malawaszka Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 no i Atosek w domku :laola: Jestem absolutnie w nim zakochana!!!!! jest WIELKI - tego nie widać na zdjęciach - jest gigantem - tylko deczko wychudzonym, ale jak nabierze masy toooo klękajcie narody!!!!!! I jest mega piłeczkowy!!!! przynosi i rzucaj, rzucaj rzucaj :) WSPANIAŁY!!!!!! Nieokrzesany młodzik i jak się rozbryka to łapie za stopy :lol: ale w miarę karny jest i kuma co znaczy "NIE" :) BOOOSKIIIIII nawet sobie nie wyobrażacie jak mi było trudno oddać takiego Psa Marzenie :mdleje: ale ma fajny domek i będzie szczęsliwy :) a ja padam na pysk bo przejechałam 450 km :mdleje: Quote
sybil Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 :bigcool::Cool!:Atosku, szczęśliwego życia w nowym domku!:Cool!::bigcool::bigok::bigcool::Cool!::smilecol: Quote
TERESA BORCZ Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Wspaniałe zakończenie w ekstra tempie . Na 5 gwiazdek!!! Quote
weszka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Suuuper!!!! I oby tak już było na zawsze :) tfu, tfu, tfu! Quote
migdalena Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Sukces!!! Miałaś malawaszko pracowity dzień za kółkiem.Ale w końcu 1.05. to święto pracy!:lol: Quote
malawaszka Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 a oto kilka fotek przystojniaka :) piłeczkowy szaleniec na swoim własnym podwórku :) nooo co jest? przestańcie już gadać, niech no która porzuca :lol: i w podróży na postoju :) jeszcze mój... sliczny :) Quote
malawaszka Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 portretowo :loveu: paszportowo :loveu: aaaaaaaa :loveu: Quote
Bliss Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 piękny :loveu: a kto chłopu różową obrożę dał co? :evil_lol: Quote
mala_czarna Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Śliczny, cudny!! Waszka, Tyto masz rękę do adopcji :happy1: Czy na tej ostatniej fotce on chodzi, czy raczej unosi się w powietrzu??? :) Quote
malawaszka Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Bliss napisał(a): a kto chłopu różową obrożę dał co? :evil_lol: hahaha jest FIOLETOWA :lol: należy do mojej Pepy :lol: a wzięłam bo on miał swoją tylko kolczatę Quote
malawaszka Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 mala_czarna napisał(a):Śliczny, cudny!! Waszka, Tyto masz rękę do adopcji :happy1: no nie wiem bo taka adopcja - młody piękny i fajny pies to żadna trudność... ale już Haśko... inne problemowe - nie tak lekko :( Quote
mala_czarna Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 malawaszka napisał(a):no nie wiem bo taka adopcja - młody piękny i fajny pies to żadna trudność... ale już Haśko... inne problemowe - nie tak lekko :( Coś Ci powiem w tajemnicy. Odwoziłam dzisiaj z Konstancina z hoteliku moją Kostkę do Owieczki. Po drodze latał sobie miniak - pieprz i sól. Wysiadłam z Obraczus, zapakowałam go do auta i kosztem wywalenia mnie z domu byłam gotowa go zabrać. Cudny chłopak, ząbki jak perełki, niedawno obcięty. Jak podjechałam pod hotel to dowiedziałam się, że chłopaczek jest miejscowy, ale lata luzem. Bez obroży, bez niczego :( Cieczki są, więc stada psów latają gdzie chcą. Quote
malawaszka Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 no bosko - lata sobie luzem.... wrrr a jeszcze taki... GRZYBEK? :( zobaczcie sami jaka tragedia :( http://www.dogomania.pl/threads/184620-Grzybek-ma%C5%82y-zaniedbany-z-choro%C4%85-sk%C3%B3r%C4%85-sznupek-w-schroniskowej-klatce Quote
Bliss Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 no w Konstancinie to i yorki luzem biegają :angryy: takich tu mamy wyjątkowych ludzi ... Quote
mala_czarna Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Bliss napisał(a):no w Konstancinie to i yorki luzem biegają :angryy: takich tu mamy wyjątkowych ludzi ... W sumie mogłam go zabrać, ale pewnie kłopoty by były :( Kurcze, najgorsze, że taki maluch może trafić na naprawdę duże okazy, i jatka gotowa. Quote
Bliss Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 wiesz co - nie wiem czy by były ciekawe czy w ogóle by się zorientowali że psa nie ma ... no może po tygodniu ... Quote
mala_czarna Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Bliss napisał(a):wiesz co - nie wiem czy by były ciekawe czy w ogóle by się zorientowali że psa nie ma ... no może po tygodniu ... Bliss,a Ty w Konstancinie mieszkasz? On latał w okolicy ulicy Cedrowej. Może dałoby radę sprawdzić czy gdzieś sobie nie chodzi? Quote
Bliss Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 tak mieszkam ... niestety :roll: mogę tam popatrzeć czasem Quote
Recommended Posts