zeberka4 Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Akrum masz pw, faktycznie gdyby sie udało byłoby SUPER! Quote
Akrum Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 niom... ale najpierw sprawdzą schron, a tam jest mnóstwo takich kundelków, więc mogą czasami coś wybrać... oni nie patrzą na wiek, ani na zaniedbanie psa, byle dogadał się z ich pieskiem, którego kochają nad życie :) oni bardzo troskliwie dbają o swoje zwierzaczki, ich sunia odeszła niedawno mając 14 lat, mocną cukrzycę i była bez jednej nerki przez 2 lata. aha, a jak Boluś do kotów, bo oni mają 4 koty. domek z ogródkiem. Quote
Monika z Katowic Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Cóż - Boluś to prawdziwy pies. W małym ciele wielki duch! :) Quote
czerda Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 moje onki gonia koty na dworze , a czasem też w domu -jak uciekają , ale śpią z nimi i je kochają , może to takie gonienie? Quote
zeberka4 Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 wiesz nie wiem a sprawdzic dokładnie nie mam jak. Azora szłoby oduczyć gonienia kotków ale Bolka to nie wiem niestety. Quote
Akrum Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 znajomi dotarli do poznańskiego schroniska, teraz idą na poszukiwania - z jakim efektem, napisze później. pokazałam im Azorka też. w razie co jak wyjdą z pustymi rękami z poznańskiego schroniska, to bedą się z Tobą zeberka kontaktować w sprawie Azorka, skoro Boluś nie jest dla kotów. Quote
paulinken Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Przepraszam za offa http://www.dogomania.pl/threads/185776-PRZYTULISKO-TONIE!!!-Pow%C3%B3d%C5%BA! ale może ktoś nie wie, a mógłby jakoś pomóc... Quote
zeberka4 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 moge jedynie podrzucać i duchowo wspierać Quote
Akrum Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 niestety... ani Boluś ani Azorek nie załapią się na nowy domek. Znajomi ze schroniska wyjechali nie z jedną, ale z dwoma suńkami. jedna starsza i siwa, druga utyka na łapkę... zaskoczyli mnie swoją decyzją, nie spodziewałam się tego po nich, ale starsza sunia im się bardzo spodobała, a ta druga - ich dziecko sobie ją wybrało, przykleiło się do kraty, a sunia wpatrywała się ponoć oczkami nie w nich, ale w ich córeczkę (ok. 10 lat ma)... mówili mi przez telefon,że dziewczynka siedziała tak z 10 min, wpatrywała się w te smutne oczęta suni, a sunia w oczka córki i tak w bezruchu tkwiły.... no i co mieli zrobić, jak córka powiedziała - mamusiu, ja w tych oczkach widzę naszą poprzednią sunię.... No i w ten sposób wzbogacili się o 2 sunie, zamiast jednej :) Przykro mi, że szansa dla Azorka, czy BOlusia przepadła... Quote
zeberka4 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 No szkoda,ja też żałuję,dobrze że chociaż 2 :) No to dalej szukamy niestety. Quote
aanka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Witaj Bolusiu:p, jutro wyślę Ci obiecane 15 zł.Sciskam Cię ... Quote
danka4u1 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Boluś, szczęście było tak blisko...pieseczku, nie potrafię ci pomóc, ani zabrać do siebie;mogę tylko bywać u ciebie wirtualnie i mieć nadzieję, że na ciebie tez czeka domek... Quote
Recommended Posts