Jump to content
Dogomania

SZNAUCER olbrzym - traci DOM, traci wszystko... JUŻ W NOWYM DOMKU!!!!!

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Atosek do żadnej budy nie pójdzie - tzn teraz jest w kojcu w hoteliku, ale... trzymajcie :kciuki: bo może długo tam nie zagrzeje miejsca :)
aha! Mamy zrzeczenie - od dziś jestem właścicielką mojego pierwszego... (a w sumie to drugiego bo był Tutek już) olbrzymka :) ehhh szkoda, że nie mogę po prostu go wziąć do siebie i kochać kochać kochać :/

Trzymam bardzo mocno żeby się nie zadomowił chłopak w kojcu! Cudny jest, musi trafić w super miejsce. No ale wiadomo, że jak Ty czuwasz to nic się stać złego nie może. No i gratuluję nowej własności ;)

PS. Tfu tfu gdyby coś jednak nie wypaliło to deklaruję z AFN-owej skarpety 150 zł mies. (tylko faktura jak zwykle potrzebna).

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jambi_ napisał(a):
no to gratulacje :) a gdy już będziesz mogła obwieścić co i jak to daj znac koniecznie! bardzo mnie interesują losy tego olbrzymka ,

no i podaj konto do wpłat na hotelik (chociaz właściwie konto mam z bazarku, daj znac tylko czy to to samo)

tak - to samo konto :rose:

ja chyba z nerwów się nabawię jakichś wrzodów żołądka bo tak mnie od wczoraj boli że coś okropnego :(

Posted

malawaszka napisał(a):
tak - to samo konto

skoro tak, to lecim z pierwszą wpłatą :user:

Bliss napisał(a):
kochana :loveu: - tutaj to raczej BRODACZE znajdziesz :evil_lol: - chociaz w sumie jak zarosną to i grzywa się znajdzie ;)

farmerka jak sama wspomniała zasnaucerzona od niedawna, to może jeszcze nie do końca z nomenklatura na bieżąco ...:mdrmed:

a swoją drogą...

farmerka63 napisał(a):
Ponieważ Malawaszka zaraziła mnie nie tak dawno sznaucerozą, nie mogę przejść obojętnie

to to bardzo zaraźliwa choroba jest, ta sznauceroza... :megagrin:

Posted

Avera napisał(a):
Hej, hej! I wiadomo coś w sprawie psiaka? (też zaczęłam śledzić wątek :))

chłopak bezpieczny, juz nie zniknie bo jest mój :) a więcej powiem jak będę już mogła ;)

jambi_ napisał(a):

a swoją drogą...

to to bardzo zaraźliwa choroba jest, ta sznauceroza... :megagrin:

mało tego - przenosi się nawet drogą elektroniczną :evil_lol:

Posted

Jestem. Na razie mogę wysupłać 50 jednorazowo. Może się przyda. No i jeśli dom będzie w kierunku stolycy, to transport gwarantowany :)

Posted

PROSZE Wszystkich o rozeslanie wiadomosci - potrzebne sa dzialania - inaczej los - lopata i dół - spotka psy, ktore zostaly w Dobrocinie - taki bestialski sposob mieli urzednicy...

http://www.wiadomosci.swidnickie.pl/...c&id_doc=20587

[FONT=Times New Roman]DOBROCIN-sposób na szybką adopcję!!!
85 psów zabitych i zakopanych w Pensjonacie dla Zwierząt w Dobrocinie.Zostało jeszcze 65psów i ileś kotów-czy też w ten sam sposób zostaną wyadoptowane? Potrzebują pomocy!
[/FONT]
[FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/178904-Polskie-prawo-czy-bezprawie-Dobrocin-czarna-plama-na-mapie-Polski.Organizacje-pomocy?p=14570454#post14570454[/FONT]
DOBROCIN...DOBRE miejsce na umieranie???

Posted

malawaszka napisał(a):
chłopak bezpieczny, juz nie zniknie bo jest mój :) a więcej powiem jak będę już mogła ;)

Malawaszko nie trzymaj ans w niepewności tyle bo i my wrzodów dostaniemy:shake: i kto na tym dogo zostanie?;)

Posted

malawaszka napisał(a):
no kiedy ja sama w niepewności :lol:

cóś Ci nie wierzę...:p skoro w niepewności to z czego się babko cieszysz hę? powiedzże! zdradź choć ociupinkę! szykuje się lepsze? :cool3: