Mantis Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Domek przy ul. Chabrowej. Nie pytałam zerduszkowej, zaraz do niej napiszę. Dziękuję Agucha za sugestię :) Quote
Agucha Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Mantis']Domek przy ul. Chabrowej. Nie pytałam zerduszkowej, zaraz do niej napiszę. Dziękuję Agucha za sugestię :)[/QUOTE] Zerduszkowa ma najbliżej ha ha! ;) Quote
zerduszko Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Co mnie tak demaskujesz :lmaa: To jest ynternet i ja chcę być anonimowa :eviltong: Jakim cudem ja ta kobitkę przegapiłam? :razz: Quote
Agucha Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='zerduszko']Co mnie tak demaskujesz :lmaa: To jest ynternet i ja chcę być anonimowa :eviltong: Jakim cudem ja ta kobitkę przegapiłam? :razz:[/QUOTE] Oj tam, oj tam :lol: Już kasuję ;) Quote
Mantis Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 No jak anonimowa kiedy każdy z Rybnika rozpozna Cię po paszczy :evil_lol: Tej z avatara, oczywiście ;) Quote
Onaa Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Ależ na wieści trafiłam, oby to był ten domek ! Quote
salibinka Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Wstrzymuję oddech i czekamy na wieści - oby to było to, Aniczku, nareszcie TO :) Quote
wojtuś Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Anisiu tyle sie naczekałeś na prawdziwy domek:):) Kochani trzymam za wizytę pa;);) Quote
zuziaM Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Ojej !!! To i ja zaciskam kciuki. Bylabym ogromnie szczesliwa, gdyby to byl wspanialy domek. Anis juz za dlugo czeka, a to taki przecudowny piesio...... no cukiereczek !!!! Quote
Mysza2 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Ale tu wiadomości:). Trzymam kciuki za Anisia i wizytę:) Quote
nika28 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Ale wieści ! Trzymam kciuki z całych sił... :) Quote
zerduszko Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 No kobitki, podłóg mnie ta wizyta będzie tylko formalnością :D Umówiłam się na jutro, do wizyty przyłączy się też synowa Pani z pieskami i to nie był mój pomysł :razz: Quote
Mysza2 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 zerduszko napisał(a):No kobitki, podłóg mnie ta wizyta będzie tylko formalnością :D Umówiłam się na jutro, do wizyty przyłączy się też synowa Pani z pieskami i to nie był mój pomysł :razz: Mimo to kciukasy zacisnięte :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Mantis Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 zerduszko napisał(a):No kobitki, podłóg mnie ta wizyta będzie tylko formalnością :D Też mam takie wrażenie... :loveu: :kciuki: Quote
zerduszko Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Jak wszytko będzie ok, to Panie chciałyby go w weekend zabrać. Co Wy na to? Quote
Mantis Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 ZuziaM już chyba pomalutku zaczyna pakować Anikowi walizki... Im szybciej będzie w domu tym lepiej. Już się chłopak wystarczająco naczekał. Quote
wojtuś Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 zerduszko napisał(a):Jak wszytko będzie ok, to Panie chciałyby go w weekend zabrać. Co Wy na to? Daj zerduszko znać prosze od razu po wizycie:) i... Aniś spakowany .. będzie czekał;) Quote
salibinka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Bardzo czekamy dzisiaj na wieści. Bardzo, bardzo :) Quote
Agucha Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 zerduszko napisał(a):No kobitki, podłóg mnie ta wizyta będzie tylko formalnością :D Umówiłam się na jutro, do wizyty przyłączy się też synowa Pani z pieskami i to nie był mój pomysł :razz: No to zaciskam kciuki, żeby panie korków nie miały po drodze i szybko były z powrotem :lol: Może uda mi się Anisiowego na spacerze spotkac :) Quote
zerduszko Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Się śmiej ;) Panie chciały wizytę wczoraj, zadeklarowały że po mnie synowa Pani podjedzie :lol: Wieści późnym wieczorem, wpadam tam prosto po pracy, co mi jest trochę nie na rękę, ale potem jadę... a w czw & pt Pani ma już plany. A przecież musowo się przed weekendem wyrobić :) Też mam nadzieję, że będę chłopaka spotykała na spacerkach :) Quote
Agucha Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='Dogo07']A kiedy ta wizyta ? [quote name='zerduszko']Się śmiej ;) Panie chciały wizytę wczoraj, zadeklarowały że po mnie synowa Pani podjedzie :lol: Wieści późnym wieczorem, wpadam tam prosto po pracy, co mi jest trochę nie na rękę, ale potem jadę... a w czw & pt Pani ma już plany. A przecież musowo się przed weekendem wyrobić :) Też mam nadzieję, że będę chłopaka spotykała na spacerkach :) :lol: :lol: :lol: Quote
nika28 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 To wizyta dzisiaj... Nie mogę się doczekać wieści... Oby wszystko poszło dobrze... Quote
andegawenka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Aniś zgubiłam Cię nie wiem dlaczego, po postach Myszki cię odnalazłam:multi: Quote
Recommended Posts