Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wojtuś napisał(a):

Magdo :loveu:
strasznie miło, że wspólnie z Nami podzielasz radość z Anisiowego domku:):)

Kochani pozdrawiam :loveu:

Jak można się nie cieszyć:)

Piękne zdjęcia, dużo zdrowia Wam życzę i samych radosnych chwil.

Posted

magda z. napisał(a):
Jak można się nie cieszyć:)

Piękne zdjęcia, dużo zdrowia Wam życzę i samych radosnych chwil.

Dzięki Kochana :loveu:
i Tobie dużo zdrowia,
bo mimo przeprowadzki do Gdańska dalej "prowadzisz" Dłużynę Górną :loveu:

Posted

Nevada napisał(a):
Zuziu, tęsknisz troszkę, co? :glaszcze:

I to jak !!!!
To jeden z nielicznych psiaczkow, ktory czekal zawsze na mnie .... nie na spacer czy jedzenie, jak wiekszosc .... Anus czekal na czlowieka, na towarzystwo na spacerku, na poglaskanie, poprzytulanie ..... To bardzo wrazliwy i kochany psiaczek.
Nie mozna go bylo nie pokochac ....
Caluski w ten uroczy usmiechniety pysio !!!!

Posted

zerduszko napisał(a):
A ja dziś spotkałam kogoś na spacerku :loveu: Jest piękny, mięciutki, pachnący i niesamowicie przyjacielski :loveu:

Zerduszko Kochana... no kogo spotkałaś??? ;););)
Mów nam prędziutko, mów....:D

Posted

zerduszko napisał(a):
A ja dziś spotkałam kogoś na spacerku :loveu: Jest piękny, mięciutki, pachnący i niesamowicie przyjacielski :loveu:

Ja jeszcze nie miałam tego szczęścia ... :)

Posted

To jest nieopisana przyjemność :D Pani w pierwszym momencie nie poznałam, mój wzrok przyciągnął przepiękny pies... co się natuliłam, to moje :loveu: Nawet moje nachalne baby zniósł dzielnie. Nie jest to łatwe, trzy wariatki osaczyły go z każdej strony ;) Pani jest nim zachwycona, on jest zachwycony :) Cóż chcieć więcej?

Posted

zerduszko napisał(a):
To jest nieopisana przyjemność :D Pani w pierwszym momencie nie poznałam, mój wzrok przyciągnął przepiękny pies... co się natuliłam, to moje :loveu: Nawet moje nachalne baby zniósł dzielnie. Nie jest to łatwe, trzy wariatki osaczyły go z każdej strony ;) Pani jest nim zachwycona, on jest zachwycony :) Cóż chcieć więcej?

To tylko sen? nie jawa?

Posted

ech!!! no patrzcie jak to się cudnie porobiło :-) dla mnie to ciągle jest takie troszkę nierealne, nie marzyłam nawet o tak cudownym końcu Anisiowej historii, dostał to co naj, naj, najlepsze tylko może być ! bardzo jestem szczęśliwa :-)

Posted

[quote name='zerduszko']A ja dziś spotkałam kogoś na spacerku :loveu: Jest piękny, mięciutki, pachnący i niesamowicie przyjacielski :loveu:
Zazdraszczamy... :roll: :loveu:

Aniczek po wizycie w salonie piękności :iloveyou:

Posted

[quote name='linka555']Anik dostał dobry dom, bo na taki zasługują wszystkie zwierzaki. Tylko niestety nie każdy dom zasługuje na "takiego Anika".
Masz rację, jednak takich domków wciąż za mało :(

O, takich. Tulących, kochających. Normalnych po prostu...

Posted

Przepraszam, ze zasmiecam, ale to pilne. Bardzo prosimy o pomoc dla suni Warki z zabrzanskiego schroniska... Warka przebywa w schronisku od 9 lat, zaczyna juz podupadac na zdrowiu, tylne łapki zaczynaja odmawiac posluszenstwa. :-( Chcemy jej dac odrobine szczescia na ostatnie lata jej zycia. Zbieramy na hotelik, ale sporo jeszcze brakuje. Bardzo prosimy o wsparcie :modla:, kazdy grosz sie liczy. Oto jej watek, jesli mozesz pomoc, prosze zajrzyj:

http://www.dogomania.pl/threads/2473...le-za-kratkami-(