Jump to content
Dogomania

SZNAUCER olbrzym - traci DOM, traci wszystko... JUŻ W NOWYM DOMKU!!!!!

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i Atosek w domku :laola:

Jestem absolutnie w nim zakochana!!!!! jest WIELKI - tego nie widać na zdjęciach - jest gigantem - tylko deczko wychudzonym, ale jak nabierze masy toooo klękajcie narody!!!!!! I jest mega piłeczkowy!!!! przynosi i rzucaj, rzucaj rzucaj :) WSPANIAŁY!!!!!! Nieokrzesany młodzik i jak się rozbryka to łapie za stopy :lol: ale w miarę karny jest i kuma co znaczy "NIE" :) BOOOSKIIIIII nawet sobie nie wyobrażacie jak mi było trudno oddać takiego Psa Marzenie :mdleje: ale ma fajny domek i będzie szczęsliwy :) a ja padam na pysk bo przejechałam 450 km :mdleje:

Posted

a oto kilka fotek przystojniaka :)
piłeczkowy szaleniec na swoim własnym podwórku :)

nooo co jest? przestańcie już gadać, niech no która porzuca :lol:

i w podróży na postoju :) jeszcze mój... sliczny :)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Śliczny, cudny!! Waszka, Tyto masz rękę do adopcji :happy1:

no nie wiem bo taka adopcja - młody piękny i fajny pies to żadna trudność... ale już Haśko... inne problemowe - nie tak lekko :(

Posted

malawaszka napisał(a):
no nie wiem bo taka adopcja - młody piękny i fajny pies to żadna trudność... ale już Haśko... inne problemowe - nie tak lekko :(

Coś Ci powiem w tajemnicy. Odwoziłam dzisiaj z Konstancina z hoteliku moją Kostkę do Owieczki. Po drodze latał sobie miniak - pieprz i sól. Wysiadłam z Obraczus, zapakowałam go do auta i kosztem wywalenia mnie z domu byłam gotowa go zabrać. Cudny chłopak, ząbki jak perełki, niedawno obcięty. Jak podjechałam pod hotel to dowiedziałam się, że chłopaczek jest miejscowy, ale lata luzem. Bez obroży, bez niczego :( Cieczki są, więc stada psów latają gdzie chcą.

Posted

Bliss napisał(a):
no w Konstancinie to i yorki luzem biegają :angryy:

takich tu mamy wyjątkowych ludzi ...

W sumie mogłam go zabrać, ale pewnie kłopoty by były :(
Kurcze, najgorsze, że taki maluch może trafić na naprawdę duże okazy, i jatka gotowa.

Posted

Bliss napisał(a):
wiesz co - nie wiem czy by były

ciekawe czy w ogóle by się zorientowali że psa nie ma ... no może po tygodniu ...

Bliss,a Ty w Konstancinie mieszkasz? On latał w okolicy ulicy Cedrowej. Może dałoby radę sprawdzić czy gdzieś sobie nie chodzi?