weszka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 malawaszka napisał(a):Atosek do żadnej budy nie pójdzie - tzn teraz jest w kojcu w hoteliku, ale... trzymajcie :kciuki: bo może długo tam nie zagrzeje miejsca :) aha! Mamy zrzeczenie - od dziś jestem właścicielką mojego pierwszego... (a w sumie to drugiego bo był Tutek już) olbrzymka :) ehhh szkoda, że nie mogę po prostu go wziąć do siebie i kochać kochać kochać :/ Trzymam bardzo mocno żeby się nie zadomowił chłopak w kojcu! Cudny jest, musi trafić w super miejsce. No ale wiadomo, że jak Ty czuwasz to nic się stać złego nie może. No i gratuluję nowej własności ;) PS. Tfu tfu gdyby coś jednak nie wypaliło to deklaruję z AFN-owej skarpety 150 zł mies. (tylko faktura jak zwykle potrzebna). Quote
malawaszka Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 jambi_ napisał(a):no to gratulacje :) a gdy już będziesz mogła obwieścić co i jak to daj znac koniecznie! bardzo mnie interesują losy tego olbrzymka , no i podaj konto do wpłat na hotelik (chociaz właściwie konto mam z bazarku, daj znac tylko czy to to samo) tak - to samo konto :rose: ja chyba z nerwów się nabawię jakichś wrzodów żołądka bo tak mnie od wczoraj boli że coś okropnego :( Quote
Avera Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Hej, hej! I wiadomo coś w sprawie psiaka? (też zaczęłam śledzić wątek :)) Quote
jambi Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 malawaszka napisał(a):tak - to samo konto skoro tak, to lecim z pierwszą wpłatą :user: Bliss napisał(a):kochana :loveu: - tutaj to raczej BRODACZE znajdziesz :evil_lol: - chociaz w sumie jak zarosną to i grzywa się znajdzie ;) farmerka jak sama wspomniała zasnaucerzona od niedawna, to może jeszcze nie do końca z nomenklatura na bieżąco ...:mdrmed: a swoją drogą... farmerka63 napisał(a):Ponieważ Malawaszka zaraziła mnie nie tak dawno sznaucerozą, nie mogę przejść obojętnie to to bardzo zaraźliwa choroba jest, ta sznauceroza... :megagrin: Quote
malawaszka Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Avera napisał(a):Hej, hej! I wiadomo coś w sprawie psiaka? (też zaczęłam śledzić wątek :)) chłopak bezpieczny, juz nie zniknie bo jest mój :) a więcej powiem jak będę już mogła ;) jambi_ napisał(a): a swoją drogą... to to bardzo zaraźliwa choroba jest, ta sznauceroza... :megagrin: mało tego - przenosi się nawet drogą elektroniczną :evil_lol: Quote
jambi Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 i sru... poszło! :sg168: ... znaczy... melduję, że wpłata została dokonana :thumbs: Quote
Figu Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Jestem. Na razie mogę wysupłać 50 jednorazowo. Może się przyda. No i jeśli dom będzie w kierunku stolycy, to transport gwarantowany :) Quote
IVV Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 PROSZE Wszystkich o rozeslanie wiadomosci - potrzebne sa dzialania - inaczej los - lopata i dół - spotka psy, ktore zostaly w Dobrocinie - taki bestialski sposob mieli urzednicy... http://www.wiadomosci.swidnickie.pl/...c&id_doc=20587 [FONT=Times New Roman]DOBROCIN-sposób na szybką adopcję!!! 85 psów zabitych i zakopanych w Pensjonacie dla Zwierząt w Dobrocinie.Zostało jeszcze 65psów i ileś kotów-czy też w ten sam sposób zostaną wyadoptowane? Potrzebują pomocy! [/FONT][FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/178904-Polskie-prawo-czy-bezprawie-Dobrocin-czarna-plama-na-mapie-Polski.Organizacje-pomocy?p=14570454#post14570454[/FONT] DOBROCIN...DOBRE miejsce na umieranie??? Quote
malawaszka Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 tu jest poprawny link do wątku, który podała IVV - masakra jakaś :( http://www.dogomania.pl/threads/178904 Quote
IVV Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/1789...4#post14570454 a tu jest link do zdjęć, okropne warunki, biedne psiaki i kotki http://picasaweb.google.pl/110372356...49256/DbcMini# Quote
Margi Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Zdeklarowałam się na 20 zł/mies. i ponownie proszę o nr konta. Quote
fizia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Taki sliczny biedak. Może dzięki ogłoszeniom uda się znaleźć w miarę szybko jakiś fajny dom Quote
kizimizi Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 malawaszka napisał(a):chłopak bezpieczny, juz nie zniknie bo jest mój :) a więcej powiem jak będę już mogła ;) Malawaszko nie trzymaj ans w niepewności tyle bo i my wrzodów dostaniemy:shake: i kto na tym dogo zostanie?;) Quote
malawaszka Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 no kiedy ja sama w niepewności :lol: Quote
Bliss Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 no i co tam u kawalera? tajemniczość tu wielka :cool3: Quote
jambi Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 malawaszka napisał(a):no kiedy ja sama w niepewności :lol: cóś Ci nie wierzę...:p skoro w niepewności to z czego się babko cieszysz hę? powiedzże! zdradź choć ociupinkę! szykuje się lepsze? :cool3: Quote
malawaszka Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 szykuje się - jutro dopiero będzie wiadomo ale trzymajcie :kciuki: bo ja zawsze jak napiszę więcej i się za szybko cieszę to potem nie wychodzi i jest kicha... Quote
AMIGA Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 To lepiej nie pisz, faktycznie. A my tu sobie jeszcze trochę :mdleje: Quote
Javena Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Czekamy więc...........Niech się kroi ,co się ma kroić. Quote
jambi Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 aaa no to faktycznie, ciii... wstrzymujemy oddechy i chwilowo "zapominamy" o temacie, (ofkors nie zapominając o :thumbs: ) Quote
malawaszka Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 o widzisz - ja BŁAGAM nie zapominajcie bo jak się nie uda to będzie katastrofa :mdleje: Quote
Recommended Posts