Jump to content
Dogomania

SZNAUCER olbrzym - traci DOM, traci wszystko... JUŻ W NOWYM DOMKU!!!!!

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dawno nie zaglądałam tu, a tu takie wieści. Bądź szczęśliwy n nowym domku.

A ja zajrzałam, bo dzisiaj znalazłam domek dla sznaucera olbrzyma.
Czy ktoś coś wie może?

Posted

[quote name='EVA2406']Dawno nie zaglądałam tu, a tu takie wieści. Bądź szczęśliwy n nowym domku.

A ja zajrzałam, bo dzisiaj znalazłam domek dla sznaucera olbrzyma.
Czy ktoś coś wie może?[/QUOTE]

EVA napisz coś więcej o domku! są olbrzymy - suczka u wandy szostek - mega energiczna, młoda, suczka olbrzymka jest w Starachowicach - świetna, zrównoważona, lubi dzieci; jest olbrzym samiec - jeszcze ma dom, ok 5-6 lat, ale kobita i córka go nie chcą i chciały uśpić :shock: ale jej ex małż szuka domu - pies jest świetny, ułożony, wychowany z dzieckiem i kotem; jeszcze jest w schronisku koło Cz-wy ok 4 letni pies dla doświadczonych

Posted

[quote name='mala_czarna']W sumie mogłam go zabrać, ale pewnie kłopoty by były :(
Kurcze, najgorsze, że taki maluch może trafić na naprawdę duże okazy, i jatka gotowa.[/QUOTE] Ludzie mają głowy, ale w nie każdej jest mózg. Totalny brak wyobraźni:shake:

Posted

[quote name='marysia55'][U][B]Ludzie mają głowy, ale w nie każdej jest mózg.[/B][/U] Totalny brak wyobraźni:shake:[/QUOTE]

święte słowa - walnę sobie na lodówkę wiele tłumaczą

Posted

[quote name='malawaszka']EVA napisz coś więcej o domku! są olbrzymy - suczka u wandy szostek - mega energiczna, młoda, suczka olbrzymka jest w Starachowicach - świetna, zrównoważona, lubi dzieci; jest olbrzym samiec - jeszcze ma dom, ok 5-6 lat, ale kobita i córka go nie chcą i chciały uśpić :shock: ale jej ex małż szuka domu - pies jest świetny, ułożony, wychowany z dzieckiem i kotem; jeszcze jest w schronisku koło Cz-wy ok 4 letni pies dla doświadczonych[/QUOTE]

Domek jest w Markach. Ludzi poznałam wczoraj, zupełnym przypadkiem, bo koleżance zwiał piesek i okazało się, że ci ludzie znaleźli go i zadzwonili do koleżanki. Gdy pojechałyśmy pan powiedział, że jest zainteresowany sznaucerem, najlepiej bardzo młodym. Trochę się tylko boję, bo państwo mają małe dziecko, ale może to tylko moje obawy. Pan powiedział, że kiedyś miał psa i z tego jak zaopiekował się tym którego znalazł wygląda, że jest to rozsądny człowiek.
Nic więcej nie wiem.

Posted

Eva to jak w Markach i jak jest małe dziecko to ja bym BARDZO polecała Joya - może nie jest młodym szczeniakiem bo jest dojrzałym psem, ale jest bardzo dobrze ułożony i wychowany z dzieckiem - on się nadaje dla ludzi nie mających dużego doświadczenia, albo tą suczkę ze Starachowic - Ona też do dzieci może być i jest łagodna.

tu są zdjęcia Joya:
[url]http://www.sznaucery.rix.pl/gallery_show.php?album=10[/url]

a tu suni ze Starachowic - ona ma ok 3 lata
[IMG]http://img405.imageshack.us/img405/5039/mailgooglecom0058295.jpg[/IMG]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/135846-STARACHOWICE-bezdomne-porzucone-niechciane-potrzebuj%C4%85ce-pomocy-i-dom%C3%B3w?p=14570836&viewfull=1#post14570836[/url]

Posted

Już co prawda to pisałam, ale napiszę jeszcze raz: jjjjuppiiiiiii!!!!:laola:

tak się cieszę, że ten piękny pies znalazł swoje miejsce i swojego człowieka :) i z tego co widać, całkiem dobrze trafił :lol:

a do tego stało się to w iście ekspresowym tempie, a nie wierzyłam, że tak może być :p

Atos, Romuś - chłopaki już w nowych domach... jeszcze tylko Joy, Szimi,, Gringo i pozostałe... ale trzymam kciuki, że może tak... siłą rozpędu :thumbs:

Posted

Jakbyście potrzebowały wizyty poadopcyjnej to też się polecam ;).
Pod opieką dr Kępy na pewno będzie miał wesoło, to taki wet z humorem i powołaniem, sama jeżdżę do niego z moimi zwierzakami a dom do którego trafił ooooogromny w sam raz dla takich gabarytów psa.

Posted

Nooo dziś miała być wizyta i może chipowanie bo nasz chłopak będzie jeździł na zagraniczne wycieczki :)

Dziś rozmawiałam z Ewą i są Atoskiem zachwyceni, zakochani oboje i dumni, że mają takiego wspaniałego psa - pięknie chodzi na spacerach na smyczy, nie reaguje na zaczepki, jest w nich wpatrzony tak jak oni w niego :) Czasem przychodzi, położy ten piękny wielki łeb na kolana, popatrzy, upewni się że są i że są JEGO i idzie się położyć spokojny :) Piłka to jest jego mega korba :) łatwo go dziuęki niej wybiegać, aportuje bosssko :) Same ochy i achy były przez telefon :) A w sobotę są umówieni na sesję foto i dostaniemy fotki :)

Paulina dzięki wielkie za sprawdzenie domku :Rose: i jakby co to się odezwę :)

Posted

Atoskowi się udało - ale jej się nie udało :( trafiła do schroniska po śmierci swojego Pana :( proszę pomóżcie jej pomóc :modla:

http://www.dogomania.pl/threads/185116-Umar%C5%82-mi-pan...-trafi%C5%82am-za-kraty-jakie-to-ludzkie...-SZNAUCERKA-%C5%9AREDNIA

i druga sznupka którą zabieramy z Zamościa:
http://www.dogomania.pl/threads/185115-TOLA-sznaucereczka-mini-tak-bardzo-chce-mie%C4%87-swojego-Ludzia!

jeden ubył, przybyły dwie :( koszmar.... jak to udźwignąć?