguje, jest wielkim przytulakie, pięknym, choć jeszcze w schroniskowej fryzurze. muszę się zdobyć na fryzjera specjalistę, ale jak mam wybór fryzjer czy życie psiaków to...... jasne. deklaracje zbierajcie ale natychmiast zróbcie ogłoszenie w prasie , D.Z!!! zawsze jest większy odzew, minimum 5,6 osób. z tego wybierze się domek napewno, a może spadkowy i dla mojego STRICZA. zrobimy ogłoszenia, tylko ja go najpierw chcę wykastrować bo nie wydam takiego psa bez kastracji, ale o tym sza! bo jeszcze nam go nie oddadzą ;) a przy okazji - za wykup GRINGA zapłaciła Jaaga i już jej oddałam pieniążki i za Romeczka mam oddać Pani tylko nie mam numeru konta i nie wiem ile, a pytałam na ich wątku :) Quote
TERESA BORCZ Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 dziewczyny kochane, mam problem z mailowym wysyłaniem zdjęć podam mail poślijcie do mojego weta WROCŁAWIEM, ju z dzwoniłam. tam psiaki mają szczęście w adopcjach. poogłasza też.posyłam na pw. o rany, pomyliłam imiona psiaków, było ich sporo, rzeczywiście wasz był jeden, pieniędzy nie odsyłajcie. cieszę się że mi się go udało wyciągnąć, bo nie miał nic, zadnej kartoteki i sprawa była do kitu. Zróbcie za nie ogłoszenia w ciągu tygodnia np wtorek na tego cudnego psika, jak będą spadkowe to może i starszy STRICZ się załapie. Quote
malawaszka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 [quote name='ladySwallow']Wrzucę go na Facebooka, może akurat ktoś ciekawy się odezwie. I w Anonsach zamieszczę, wszystkie swoje psy tam wkładam. ale gdzie na facebooka? na swój profil czy masz jakiś zwierzakowy? ja trochę nie ogarniam tego facebooka - chyba się starzeję i nowe rzeczy już mi tak gładko nie przechodzą jak kiedyś :evil_lol: ja go mam tutaj: http://www.facebook.com/pages/Sznaucery-do-adopcji/106101606088123?v=wall Quote
mysza 1 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Jejku, ręce opadają :( Chciałabym pomóc ale sama nie mam kasy na moje. Dramat. Quote
LadyS Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='malawaszka']ale gdzie na facebooka? na swój profil czy masz jakiś zwierzakowy? ja trochę nie ogarniam tego facebooka - chyba się starzeję i nowe rzeczy już mi tak gładko nie przechodzą jak kiedyś :evil_lol: ja go mam tutaj: http://www.facebook.com/pages/Sznaucery-do-adopcji/106101606088123?v=wall Do grupy podziel się :) Tutaj: http://www.facebook.com/group.php?gid=493993230435 Quote
malawaszka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Deklaracje: mshume 20 zł/mies AMIGA 20 zł/mies ashley 100 zł/mies AnkaG 20 zł/mies jambi_ 30 zł/mies SUMA: 190 zł :Rose: Quote
jambi Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 jak już będziesz miała zrzeczenie, to może uda się coś więcej... ps. ta kreseczka to z drugiej strony (jambi_ )... ale to w sumie bez znaczenia :lol: Quote
matrioszka2 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 No widzisz, malawaszko, trzeba tylko głośno krzyczeć.I ciotunie przyszły...:loveu: Ode mnie 50 zł jednorazowo. Quote
kizimizi Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 dziewczyny to chyba nie ejst już tak źle. Chłopak moze zostać w hotelu dopóki sie mu dom nie znajdzie a nie wierzę, zeby to cudo nei znalazło w meisiąć domu. Mamy deklaracji na conajmiej miesiąć wiec chyba można ruszyć z pełną akcją ogłaszania. Dziewczyny z Sosnowca, które znam spoza dogo są poinformowana i też będą myśleć o ewentualnym tymczasie. Zaraz zaproszę na wątek jakieś ogłoszeniowe cioteczki. Quote
malawaszka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 wstrzymajcie się z ogłoszeniami :mdleje: Quote
kizimizi Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 no dobrze ale ogłoszeniowe ciotki na watek zroszę z wskazówką, zeby na razie nei ogłaszały dopóki malawaszka nie zarządzi ;) Quote
jambi Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 kizimizi napisał(a):... nie wierzę, zeby to cudo nei znalazło w meisiąć domu. Mamy deklaracji na conajmiej miesiąć wiec chyba można ruszyć z pełną akcją ogłaszania.. a ja będę sceptyczna... to Olbrzym, problemy są ze znalezieniem domu miniaturom - nawet tym młodym i ładnym, nie byłabym tak optymistyczna w twierdzeniu, że Atos znjadzie dom "na już"... druga rzecz, deklaracji nie ma na conajmniej miesiąc, zadeklarowanej kasy starczy na 2 tygodnie... póki co Quote
farmerka63 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Ponieważ Malawaszka zaraziła mnie nie tak dawno sznaucerozą, nie mogę przejść obojętnie - deklaruję 2 dyszki :cool3: Quote
kizimizi Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 rzezcywiscie wszystkiego razem jest 240zł , teraz jeszcze z farmerką 260zł. Przy 15złdoba to rzezcywiscie 17 dni wychodzi jakby nei patrzec. Kurcze za mało.... A jambi zobaczysz że dom znajdzie sie szybko. Quote
malawaszka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Dziękuję!!! :Rose: Deklaracje: mshume 20 zł/mies AMIGA 20 zł/mies ashley 100 zł/mies AnkaG 20 zł/mies jambi_ 30 zł/mies farmerka63 20 zł/mies SUMA: 210 zł :Rose: + jednorazowo matrioszka2 50 zł Quote
zerduszko Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='kizimizi']A jambi zobaczysz że dom znajdzie sie szybko. Niekoniecznie :/ http://www.dogomania.pl/threads/177110-Mia%C5%82a-trafi%C4%87-do-schroniska-wyl%C4%85dowa%C5%82a-u-mnie-na-DT-Szukam-wspania%C5%82ego-dla-niej-domu?p=14562838#post14562838 Quote
elik Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Ktoś na wizaż.pl napisał, że poszukuje dużego psa, a raczej suni, ale może się zauroczą tym brodaczem http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=18858046#post18858046 Malawaszko - czy możesz się zorientować jaki psiak ma stosunek do kotków ? Quote
dusje Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 malawaszko, ode mnie 20 euro, czyli okolo 80 zl :evil_lol: Quote
Javena Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Jestem i ja,zagladam,ale pomóc finansowo nie dam rady. Moge podnosic watek. Dałam zdjecie na Nk. Quote
IVV Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Tereniu i Dif dziekuje ,ze jestescie:) -IVV Ty wysyłałaś do zerduszko dla Gabrysia - to możesz do niej też wysłać dla Atoska i Ona mi przekaże bo już rozgryzła tego PayPala a ja się boję że nie - dobrze podesle do Zerduszka Quote
Margi Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Ja też dam 20zł/mis. tylko poproszę o nr konta. Psiak jest piękny. Quote
Recommended Posts